dissabte, 8 de setembre del 2007

PITJOR IMPOSIBLE.
L'ESTARTIT (AMB HAT TRICK DE MARIBEL) ESBORRA A L'ESPANYOL.

L’Espanyol femení perd davant un resen ascendit en un horrorós partit
L’Euromat Estartit ha guanyat amb tot mereixement per 3-2 en un partit que fins el final hi ha estat l’emoció per veure si el subcampió de la Superlliga feia valer la seva millor qualitat tècnica, però aquesta reacció no s’ha vist en cap moment.

El conjunt gironí ha fet mèrits més que suficients per endur-se una victòria molt més còmoda en un partit del pitjor que un recorda en molt de temps.

Tot i avançar-se en el marcador al minut quatre mitjançant Carol, aquest Espanyol en contra del que vàrem veure a Sant Joan Despí a la Copa Catalunya, en cap moment ha tingut el control real de l’encontre. Molt ha canviat tàcticament d’una temporada a les anteriors, al menys per el que s’ha vist avui, ja que amb l’avantatge en el marcador, en comptes d’anar a buscar el segon gol i sentenciar l’encontre, s’ha conformat en mantenir una possessió de pilota tant exagerada en quant a percentatges com estèril en quan a producció de jugades de perill, per que tret d’un remat de Sara, que el seu xut massa creuat ha sortit per l’esquerra de Noelia Casanova, l’Espanyol ha estat incapaç de arribar amb perill ni una sola vegada a la porteria gironina.

L’Espanyol desapareix del camp
Cristina, ha evitat més d’un ensurt, quan ja al minut 8 ha salvat el gol de l’empat desviant el remat de Maribel, i el posterior xut de Marta Vilagrassa, se n’ha anat molt desviat amb tota la porteria per davant.

Altre cop Maribel Domínguez ha intentat superar a Cristina que sortint fora de l’àrea ha tapat com a pogut el buit, i la mexicana ha elevat la pilota per sobre en una vaselina que s’ha marxat fora donant el segon avís, de que aquest era un Espanyol a la deriva.

Rebekha Lynn Patric no encerta ha rematar una centrada de Maribel, i posteriorment Clara Clofent, l’ex espanyolista, xuta per sobre del travesser, amb molt perill.

I en mig del desgavell, Maribel treu petroli
Minut 42; Maribel retalla a Marta Torrejón en l’esquerra de l’atac gironí, i sorprenent a tothom envia un centre – xut que es cola per l’escaire contraria sense que Cristina Prieto pugui fer rés per evitar-ho; un gran gol, que establia l’empat i obria la porta al triomf d’un Estartit que ha estat molt sòlid, lluitador i en tot moment ha cregut en el que feia i ha sabut jugar-li a l’Espanyol, amb un sistema tàctic molt treballat.

La defensa li dona totes les facilitats a Marigol
Amb el gol de l’empat encara fresc, Maribel ha tingut de les defensores periques totes les avantatges per aconseguir el segon. Aquí ja no ha estat mèrit de la mexicana (tot i que ha realitzat una bona definició, retallant a Cristina i marcant) si no demèrit d’un eix defensiu que jugant el línia ha provocat que la mexicana se’n tornés anar (en posició dubtosa) sola cap a la porteria de Cristina que ha quedat un cop més venuda davant el desastrós treball defensiu de les seves companyes.

Emili fa sortir a Cubí substituint Débora
Semblava que a la represa, l’equip sortiria amb ganes i amb més idees de remuntar quan abans el resultat advers; lo primer no ho dubto, però lo segon es pot dir que en absolut. Només un remat d’Adriana per sobre el travesser a la sortida d’un servei de cantonada, en la que la golejadora blanc i blava en la boca de canó no ha pogut connectar bé el cap, ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol que tot i ser el primer partit i tots els tòpics que vulgueu, ha defraudat i molt, i tindrà que millorar molt si vol repetir els èxits dels darrers anys (per que ser subcampió de lliga i copa, perdent la lliga als despatxos, també és un èxit, malgrat avui dia molts no ho vulguin admetre).

Per contra, Maribel en altre jugada en la que defensa espanyolista ha brillat per la seva absència, se n’ha anat tota sola cap a la porteria i Cristina ha salvat en primera instància el tercer gol, però no ha pogut impedir el segon remat de la mexicana que s’ha estrenat amb un hat-trick davant les enormes facilitats que l’Espanyol li ha donat a una jugadora que precisament no se li poden fer concessions.

Preses, nervis, canvis, passen els minuts...
I amb el pas inexorable del temps, amb una Noemí que en cap moment ha pogut fer que el futbol passés per els seu peu esquer, amb una davantera inèdita cara a gol, l’Estartit ha salvat sense cap tipus de patiments l’encontre fins que a falta de deu minuts per el final, en una jugada molt desafortunada per les locals, en lluita Adriana amb Marina, aquesta darrera s’ha acabat introduint l’esfèrica dins la porteria i ha donat emoció en les darrers minuts, però ja l’Espanyol ha estat incapaç ni d’inquietar tan sols, la porteria defensada per Noelia, i ni els canvis realitzats molt abans amb l’entrada de Vicky, i la sortida de Nuria Guardia han fet res més per donar fluïdesa al joc i sí per constatar el dolent partit que han ofert davant les cameres del Canal 33 a tota Catalunya, un equip acostumat a guanyar, (al menys amb “el criticat” Santy)...

Fitxa Tècnica:
Euromat UE L’Estartit; Noelia Casanova, Rebeca García, Marina Torres, Noelia Carrillo, Stefania Maggiolini, Saioa González, Georgina Carreras, Clara Clofent, Marta Vilagrasa, Rebekhah Lynn Patrick, i Maribel Dominguez.

Substitucions: Anna Servià per Clara, m. 73, Anna Renau per Maribel, m. 78 i Laura Esteva per Marta Vilagrasa, m.88.

RCD Espanyol: Cristina Prieto, Ane Bergara, Marta Torrejón, Míriam Diéguez, Rocío Serrano, Lara Rabal, Noemí Rubio, Carol Miranda, Débora García, Adriana Martín i Sara Serna.

Substitucions: Marta Cubí per Débora,m. 46, Vicky per Carol, m. 55, Núria per Sara, m. 56, i Natalia per Rocío, m. 65.

Gols: 0-1, Carol, m.4, 1-1 Maribel, m. 42, 2-1 Maribel, m. 43, 3-1 Maribel, m. 54, Marina p.p. m. 80.


