dijous, 25 d’octubre del 2012

PUNXADA DEL JUVENIL FEMENÍ (2-3)

RCD Espanyol Juvenil-Cadet Femení: 2 – CF Reus Deportiu: 3

Derrota del quart equip femení espanyolista davant un Reus que compta els seus partits per victòries. Mal van començar les coses al conjunt de Joaquín Illescas en veure com al primer minut ja s’avançaven les reusenques. Les vermell-i-negres es van posar per davant amb un 1-3 gairebé definitiu malgrat l’esforç de les locals per igualar en el darrer tram del partit.

RCD Espanyol: Alba Sánchez, Taib López, Núria Lorenzo, Anabel Chiquero, Irina Uribe, Laia Guerrero, Ainoa Alonso, Marta Molina, Georgina Campíz, Meritxell Clupes i Anna Ruíz.
Suplents: Ariadna Font, Laura Romero, Meritxell Guardia, Marina González, Saray Pérez i Maria Valdivia.

CF Reus Deportiu: Gisela Cisa, Mónica Arco, Mireia Estruga, Ana Moreno, Núria Descárrega, Esther de Manuel, Nerea Puig, Natàlia Fernández, Ariadna Sevillano, Natàlia Álvarez i Arianda Franch.
Suplents: Andrea Coca, Mar Benach (p.s.), Mariona Celma, Mariona Balcells, Gemma Salvat.

Àrbitre: Alex Gómez Meneses.

Gols: 0-1: Esther de Manuel, m. 1; 1-1: Irina Uribe, m. 25; 1-2: Natàlia Fernández, m. 38; 1-3: Esther de Manuel, m 49; 2-3: Irina Uribe, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada de lliga de la categoria femenina Juvenil-cadet, disputat el passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA.