dimarts, 23 d’octubre del 2012

GRAN GOLEJADA DEL CADET "B" (11-1)

L'APMAE PRESENTA CANDIDATURA ENCAPÇALADA PER ROMÁN ESCUER.

L'ADVOCAT ARNAU BAQUÉ DENUNCIA QUE LI EXIGEIXEN PRESENTAR UNA FIANÇA DE SIS MIL EUROS PER SER CANDIDAT.




RCD Espanyol Cadet “B”: 11 – At. Poble Sec CF “A”: 1

Triomf sense pal·liatius del Cadet “B” espanyolista davant un molt feble At. Poble Sec. Els espanyolistes als que no se’ls hi pot treure gens de mèrit, van jugar conscients de la seva superioritat tècnica en tot moment i van completar un gran partit en el que van fer gaudir als pocs espectadors que s’ho miraven en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte des de les sis hores de la tarda.

La superioritat espanyolista es va evidenciar des d’un bon inici de partit. Les primeres ocasions no es van fer esperar i Juli en una rematada interceptada per un defensor que es va marxar a còrner va estar a punt de marcar. Posteriorment altre xut del propi Juli va ser refusat pel porter que no va pogué blocar l’esfèrica.

Als dotze minuts arribaria el primer gol del partit quan una pilota en profunditat per Gerard Nolla acaba engaltant un bon tret en carrera que es cola dins la porteria del Poble Sec.  Abans del segon, diverses ocasions locals: Una bona jugada de Juli obrint per Ayala qui llença sortint la bola llepant el travesser. Una altre llançament d’Ayala després de rebotar en un defensor és a punt d’entrar.  Erik Sarmiento des de la dreta enviaria un centre xut que s’estavella al travesser per la part superior. Una bona jugada de Juli amb passada per Nolla qui no pot controlar dins l’àrea en el moment decisiu.

El segon gol arribaria després d’una bona centrada des de la dreta a càrrec d’Erik Sarmiento, que Adrián Ayala remata de cap al fons de la porteria.  Poc després jugada molt similar per banda contraria, amb centre de Kevin i remat de cap de Juli que rebotant en un defensor és a punt d’entrar.

En plena fase de domini espanyolista, el At. Poble Sec sorprendria marcant mitjançant el seu davanter centre Elías en una de les poques aproximacions dels visitants, ajustant el marcador a la mínima diferència. Però aquest gol va ser un autèntic miratge doncs l’Espanyol ràpidament (als cinc minuts) va posar terra pel mig marcant el tercer. Una pilota sense control per la frontal li cau a Juli Jordán qui d’un bon tret ras i ajustat, estableix el 3-1 amb que s’arribaria al final dels primers quaranta minuts de joc.

En el segon temps, l’Espanyol massacraría al seu rival amb un recital de joc i gols. Al primer minut Gerad Nolla retalla al darrer defensor i en un pam de terreny marca. El 5-1 seria una molt bona acció d’atac amb una  paret entre  Sergi Donaire i Ayala que finalitzà el primer amb un bon moviment i una bona definició. Sense solució de continuïtat l’Espanyol arribaria a la mitja dotzena amb una altre jugada en la que al primer toc combinà amb una paret entre Erik Ayala, xut potent del primer que rebutja com pot el meta visitant i Ayala marca en segona instància, molt oportú.

Sergi Donaire no tindria el premi del gol en una gran jugada en la que es marxà de dos adversaris i davant la mitja sortida del porter li creuà l’esfèrica amb un remat ras que es marxà fora a la dreta per ben poc.

El setè gol fou obra de Juli després d’una gran jugada d’Erik Sarmiento altre cop. L’extrem va arrodonir un gran encontre i en aquesta ocasió en comptes de xutar ell en un bona acció  li donar l’assistència a Juli que només va tenir que empentar la pilota al fons de la porteria.    A Crespo se li anul·là un gol per posició antireglamentària uns minuts després. En ple festival blanc-i-blau, Joan de La Hoz marcar el vuitè gol en jugada individual marcant amb poc angle. Roberto Toro signà els dos següents gols, el novè i el desè. Primer amb un xut a l’escaire des de fora de l’àrea i el segon d’ells en rematar una passada de la mort de Cesar Mont i rematar a plaer. Anteriorment Erik va estar a punt de marcar en rematar una pilota avançada, salvant en darrer extrem el meta del Poble Sec. Finalment tancà la golejada el lateral esquerra fitxat de la Damm, Kevin, al culminar amb una precisa rematada,  un ràpid contracop després que Ayala de qui havia rebut, li fes la paret. 

Amb aquest resultat l’equip de Rafa Beltrán es col·loca segon a la classificació, a dos punts del líder, el  FC Can Vidalet “A”, únic equip que ha vençut els tres partits jugats.      

                   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jaime, Morales, Kevin, Mariano, Cesar Mont, Martí, Erik Sarmiento, Fernando de Juan,  Juli, Gerard Nolla i Adrián Ayala.
També: Adrián, Sergi Donaire, Joel Sierra, Ricard, Marc Crespo, Joan de la Hoz, Roberto Toro.

CF At. Poble Sec; Marc Hurtado, Joel Rodríguez, Antonio Martínez, Lyova Nazaryan, Carlos Lorente, Marc García, Franco Elías, Alex Fernández, Kilian Rodríguez, Andreu Martí i Cristopher Sánchez.
Suplents: Pol Baltasar i Toni Cañas.

Àrbitre: Joel Ramajo Pozo. El visitant Marc García va ser expulsat en veure dues cartolines grogues en el darrer tram de partit (68’ i 70’)

Gols: 1-0: Gerard Nolla, m. 12; 0-2: Adrián Ayala, m. 26; 2-1: Franco Elías, m. 34; 3-1: Juli, m. 39; 4-1: Gerard Nolla, m. 41; 5-1: Sergi Donaire, m. 42; 6-1: Adrián Ayala, m. 43; 7-1: Juli, m. 57; 8-1: Joan, m. 60; 9-1: Roberto Toro, m. 68; 10-1: Roberto Toro, m. 76; 11-1: Kevin, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga del grup IV de Preferent Cadet disputat el vespre del passat dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, camp tercer, amb il·luminació artificial la major part de l’encontre.       

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. CAN VIDALET
9330083
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
73210152
3
U.E. SANT ANDREU
7321062
4
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
7321052
5
C. ESCOLA F. GAVA "B"
6220083
6
C.F. BADALONA "B"
4311182
7
C.F. DAMM "B"
4311155
8
C.E. L'HOSPITALET
4311145
9
C.F. SANTA EULÀLIA
3210155
10
C.D. SANT GABRIEL
3310244
11
C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ
33102811
12
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
3310225
13
C.F. POBLE SEC At..
331021119
14
A.E. PRAT
1301235
15
ARRABAL-CALAF DE GRAMENET
13012310
16
C.E. EUROPA "B"
03003315




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M