Àrbitre: David García Rosel. Sense problemes tot i que al final no ha mesurat amb la mateixa mida una entrada de Núria Guardia, i una entrada dura sobre ella mateixa moments després i sobre Adriana, que també mereixien la targeta. Ha mostrat cartolines grogues a Saiova, m. 70 i a Núria Guardia, m. 82

Incidències: Partit que obre la superlliga femenina 2007/08 disputat al Mpal. de l’Estartit, amb la presència de les cameres de Televisió de Catalunya mitjançant el Canal 33 ha ofert en directe l’encontre. Primer partit del conjunt gironí a la Superlliga i primera victòria.

CAP DE SETMANA SENSE FUTBOL A PRIMERA, PERÒ AMB FORÇA EMOCIÓ A LES DIFERENTS CATEGORIES.


Difícil compromís del filial blanc i blau
L’Espanyol B, viatja fins Alcoi, per enfrontar-se al històric Club Deportivo Alcoyano (fundat en 1929), en el Municipal de “El Collao”, a partir de les 18:30 sota l’arbitratge del col·legiat murcià Adolfo Martínez Martínez.

El conjunt d’Alcoi ha realitzat un total de dotze fitxatges per aquesta temporada, tot i que no ha començat precisament gaire bé la temporada perdent el dos encontres disputats.

La plantilla del conjunt alacantí es la següent: Emilio José Romero i Fernando Maestro (un bell conegut dels espanyolistes i del futbol català), com a porters. La defensa la composen, Juan Baixauli, Jorge Barrena, Manuel Carrión, Luis Miguel Garrido, Raul Iturralde, i Jerónimo Galera. Com a mitjos, Carlos Arnau, José Jordá, Xabier Burgueña, Daniel Fernández, David Limones, Diego Jiménez, Patricio Moreno, Sergio Mora, Tasio Abad i com a davanters Diego Herrera, Luis Doménech, Félix Prieto, Marcos Estruch i Jorge Perona García, tots a les ordres del tècnic José Soler Moya.




Debut del juvenil a la Ciutat Esportiva
Amb la porteria com a principal maldecap per Oscar Perarnau, el Juvenil del RCD Espanyol afronta amb optimisme una nova temporada en la que debutarà aquest diumenge a les dotze del migdia davant el CE Mataró (sota la direcció arbitral de Israel Simón del Pino), equip en que militaven en qualitat de cedits dos dels jugadors de la plantilla perica; Didac Vila i Guillem Creus.

La resta d’encontres d’aquest grup tercer de la Divisió d’Honor son: Aquest dissabte,
ADS Casablanca –UD Amistad i UE Cornellà –UE Sant Andreu , mentre que la resta de la jornada que es disputarà diumenge la composen els següents encontres: UD Balsas Picaral – CF Badalona, UE Lleida – Girona FC, CD Ferriolense – CD San Francisco, SD La Salle M. – CE Europa, i Real Zaragoza – R.C. D. Mallorca com a partit de la jornada.





Debut del femení a L’Estartit.
Aquesta tarda a les 16:30 per Canal 33, l’Espanyol femení, debutarà a la Superlliga davant la UE L’Estartit amb el 4-1 de la semifinal de la Copa Catalunya com a únic resultat entre ambdós equips en el record.

Demà tarda també juga l’Oviedo Moderno enfront l’Atletic Club Bilboko a les 17:00 h. en el Díaz Vega d’Oviedo. De la resta de la jornada, cal destacar com a plat fort l’encontre que es disputarà a València entre el Levante UD i el Rayo Vallecano, dos dels aspirants al títol de Superlliga enguany. També serà un bon encontre el que jugaran a Huelva Sporting Club i Atlético de Madrid, dos dels conjunts que més s’han reforçat aquest estiu.



El femení B, buscarà la primera victòria
Per la seva part, el femení B s’estrenarà a la Ciutat Esportiva davant els fidels aficionats als femenins, en un encontre que disputarà en front el CD Banyoles, conjunt que ha assolit aquesta temporada l’ascens a Nacional. El col·legiat Miguel Ángel Vicente Leoz, serà l’encarregat de dirigir el matx que començarà a les deu del matí diumenge, com a prolegomen del encontre del juvenil de divisió d’Honor.
Després de la derrota a Girona, les noies de “Titi” Camúñez buscaran la primera victòria davant un equip dels teòricament fàcils.

La Penya Blanc i Blava de la Roca, jugarà el seu primer encontre com a local, davant un dels conjunts que van obtenir la victòria en la primera jornada; el Club de futbol femení Tortosa –Ebre.




Futbol Base
Els equips del futbol base disputaran nombrosos torneigs i partits amistosos de preparació per els respectius campionats de lliga. Cal destacar el Torneig del Club Natació Terrassa on els equips Cadet A, Infantil B, i Aleví A es enfrontaran a equips de bon nivell nacional.
Fer esment també, del Torneo de Arnedo (La Rioja) on els nois del Infantil A, estan disputant un prestigiós torneig davant una representació dels millors equips espanyols en edat infantil
.


divendres, 7 de setembre del 2007

ESPECIAL SUPERLLIGA 1a. PART.
ELS RIVALS DE L'ESPANYOL PER FER-SE AMB EL TÍTOL.

Amb David García Rosel com a jutge de la contesa, UE L’Estartit i el RCD Espanyol, donen aquest dissabte el tret de sortida a una nova edició de la superlliga Femenina de futbol.

Edició la de enguany que al igual que els darrers anys no té un favorit clar, en el que es refereix a la consecució del títol de lliga, ja que a part de les blanc i blaves, el Llevant, Athletic Club i Rayo Vallecano son els principals candidats a fer-se amb una Superlliga que esperem al menys que es guanyi als terrenys de joc i sense l’escàndol que va rodejar la darrera, pendent encara de resolució judicial.

De nou com els darrers anys, el Levante UDF apareix com l’equip de més pressupost i favorit al títol, malgrat que tot i això les darreres cinc temporades que també partia com a favorit no ha assolit el campionat.

Per assolir aquests objectius el conjunt granota tot i les retallades pressupostaries que ha fet que hagi donat un total de vuit baixes, ha fitxat a tres puntals:
Montserrat Tomé Vázquez (Oviedo, 11/5/82) migcentre del Oviedo Universidad Moderno, Gurutze Fernández Callejo (Urretxo, Guipúscoa, 4/5/79) mitja punta dreta del Athletic Club i Raquel Cabezón Muñoz (Barcelona, 15/9/78) migcentre, provinent del RCD Espanyol.

