dilluns, 3 de setembre del 2007

FUTBOL BASE. AMISTOSOS I TORNEIGS.

Foto d'arxiu.

Abraham amb els seus dos gols va ser decisiu en el triomf a Tona.

El juvenil del RCD Espanyol va derrotar a l’UE Tona, equip que ha assolit l’ascens a Primera Territorial, per 0-3 amb gols de Abraham Pozo, jugador fitxat del Flecha Negra extremeny, en dues ocasions i de Curro.



VIII Torneig Blanca Subur, Memorial Jaume Serra

L’Espanyol juvenil B, tampoc va poder guanyar la final de consolació en el Torneig de la Blanca Subur en caure amb la UE Sant Andreu per 3-1, després de no poder accedir a la gran final al haver quedat segon de grup.

Resultats;
Fase Prèvia. Grup primer.
CE Europa “A” – RCD Espanyol 3-1
RCD Espanyol – Blanca Subur “A” 5-1
Blanca Subur – CE Europa 1-2

Fase Prèvia. Grup segon.
UE Sant Andreu “A” – Damm CF “B” 2-2
Damm CF “B” – CE l’Hospitalet “A” 5-1
CE l’Hospitalet – UE Sant Andreu 0-1

3er i 4rt lloc
RCD Espanyol – UE Sant Andreu 1-3

Final
Damm CF – CE Europa 2-1.
Damm CF “B” Campió.

Dades: AdriàFradera.com

VIII Torneig de Futbol Base Ciutat de Terrassa.
Sort diversa en les tres categories del VIII Torneig de Futbol Base, Ciutat de Terrassa que es va disputar dissabte i ahir diumenge al camp de les Palmeres de la capital vallesana.

En categoria Cadet, l’equip de Ramonet Guerrero es va imposar amb contundència al FC Barcelona per 3-0. En semifinals els blanc i blaus havien derrotat al Jabac-Can Jofressa Terrassa per 2-0.

En categoria infantil, l’Espanyol va ser el campió derrotant al Real Zaragoza a la tanda de penals, (miracle!) després que el partit finalitzes amb empat a zero entre espanyolistes i aragonesos. En semifinals els pericos havien guanyat 3-1 al conjunt local del Jabac-Terrassa per 3-1.

La creu va ser l’aleví de Villarroya que va caure apallissat per el Barça, per 5-1. En semifinals els culés havien golejat ja al Nàstic per 10-0 mentre que els pericos havien assolit la classificació per la final guanyant en el punt de penal.




http://esferico-elesferico.blogspot.com/




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M