dijous, 6 de setembre del 2007

QUATSABOR: LA MARCA DEL GRUPO QUAT QUE PATROCINARÀ ELS FEMENINS.

foto: Figot 47,
(Al que agraïm sincerament l'interès per el RCD Espanyol, i l'ajut envers Sentiment Perico.)


Ahir va tenir lloc la presentació oficial a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, del nou sponsor dels equip femenins del RCD Espanyol.

Quatsabor serà la nova marca del Grup Quat dins el mon de l’alimentació, que lluiran les noies aquesta nova temporada. Sobre la gespa del camp principal de Sadrià, les noies van lluir les noves samarretes, tant la titular, com la “reserva” amb les ratlles horitzontals com el primer equip.

L’acte, va comptar amb la presència del Conseller Antonio Martín de Grupo Quat, Margarida Arderiu gerent de Quatsabor, i altres membres del Consell d’Administració i alts càrrecs del RCD Espanyol.

Després dels parlaments, i de mostrar les noves equipacions dels equips femenins, va tenir lloc una degustació dels productes de la marca patrocinadora.




1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, ES TÉ QUE FELICITAR AL GRUP QUAT, QUE ESTÀ FENT MOLT PER ANY DARRERA ANY INTENTAR PATROCINAR L'ESPANYOL FEMENÍ, A VEURE SI LES NOSTRES NOIES COMENCEN BÉ AQUEST ANY I GUANYEN EL DERBI A L'ESTARTIT I HO FAN AMB GOLEJADA COM L'ANY PASSAT AMB EL TORREJON, TAMBÉ DESITJAR QUE EL FILIAL FEMENÍ COMENCI GUANYANT A CASA GUANYANT A UN RIVAL NOU DE LA CATEGORIA COM EL BANYOLES ON SEMBLA UN PARTIT FÀCIL.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M