Per contra el conjunt entrenat per Félix Carvallo en la seva segona temporada al front de l’entitat valenciana, ha sofert vuit baixes, sobre tot jugadores que tot i ser llegendàries en el futbol femení, ja per l’edat i altes fitxes han decidit prescindir d’elles, així com altres suplents que han canviat d’aires; entre elles, dir que Mariajosé Casamanyor Gullit, ex jugadora i portera, figura mítica del futbol femení nacional després d’una greu lesió a mitja temporada no ha estat renovada després de tretze anys en el S.Vicente/Levante, ja va ser substituïda en la recta final de la temporada per la portera suplent d'Alcaine, Diana Millan Bullón.

L’esquerrana Susana Guerrero (Sevilla, 10/5/80) ex jugadora de Puebla, Sabadell i Llevant i Miram Recarte (Sant Sebastiá, 24/10/85), autora del darrer gol al García de la Mata enfront l’ Espanyol a la final, han deixat el conjunt granota per fitxar per l’Atlético Féminas.


Carme Pitarch “Piti” (Valencia, 20/10/86) , la mitja punta Sara Monforte (Castelló 14/10/80) i Carme Ferrer Tatay (Valencia, 10/11/86) han fitxat per el resen ascendit Colegio Alemán de Valencia. Altres jugadores que han deixat l’entitat granota han estat la brasilera Vania, (9/11/83) i la canaria Chamaida (24/2/83)

L’equip que a priori potser s’ha reforçat amb més qualitat és el Rayo Vallecano: el conjunt de Vallecas ha incorporat a les ex del Sevilla, Vanesa Gimpert Acosta (Bilbao,18/4/80) migcentre, i Ana María Romero Moreno “Willi”(Sevilla, 14/6/87) mitja punta que va assolir amb la selecció sub 19 el títol continental, i dos fitxatges provinents del veí Torrejón, concretament la davantera Jade Boho (Valladolid, 30/8/86) també campiona d’Europa sub-19 i Patricia Sanz Martínez, (Madrid, 23/1/85) jugadora que actua en diverses posicions com el lateral o el mig del camp. A més, el conjunt madrileny ha incorporat a Sonia Vesga (30/11/85 ex del Atlético Féminas i Bit Mat Burgos), i Ana Pilar Sánchez López (Madrid, 13/4/88) del Pozuelo de Nacional.

Les baixes han estat: Veronica Ávila que ha fitxat per l’Atlético de Madrid Féminas, Marina Martínez, i Ana Cobos Calleja.

L’altre candidat al títol es l’actual polèmic posseïdor del títol de la darrera edició, l’Atletic Club Bilboko que de la ma de Íñigo Juaristi posarà de nou les coses molt difícils als altres equips esmentats.

No ha realitzat cap fitxatge enlluernador, ni diguem mediàtic, però ha recuperat a Iraia Iturregui Suxtaxa (Bilbao 24/4/85) després del seu pas per Florida State University als Estats Units d’Amèrica, com a referent a la davantera junt a les mítiques Eba, Elisabeth, o de més joves com Erika o Irune... En el que es pot considerar com incorporacions pròpiament dit, l’Athletic ha fitxat tres noies joves de categoria nacional, com son Nekane Díez Tapia (Barakaldo, 13/8/91) davantera provinent del Mariño, Sandra García Andrés (Bilbao, 9/6/91) del Barakaldo, i Maria Padilla Rojo del Ponferrada (3/4/87).


Per contra, el conjunt basc ha vist com Gurutxe marxava al Llevant tal com hem indicat en el paràgraf dedicat al conjunt granota, i Jessica Gómez se n’anava al Praimsa Zaragoza (T. Alcaine) o abandonaven també el conjunt basc per motius de diversa consideració, jugadores com Uriagereka Nerea, Maider del Real Rodríguez i Janire Beitia Aransolo.

En successius dies anirem fent menció de la resta d’equips, en diferents grups, com és els que a priori poden optar per disputar la Copa de la Reina, o els que lluitaran per no baixar, tot això lògicament a priori i a tenor de les plantilles que disposen... Altre tema serà quan la pilota comenci a rodar; llavors tot pot passar al món del futbol.

dijous, 6 de setembre del 2007

QUATSABOR: LA MARCA DEL GRUPO QUAT QUE PATROCINARÀ ELS FEMENINS.

foto: Figot 47,
(Al que agraïm sincerament l'interès per el RCD Espanyol, i l'ajut envers Sentiment Perico.)


Ahir va tenir lloc la presentació oficial a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, del nou sponsor dels equip femenins del RCD Espanyol.

Quatsabor serà la nova marca del Grup Quat dins el mon de l’alimentació, que lluiran les noies aquesta nova temporada. Sobre la gespa del camp principal de Sadrià, les noies van lluir les noves samarretes, tant la titular, com la “reserva” amb les ratlles horitzontals com el primer equip.

L’acte, va comptar amb la presència del Conseller Antonio Martín de Grupo Quat, Margarida Arderiu gerent de Quatsabor, i altres membres del Consell d’Administració i alts càrrecs del RCD Espanyol.

Després dels parlaments, i de mostrar les noves equipacions dels equips femenins, va tenir lloc una degustació dels productes de la marca patrocinadora.




L'ENCÍS DE SADRIÀ: EL JUVENIL, A REVALIDAR EL TÍTOL.


El juvenil A, amb l’objectiu clar de revalidar el títol de lliga.
Un any més el Juvenil A del RCD Espanyol és el màxim favorit (amb permís de Zaragoza i Mallorca) per endur-se el títol del grup tercer de la Divisió d’Honor de Juvenils.

L’ equip entrenat una temporada més per Oscar Perarnau, s’estrenarà aquest diumenge davant el Mataró a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. L’equip ha sofert com cada temporada una profunda renovació en el que es refereix als jugadors. Un total de 19 jugadors s’han incorporat a la disciplina del Juvenil A, dels quals 11 formaven part del Juvenil B de la passada temporada, dos son cedits en el Mataró precisament, i 6 son fitxatges. Només 6 jugadors continuen de la temporada passada.

Plantilla:

Nom i Cognom. Data neixement. Club Procedència. Temporades. Equip pasada temporada.
Porters:
David PECHArromán Ponce (24/1/89) (Sant Gabriel 4 T.) Juvenil A/ B.
VÍCTOR Ibáñez Pascual (21/4/89) (FC Barcelona 2 T) Juvenil A/B
ADRIÀ Fradera Raya (15/1/90) (P.Bons Aires, 7 T) Juvenil B.

