dissabte, 8 de setembre del 2007

CAP DE SETMANA SENSE FUTBOL A PRIMERA, PERÒ AMB FORÇA EMOCIÓ A LES DIFERENTS CATEGORIES.


Difícil compromís del filial blanc i blau
L’Espanyol B, viatja fins Alcoi, per enfrontar-se al històric Club Deportivo Alcoyano (fundat en 1929), en el Municipal de “El Collao”, a partir de les 18:30 sota l’arbitratge del col·legiat murcià Adolfo Martínez Martínez.

El conjunt d’Alcoi ha realitzat un total de dotze fitxatges per aquesta temporada, tot i que no ha començat precisament gaire bé la temporada perdent el dos encontres disputats.

La plantilla del conjunt alacantí es la següent: Emilio José Romero i Fernando Maestro (un bell conegut dels espanyolistes i del futbol català), com a porters. La defensa la composen, Juan Baixauli, Jorge Barrena, Manuel Carrión, Luis Miguel Garrido, Raul Iturralde, i Jerónimo Galera. Com a mitjos, Carlos Arnau, José Jordá, Xabier Burgueña, Daniel Fernández, David Limones, Diego Jiménez, Patricio Moreno, Sergio Mora, Tasio Abad i com a davanters Diego Herrera, Luis Doménech, Félix Prieto, Marcos Estruch i Jorge Perona García, tots a les ordres del tècnic José Soler Moya.




Debut del juvenil a la Ciutat Esportiva
Amb la porteria com a principal maldecap per Oscar Perarnau, el Juvenil del RCD Espanyol afronta amb optimisme una nova temporada en la que debutarà aquest diumenge a les dotze del migdia davant el CE Mataró (sota la direcció arbitral de Israel Simón del Pino), equip en que militaven en qualitat de cedits dos dels jugadors de la plantilla perica; Didac Vila i Guillem Creus.

La resta d’encontres d’aquest grup tercer de la Divisió d’Honor son: Aquest dissabte,
ADS Casablanca –UD Amistad i UE Cornellà –UE Sant Andreu , mentre que la resta de la jornada que es disputarà diumenge la composen els següents encontres: UD Balsas Picaral – CF Badalona, UE Lleida – Girona FC, CD Ferriolense – CD San Francisco, SD La Salle M. – CE Europa, i Real Zaragoza – R.C. D. Mallorca com a partit de la jornada.





Debut del femení a L’Estartit.
Aquesta tarda a les 16:30 per Canal 33, l’Espanyol femení, debutarà a la Superlliga davant la UE L’Estartit amb el 4-1 de la semifinal de la Copa Catalunya com a únic resultat entre ambdós equips en el record.

Demà tarda també juga l’Oviedo Moderno enfront l’Atletic Club Bilboko a les 17:00 h. en el Díaz Vega d’Oviedo. De la resta de la jornada, cal destacar com a plat fort l’encontre que es disputarà a València entre el Levante UD i el Rayo Vallecano, dos dels aspirants al títol de Superlliga enguany. També serà un bon encontre el que jugaran a Huelva Sporting Club i Atlético de Madrid, dos dels conjunts que més s’han reforçat aquest estiu.



El femení B, buscarà la primera victòria
Per la seva part, el femení B s’estrenarà a la Ciutat Esportiva davant els fidels aficionats als femenins, en un encontre que disputarà en front el CD Banyoles, conjunt que ha assolit aquesta temporada l’ascens a Nacional. El col·legiat Miguel Ángel Vicente Leoz, serà l’encarregat de dirigir el matx que començarà a les deu del matí diumenge, com a prolegomen del encontre del juvenil de divisió d’Honor.
Després de la derrota a Girona, les noies de “Titi” Camúñez buscaran la primera victòria davant un equip dels teòricament fàcils.

La Penya Blanc i Blava de la Roca, jugarà el seu primer encontre com a local, davant un dels conjunts que van obtenir la victòria en la primera jornada; el Club de futbol femení Tortosa –Ebre.




Futbol Base
Els equips del futbol base disputaran nombrosos torneigs i partits amistosos de preparació per els respectius campionats de lliga. Cal destacar el Torneig del Club Natació Terrassa on els equips Cadet A, Infantil B, i Aleví A es enfrontaran a equips de bon nivell nacional.
Fer esment també, del Torneo de Arnedo (La Rioja) on els nois del Infantil A, estan disputant un prestigiós torneig davant una representació dels millors equips espanyols en edat infantil
.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS TENIM UN CAP DE SETMANA PLE DE FUTBOL, ON ESPEREM QUE EL NOSTRE FILIAL GUANYI A ALCOI PER DEMOSTRAR QUE ÉS L'EQUIP REVELACIÓ DE LA CATEGORIA I ESTAR ENTRE ELS PRIMERS, EL JUVENIL TÉ QUE COMENÇAR GUANYANT PER GUANYAR UNA ALTRA VEGADA LA LLIGA,EL FEMENÍ A TÉ QUE GUANYAR PERQUÈ AQUEST ANY ÉS UN DELS MILLORS CANDIDATS AL TÍTOL, EL FEMENÍ B TÉ QUE SER UN DELS EQUIPS SUPERIORS DE LA CATEGORIA DE PLATA I QUEDAR ENTRE LES 5 PRIMERES. TAMBÉ DESITJAR QUE ELS PORTERS DELS PLANTER ES RECUPERIN.I QUE ELS ALTRES EQUIPS DEL PLANTER DE L'ESPANYOL FAGIN BONS TORNEJOS COM EL JUVENIL A FINLANDIA, DESITGEM QUE GUANYI LA FIRA FINLANDIA. SALUTACIONS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M