Defenses:
VÍCTOR RUÍZ Torre (25/1/89) (UE Cornellà, 4 T.) Juvenil A.
ORIOL SANS Fornés (3/1/90) (CE Júpiter, 7 T.) Juvenil B.
ORIOL RICARTE Iniesta (3/2/89) (At. Gramanet, 6 T.) Juvenil B.
DIDAC VILA Rosselló (9/6/89) (Mataró, 9 T. ) Cedit al Mataró
TONI Cunill Pérez (EF Osona, 3 T) Juvenil B.
DAVID LÓPEZ Silva (Damm Cf. Juvenil). 1a. temporada.

Mitjos:
GEORGE Saunders (Torre Levante, 2 T.) Juvenil B.
ALBERT Moñino Turró (18/5/90) (UE Figueres, 6 T..) Juvenil B.
MACALOU Guimba. (4/8/89) (Amiens FRA. 1a. temporada)
CARLOS RUÍZ Muñoz (3/5/89) (UE Cornellà, 3 T.) Juvenil A

Mitjes Puntes:
GUILLEM CREUS Pascal (11/1/89) (EF Llavaneres, 9 T.) Cedit al Mataró
SERGIO Ginés Albarrán (Badalona, 4 T.) Juvenil B.
José Raul BAENA Urdiales (2/3/89) (FC Barcelona juvenil, 1a. Temporada)
José Mendez Monroy “CANARIO” (5/5/89) (UD Las Palmas, 5 T.) Juvenil A
LLUIS CROUS Puig (8/8/90) (Girona FC, 4 T.) Juvenil B.
ABRAHAM Pozo Benegas (8/7/90) Flecha Negra, 1a. Temporada.
LUCAS Porcar Teixidó (18/2/90) (Sant Cugat E., 9 T.) Juvenil B
Alejandro Arias de Haro “ALEX” (13/6/89) Real Oviedo, 1a. Temporada.

Davanters Centres:
CHARLY Lumbreras Capdevila (17/5/89) (CE Sant Gabriel, 3 T.) Juvenil A
Francisco Martínez Fernández “CURRO” (19/3/99) (R. Madrid cadet, 4 t. ) Juv. B.
MARC MAS Costa (Girona FC juvenil, 1a. Temporada)
Manuel J. Vázquez Florido “CHULI”25/1/91 (San Sebastian, 2 T.) Juvenil B.


Es dona la fatal coincidència que amb Casilla convocat per la selecció sub 21, Isaac Becerra el porter del Espanyol B s’ha fracturat un dit i serà baixa per espai de dos o tres mesos, i com que l’altre porter Marcos Pérez de Arcos es va prescindir d’ell i se’n va anar per fitxar per la Gramanet, Joan Francesc “Rubi” tindrà que convocar per el partit davant l’Alcoyano als dos porters que queden en condicions en el juvenil, Pecha i Víctor Ibáñez, ja que Adrià Fradera s’ha lesionat també avui.

El problema serà saber qui sortirà a defensar la porteria blanc i blava diumenge a les dotze del migdia, ja que els porters Pol Freixenet Viejo i Adrián Picón Bonilla es troben amb el seu equip (Juvenil B) a una mini gira a Finlandia, raó per la que es tindrà que recorre als porters del Cadet A, Edgar Badía Guardiola i Eloi Mir Bañeras. En fi, que els problemes quan venen mai venen sols.

dimecres, 5 de setembre del 2007

AGENDA CAP DE SETMANA

2-9CD Alcoyano - Espanyol B :Lliga. Mpal. El Collao, Alcoi. 18:30h.
9-9Juvenil A - CE Mataró Lliga. Ciutat Esportiva, 12:00h.
5-9KJK Helsinki Academy- Juvenil BGira Finlandia. Finnair Stadiun 19.30 h
6-9FC JJK Academy - Juvenil B Gira Finlandia. Harju Stadium 17:30 h.
11-9Varkaus Jk - Juvenil BFira Finlandia. Varkaus Stadium 18:00 h.
7 i 8C. Natació Terrassa / At. Madrid / Cadet ATorneig C. Nat. Terrassa. Camp Club Natació Terrassa. 19:40/10:40
9-9Cadet A. (Semifinals i finals)Torneig C. Nat. Terrassa. Camp Club Natació Terrassa.
8-9CF Salt / FC Girona /Cadet BTriangular. Mpal. Salt 16.00 /17:00 /18:00 h.
9-9CF Mollet UE - Cadet B Amistós. Mpal. Germans Gonzalvo, 12:00 h.
7/8/9Infantil A / Zaragoza/FCB Racing / Valencia/ Arnedo/ RMadrid / R.SociedadTORNEIG NACIONAL DE ARNEDO. Inst. Mpals Arnedo (La Rioja)
7/8/9CN Terrassa/ Valencia/ At. Madrid / Infantil BTorneig C. Natació Terrassa. 18:30h /11:50h./ 10:10h.
8/9/10UE Cornellà/ Villarreal / CN Terrassa / Aleví ATorneig C. Natació Terrassa. 17:40 /11:40/ 17:40 h.
8-9UD At. Gramanet -Aleví BAmistós. Nou Sta. Coloma, 10:15h.
9-9La Florida CF - Aleví BAmistós. Mpal. La Florida, 17:00h.
8-9Terrassa FC - Benjamí AAmistós. Les Palmeras, (Terrassa) 11:00h.
9-9Benjamí A - EF FragaAmistós. C.Esportiva Sadrià, 12:00h.
8-9UE Rubí- Benjamí BAmistós. Can Roses, (Rubí), 12:00h.
9-9EFC Can Rull RT- Benjamí BAmistós. Instal. Can Rull, 11:00h.
8-9CE Premià de Mar-Benjamí CAmistós. Mpal. Premià de Mar.
9-9PB St. Celoni-Benjamí CAmistós. Sant Celoni, 10:30 h.
8-9UE Rubí-Prebenjamí AAmistós. Can Roses, (Rubí) 12:00h.
9-9PreBenjamí A - EF FragaAmistós. C. Esportiva Sadrià, 13:00 h.
8-9UE l'Estartit - Femení A Superlliga. Mpal. l'Estartit, 16:30 C-33
9-9Femení B - CD Banyoles.Lliga. Ciutat Esportiva, 10.00 h.

dimarts, 4 de setembre del 2007

MARIA VASCO:REBUDA TRIOMFAL, A L'AEROPORT.


















Bronze blanc i blau amb sabor d’or.
Maria Vasco, la millor marxadora espanyola de tots els temps, ha arribat aquest migdia a la Terminal A, de l’Aeroport del Prat, després de conquerir la medalla de bronze als Campionats del Mon d’0saka a Japó. Aquesta ha estat l’única medalla de l’atletisme català, i la atleta de l’Associació d’Esports Blanc i Blau ha tingut la rebuda que es mereixia, per el seu nou èxit, un més a la seva carrera.

Amb presència del President del Grups d’Esports en Blanc i Blau, senyor Joan Calero, amb la plana major de l’Associació, els senyors Tomás Barris, Domingo, Montserrat i familiars entre els que es trobava el seu marit, José Antonio González, també campió de Catalunya de marxa en pista i en ruta, així com medalla de bronze als darrers campionats d’Espanya, i la seva mare que ha volgut estar present també. Per part del RCD Espanyol l’exigua representació es circumscrivia a Xavi Giménez.

El president de l’AEBiB ha fet lliurament d’un ram de roses amb un llaç amb els colors blanc i blaus del RCD Espanyol, que un cop més no ha pogut treure de moment tot e
l profit i el ressò mediàtic que aquest esdeveniment hagués pogut produir en cas de dir-se RCD Espanyol en comptes d'A.E.BiB; problemes per no creure en un projecte...

Diferents mitjans i diferents canals de televisió han fet intervius a la plusmarquista nacional i fotografies, que ha arribat amb un vol de Zurich sobre les dues i mitja del migdia. Eufòrica i molt agraïda per la rebuda ha anat atenent a tots els mitjans i a totes les persones que allà eren per retre-li homenatge per la seva darrera gesta, de pujar al podi als 20 km. marxa en els campionats mundials d’atletisme.

dilluns, 3 de setembre del 2007

FUTBOL BASE. AMISTOSOS I TORNEIGS.

Foto d'arxiu.

Abraham amb els seus dos gols va ser decisiu en el triomf a Tona.

El juvenil del RCD Espanyol va derrotar a l’UE Tona, equip que ha assolit l’ascens a Primera Territorial, per 0-3 amb gols de Abraham Pozo, jugador fitxat del Flecha Negra extremeny, en dues ocasions i de Curro.



VIII Torneig Blanca Subur, Memorial Jaume Serra

L’Espanyol juvenil B, tampoc va poder guanyar la final de consolació en el Torneig de la Blanca Subur en caure amb la UE Sant Andreu per 3-1, després de no poder accedir a la gran final al haver quedat segon de grup.

Resultats;
Fase Prèvia. Grup primer.
CE Europa “A” – RCD Espanyol 3-1
RCD Espanyol – Blanca Subur “A” 5-1
Blanca Subur – CE Europa 1-2

Fase Prèvia. Grup segon.
UE Sant Andreu “A” – Damm CF “B” 2-2
Damm CF “B” – CE l’Hospitalet “A” 5-1
CE l’Hospitalet – UE Sant Andreu 0-1

3er i 4rt lloc
RCD Espanyol – UE Sant Andreu 1-3

Final
Damm CF – CE Europa 2-1.
Damm CF “B” Campió.

Dades: AdriàFradera.com

VIII Torneig de Futbol Base Ciutat de Terrassa.
Sort diversa en les tres categories del VIII Torneig de Futbol Base, Ciutat de Terrassa que es va disputar dissabte i ahir diumenge al camp de les Palmeres de la capital vallesana.

En categoria Cadet, l’equip de Ramonet Guerrero es va imposar amb contundència al FC Barcelona per 3-0. En semifinals els blanc i blaus havien derrotat al Jabac-Can Jofressa Terrassa per 2-0.

En categoria infantil, l’Espanyol va ser el campió derrotant al Real Zaragoza a la tanda de penals, (miracle!) després que el partit finalitzes amb empat a zero entre espanyolistes i aragonesos. En semifinals els pericos havien guanyat 3-1 al conjunt local del Jabac-Terrassa per 3-1.

La creu va ser l’aleví de Villarroya que va caure apallissat per el Barça, per 5-1. En semifinals els culés havien golejat ja al Nàstic per 10-0 mentre que els pericos havien assolit la classificació per la final guanyant en el punt de penal.




http://esferico-elesferico.blogspot.com/

MALGRAT TOT, SEGONS ESPANYOLS AL RÀNQUING MUNDIAL DE LA IFFHS.

El RCD Espanyol es manté com a segon club espanyol en el rànking mundial de clubs de la IFFHS, tot i baixar un lloc en la classificació (11è), que encapçala un altre mes el Sevilla FC. Augmenta la diferència amb el veí ciutadà que baixa tres llocs fins el 16è.



CLASSIFICACIÓ 30-8-2007IFFHS.
1SEVILLA FCESPANYA303
2CHELSEA FC LONDONANGLATERRA291
3SANTOS FCBRASIL284
4CA BOCA JUNIORS BUENOS A.ARGENTINA270
5MANCHESTER UNITED FCANGLATERRA266
6CSD COLO COLO SANTIAGOCHILE263
7MILAN ACITALIA247
8LIVERPOOL FCANGLATERRA247
9AS ROMAITALIA242
10FC INTERNAZIONALE MILANOITALIA235
11RCD ESPANYOL DE BARCELONA ESPANYA233
12BLACKBURN ROVERS FCANGLATERRA228
13 SV WERDER BREMEN ALEMANYA225
14 GLASGOW RANGERS FCESCOCIA215
15 TOTTENHAM HOTSPUR FCANGLATERRA 212
16FUTBOL CLUB BARCELONAESPANYA211
17SÂO PAULO FCBRASIL 208
18CLUB ATLÉTICO OSASUNA ESPANYA 207
19RACING CLUB DE LENSFRANÇA202
20AZ ALKMAAR HOLANDA 201.5
21PACHUCA CF MÈXIC201.5
22VALENCIA CFESPANYA200
23ARSENAL FC LONDONANGLATERRA197
24FC SHAKHTYOR DONETSKUKRAÏNA194
25CF AMÉRICA CIUDAD DE MÈXICMÈXIC190
26CLUB LIBERTAD ASUNCIÓN PARAGUAI190
27OLYMPIQUE LYONNAIS FRANÇA187
28CA VÉLEZ SARSFIELD ARGENTINA184
29GLASGOW CELTIC FCESCÒCIA182
30 NEWCASTLE UNITED FCANGLATERRA181
31AFC AJAX AMSTERDAMHOLANDA 181
32BESIKTAS JK INSTANBUL TURQUÍA180.5
33REAL MADRID CFESPANYA180
34NATIONAL SC (AL-AHLY)CAIROEGIPTE178.5
35GRÊMIO FOOT-BALL PORTO-AL.BRASIL177
36CÚCUTA DEPORTIVOCOLÓMBIA177
37FENERBAHÇE SK INSTANBUL TURQUÍA177
38SPORT LISBOA E FENFICAPORTUGAL 175.5
39PARIS SAINT-GERMAIN FC FRANÇA175
40SC INTERNACIONAL PORTO A.BRASIL 173
41CLUB NACIONAL DE F. MONTEVIDEOURUGUAI169.5
42FC BAYERN MÜNCHENALEMANYA168
43CR FLAMENGO RIO DE JANEIROBRASIL167
44AUDAX ITALIANO SANTIAGOCHILE164
45ETOILE SPORTIVE DU SAHEL TUNISSIA162.5
46CLUB DEPORTIVO TOLUCAMÈXIC161.5
47PSV EINDHOVENHOLANDA159
48CDD TOLIMA IBAGUECOLOMBIA156
49PARANÁ CLUBE CURITIBABRASIL152
50HAPOEL TEL-AVIVISRAEL151.5

EL FEMENÍ B, PERD A GIRONA. (3-1)



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UD COLLERENSE1310050
2 CFF TORTOSA-EBRE1310062
3 FC BARCELONA1310040
4 CE SANT GABRIEL 1310040
5 CE EUROPA1310052
6 GIRONA FC1310031
7 UE L'ESTARTIT B 1310010
8 CD BANYOLES1000101
9 RCD ESPANYOL B 1000113
10 P B B LA ROCA 1000125
11 UE LLEIDA1000126
12 UE BREDA1 000104
13 AA.VV. SON CONTONER1000104
14 UE RUBÍ 1000105



No han debutat tampoc amb molt bon peu, les noies de Francisca Camúñez, en perdre per 3-1 a Girona, això si, davant un dels teòrics equips que lluitaran per les primeres places de la classificació, i que de moment a la primera jornada no hi ha estat cap tipus de sorpreses i els equips més potents han guanyat els seus respectius encontres.

Fitxa tècnica:

Girona FC: Meritxell, Mireia (Nuri Codina, m. 45), Trini (Anna, m. 80), Laia, Susi, Nuri Castanyer, Tania, Marta, Anna Rifà (Judith, m. 59), Rosser, Ester (Cristina Espinosa, m. 78).

RCD Espanyol B: Elvira, Reche, Rocio, Anna, Lara, Helena, Marta, Elena, Raquel, Meritxell (Tània, m. 54), Carol (Nerea, m. 78).

Gols: 1-0, m. 1, Ester; 1-1, Rocío m. 15, ; 2-1, m. 28, Anna; 3-1, m. 80, Roser.

Àrbitre: Brunner López.


Tampoc el debut de la Penya Blanc i Blava de la Roca, va ser molt més afortunat; va perdre 5-2 davant el CE Europa, tot i que les noies van plantar cara al conjunt de Gràcia en el segon temps, la desavantatge que duien feia impossible el miracle. L’Europa ja es va trobar amb un gol al primer minut de joc, cosa que va li donar tranquil·litat al conjunt local per encarar el partit, davant un conjunt el de la PBB de la Roca, que estrenava categoria.


Fitxa Tècnica:
CE Europa: Merche, Sus, Teixi, Trini, Àurea (Sílvia, 81'), Benlli, Romero, Vane, Laia (Belén, 85'), Sango (Leny, 89') i Mar (Ana Lara 46').
Penya Blanc Blava La Roca: Eli, Maria (Saray, 71'), Pepi, Laura (Sole, 56'), Marta, Cristina, Indi, Anika (Maribel, 32'), Nuri, Tamara i Lídia.
Àrbitre: Gràcia Álvarez. Targes grogues a Pepi i Indi (PB La Roca). Vermella directa a Vane Romero -als 74'- (Europa).
Gols: 1-0 (Sango, 1'); 2-0 (Laia, 11'); 3-0 (Laura -pp-, 20'); 4-0 (Sango, 49'); 4-1 (Maribel, 54'); 4-2 (Nuri, 67'); 5-2 (Laia, 84').

Dades: CE Europa. com.




En altre ordre de coses, dir que l’amistós que va jugar l’Espanyol femení a Vic, va acabar amb resultat de 0-2 (gols de Sara) en un partit amb moltes baixes, i adversitats (sense porteres va jugar l’Espanyol), i va ser ja, el darrer encontre abans del començament de la Superlliga, aquest cap de setmana.

REGALEN DOS PUNTS EN UN MINUT, EN UN PARTIT QUE GUANYAVEN 0-2

Ni amb avantatge de dos gols faltant menys de nou minuts, i a un escenari propici, el Ruíz de Lópera on els darrers anys sempre ha estat un terreny de joc favorable als interessos pericos, els homes de Valverde han pogut emportar-se els tres punts en un partit en el que durant uns minuts han desaparegut pràcticament del camp, en un altre moment d’aquests que tots sabeu, i que per desgràcia no troba Valverde la solució per evitar-ho.

Un Espanyol diferent del de fa vuit dies
Amb Luis García com home punta (¿tan difícil es això del futbol, per veure que Valdo no es el davanter, i si Luis que a tots els equips ha estat l’home punta?), i Valdo a la banda, l’Espanyol volia fer oblidar el horrorós començament de lliga, recolzat per un Jònatas, que va demostrar que tot i estar encara lluny del millor estat de forma, és un dels jugadors més creatius en aquest equip i deuria de tenir molta més presència de la que està tenint, problemes personals al marge.

Després d’un principi una mica titubejant tot i no passar angunies, l’Espanyol va començar a carburar i arribar per bandes (Riera, Valdo, i alguna que altre pujada tant de Zabaleta com de Clemente) amb cert perillositat a les immediacions de Ricardo, però les centrades no anaven acompanyades de les oportunes rematades.

L’Espanyol s’avança en el marcador
Jugada d’atac espanyolista, on Jônatas cedeix a Moises qui dona una perfecta passada per que Pablo Zabaleta centri i tal com li ve, Luis García superi a Ricardo fent pujar el primer. S’havia assolit el principal; marcar primer per pogué jugar amb molta més tranquil·litat davant un Betis, que no havia portar gens de perill i que amb el pas inexorable dels minuts s’anava descomponent a marxes forçades.

La més clara, salvada per Kameni
Un irregular Kameni capaç del millor i del pitjor, treu una cama miraculosa per rebutjar el remat a boca de canó de Pavone quan ja s’intuïa el gol de l’empat bètic.

Però poc més mostraria en el primer temps el conjunt andalús que a més, veuria minuts abans del descans com l’Espanyol cobraria avantatge de 0-2 amb un gol magnífic de Luis, deixant el partit pràcticament sentenciat; pràcticament...

Un gran gol
Inclòs feia molt de temps que no es veia una jugada de perill sortida d’un servei de banda del RCD Espanyol... i menys que aquest acabés amb l’esfèrica dins la porta rival. Clemente treu, passa a Valdo, i aquest li torna l’esfèrica per que centre una pilota mig rebotada en el defensa, aquesta s’eleva molt, i cau a les immediacions d’un Luis García que d’esquenes a porta fa un control perfecte amb la dreta, es gira i deixa anar amb l’esquerra una volea que es cola irremissiblement a la porteria que defensava Ricardo.

Quelcom no acabava de funcionar, malgrat tot
Es que Odonkor, durant gairebé tot l’encontre va fer el que va voler per la banda esquerra de la defensa espanyolista i Clemente en cap moment va pogué amb la velocitat del alemany, ni molt menys Chica el seu recanvi posteriorment. De moment, aquest (Odonkor)feia el més difícil, però per sort dels interessos blanc i blaus no estava fi cara a porta en alguna de les ocasions que es va plantar davant Kameni.

I així mica a mica el Betis s’anava desesperant davant la nul·litat atacant, i ni homes de refresc com Mark González, ni en remats de Pavone, podien superar a un Kameni molt irregular que fins les hores només havia patit (excepció de l’abans comentada jugada de Pavone), la “jugada perillosa” del seu company Clemente Rodríguez davant una indecisió i una sortida erràtica (una més...).

La jugada clau: Luis es queda a punt del hat trick
Era la jugada del partit, després d’una jugada ofensiva que no culmina el conjunt perico, la pilota torna a caure als peus dels espanyolistes, i mitjançant Coro que havia substituït Jônatas, cedeix al centre del àrea on Luis davant la desesperada sortida del meta Ricardo, no creua prou la pilota per superar al meta, i aquesta rebutjada en la cama del meta local, surt desviada impactant al pal esquer de la porteria amb la mala fortuna que no acaba entrant i es perd l’ocasió de veure el primer hat trick de l’asturià i la seguretat total que aquells tres punts acabarien viatjant amb l’equip cap a Barcelona.

Per que som l’Espanyol i tot pot passar...
Tan per lo bo, com per lo dolent, fins que el col·legiat no assenyala la fi del encontre, tot pot succeir quan en mig es troba el RCD Espanyol. I ahir, per desgràcia vam viure la cara amarga d’aquesta passió que es l’Espanyol.

Una lamentable sortida de Kameni, va estar aprofitada per Fernando que havia sortit precisament en comptes del davanter centre (això si es sort, senyor Cúper!), al rematar de cap una centrada de Ilic.

En un minut, dos punts llençats a les escombraries
El pitjor no va ser encaixar el gol... El pitjor va ser tenir que observar com un equip mig mort, per no dir mort definitivament ressuscitava davant un conjunt el perico que en un tres i no rés se’n va venir avall psicològicament i en segons va quedar difuminat en el camp, evidenciant que encara hi ha quelcom que no funciona en aquest projecte del “Txingurri”.

Per que en un minut, davant l’eufòria andalusa, el Real Betis va fer l’empat aprofitant una relliscada de Jarque més inoportuna que mai, i una badada general, que ja es va iniciar al mig del camp quan gairebé es va quedar mirant la penetració verd i blanca sense fer res per tallar la internada. El gol de Sobis, va ser la culminació d’un final patètic d’un equip que va jugar bé, que va merèixer sortir golejant de Heliópolis, però que en minuts va desaparèixer esborrat incomprensiblement del terreny de joc.


No es pot regalar dos punts faltant nou minuts quan guanyes 0-2 davant un Betis molt limitat. Va faltar potser més intel·ligència en els homes de Valverde, o potser frenar els ímpetus atacants i fer una tasca molt més de destrucció al mig del camp, al preu que fos, i sobre tot tallar el ritme del rival un cop va escurçar diferències en el marcador.

Ara ja no s’hi pot fer rés, però a veure si d’una vegada per totes, serveix per que tant Valverde que no va estar molt encertat tampoc a l’hora de impedir-lo com els jugadors que a la fi son els principals responsables, aprenguin la lliçó i que no es torni a repetir més, per que poques vegades ho tindran tan bé per endur-se els tres punts del feu bètic.

Fitxa Tècnica.
Real Betis Balompié: Ricardo, Sobis, F.Vega, Juanito, Ilic, Caffa, Nano, Pavone, Rivera, Somoza, Odonkor.
Substitucions: Capi per Rivera,m. 46, M.González per Caffa, m. 65 i Fernando per Pavone, m. 71

RCD Espanyol: Kameni (5), Zabaleta (6), Jarque (3), Torrejón (3), Clemente Rodríguez (3), Moisés (6), Ángel (5), Riera (6), Valdo (5), Jônatas (7), i Luis García (9).
Substitucions: Chica (3) per Clemente, m. 61, Coro (5) per Jônatas, m. 72 i Lola (s.c.) per Riera, m. 86

Àrbitre: Miguel Ángel Ayza Gámez, del col·legi valencià amb els assistents Jorge Paredes i José María Silva, també valencians. Va mostrar targetes grogues a Clemente (56’) i a Valdo (64’).

Gols: 0-1 Luis García ,m. 33 0-2 Luis García, m. 41, 1-2 Fernado, m. 82’, Sobis, m. 83.

Incidències: Estadi Ruíz de Lopera. Com en tots els camps es va guardar un minut de silenci en memòria del jugador Antonio Puerta. Anècdota en el minut 57, quan un aficionat totalment identificat per les cameres de televisió, va saltar al terreny de joc per “fer la sacada de porteria” tornant a marxar a les grades d’on havia vingut.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PPGF GC
1 REAL MADRID2620071
2 REAL MALLORCA2411041
3 FC BARCELONA2411031
4 REAL VALLADOLID2411032
5 REAL MURCIA2411021
6 SEVILLA FC1310041
7 UD ALMERIA2310142
8 VILLARREAL CF2310135
9 VALENCIA CF2310124
10 REAL BETIS2202033
11 RECREATIVO2202022
12 REAL RACING CLUB2202011
13 AT. OSASUNA1101000
14 AT. MADRID2101123
15 RCD ESPANYOL2101123
16 REAL ZARAGOZA2101123
17 ATHLETIC2101113
18 GETAFE2101125
19 DEPORTIVO2101125
20 LEVANTE2101103

diumenge, 2 de setembre del 2007

EL FILIAL GUANYA A UN "TEMIBLE" BADALONA PER 2-0

L'Espanyol llença a les escombreries, dos punts en un minut. El Femení A guanya 0-2 a Vic, el femení B perd 3-1 i el Juvenil guanya 0-3 a Tona.

Mitjançant Palanca, l'Espanyol guanya 2-0 i aconsegueix la primera victòria.

Primera part molt ensopida
No ha estat un bon partit en la primer part, però si que al menys el conjunt de Joan Francesc “Rubi” es pot dir que no ha patit per aguantar les envestides d’un Badalona que a vingut a la Ciutat Esportiva amb la tarja de visita de club favorit per les places d’ascens i se n’ha anat defraudant, incapaç de puntuar davant un equip, el perico, molt jove que ha plantat cara a un equip amb jugadors molt veterans i de qualitat en la categoria en que es troben.

Del primer quart d’hora molt poc per explicar; un parell de xuts de Ruben Casado, massa creuat a l’esquerra de Casilla, i un xut de Santi Amaro, que ha blocat Casilla en dos temps i amb dificultats. La primera mitja ocasió dels espanyolistes ha estat una centrada de Palanca per la dreta que no ha pogut connectar amb l’esfèrica Pedraza que per ben poc no arribat.

Juanma ha fet al minut 33 el primer remat entre els tres pals, al rematar de cap una centrad per la dreta de Zamora, tot i que el meta badaloní no ha tingut problemes en aturar. Això deia ben a les clares, el poc poder ofensiu d’ambdós conjunts durant el primer temps.

La segona part, comença amb la continuació del dolent joc de la primera
La tònica era la mateixa del primer temps, molt migcampisme, lleuger domini visitant, i un Espanyol que es defensava sense passar angunies. Un llançament alt de Jordi Gómez només començar el segon temps, una pilota en la que Didac ha estat a punt d’anotar el primer gol del encontre, i una jugada individual de Ruben Casado, que després de retallar xuta creuat, a la dreta de Casilla, eren les jugades més “perilloses” en un partit molt disputat però amb poques ocasions de gol.

Ambdós conjunts mouen banqueta: Per part local surt Javi López per Zamora, i Yerai substitueix a Diego sobre el quart d’hora per els visitants.

Palanca avança al filial perico
Jugada per la polèmica, al minut 65; Pedraza se’n porta l’esfèrica amb el braç, el col·legiat no ho veu, i aquest acaba sent agafat clarament per un defensa al entrar a l’àrea. González González no ha assenyalat ni lo primer ni lo segon.

I al minut 69, Miquel Palanca controla la pilota, es dona mitja volta, i llença un xut col·locat al pal contrari, batent al meta badaloní, i fent callar al grup d’aficionats badalonins que han estat animant al seu equip... i quelcom més.

El Badalona no es rendeix i ofega a l’Espanyol
A partir d’aquests instants, l’Espanyol s’ha dedicat a conservar el marcador i el conjunt entrenat per Francisco López Alfaro, ha avançat línies en busca d’un empat que amb el pas dels minuts se l’hi esvaïa mica a mica.

El domini badaloní si no ha estat molt incisiu, si que ha estat continuat, i com és lògic ha produït alguna que altre situació d’autèntic angoixa per la integritat del marc de Casilla, com ha estat a falta de nou minuts, quan varies situacions clares de remat han estat salvades tant per Casilla com per diversos defenses, i amb tot la jugada ha acabat amb la pilota dins la porteria, però amb l’acció prèviament anul·lada per col·legiat balear.

Rubén Casado de nou, amb xut creuat, obliga a lluir-se a Casilla rebutjant la pilota a còrner.

Palanca sentècia
Quan més insistia el conjunt visitant, Palanca envia al fons de la porteria visitant, una pilota posada en safata de plata per Jordi Gómez que després d’arribar a la línia de fons havent-se desfet del seu marcador, li dona mig gol al davanter perico, que al segon pal només té que empenyé la pilota i marcar el gol de la tranquil·litat i que possibilita definitivament que els tres punts es quedin a Sadrià, després de haver rebut a un dels millors equips del campionat.

El darrer intent visitant, una falta llençada per Cámara, no ha sorprès a un Casilla ben col·locat i que ha aturat.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Casilla; Brachi, Serán, Didac, Toni Lao, Tito, Jordi Gómez, Zamora (Javi López, m. 58), Juanma (Plata, m. 81), Pedraza (Javi Márquez, m. 73) i Palanca.

Badalona CF; Rubén, Cerveró, Alain, Cámara, Macanás, Cristian, Santi Amaro(Isaias, m. 78), Rubén Casado, Jacobo, Blanco, Diego Cascon (Yerai, m. 60).

Àrbitre: Ivan González González, del col·legi balear, acompanyat dels jutges auxiliars Juan Canals, i Miguel Guardiola. Ha mostrat targetes a Alain, m. 31, a Amaro, m. 38 i a Brachi, m. 39.

Gols; 1-0, Palanca, m. 69, 2-0, m. 87 Palanca.

Incidències: Primer encontre a Sadrià del filial perico. Primera victòria en una tarda en la que els aficionats pericos han estat dividits entre seguir el filial o el primer equip per les ràdios o televisions. S’ha guardat un escrupulós minut de silenci en memòria del jugador del Sevilla Antonio Puerta. Partit retransmés en directe per el Canal 33.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP TERCER.


CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PPGF GC
1 TERRASSA FC2620072
2 UE LLEIDA2620042
3 RCD ESPANYOL B2411031
4 CF GAVÀ2411020
5 ALICANTE CF2411032
6 BENIDORM CD2411021
7 ORIHUELA CF2411021
8 M. CASTELLDEFELS2310132
9 VILLARREAL CF B2310144
10 AT. GRAMANET2310133
11 VILLAJOYOSA CF2310122
12 CE SABADELL2310134
13 CD DENIA2202022
14 ONTINYENT CF2101145
15 GIRONA FC2101112
16 LEVANTE B2101135
17 BADALONA CF2101113
18 IBIZA-EIVISSA 2101114
19 CD ALCOYANO2000202
20 CE L'HOSPITALET2000214




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M