dissabte, 6 de desembre del 2008

EL FEMENÍ ESPANYOLISTA, TORNA A DEMOSTRAR
LA SEVA HEGEMONIA EN EL FUTFEM CATALÀ

(Ciutat Esportiva Hans Gamper, Sant Joan Despí: Josep Maria)




FC Barcelona: 0 – RCD Espanyol:2

En el segon temps, l’Espanyol imposa la seva millor qualitat tècnica
Tal com avisàvem i com també va quedar demostrat a la final de la Copa de Catalunya disputada a Vic, el FC Barcelona havia pujat bastant el seu nivell a tenor dels fitxatges realitzats, i el derbi seria molt més igualat del que les darreres temporades havia estat.

I així ha estat durant la major part del primer temps, i el conjunt de Diego Morata ha tingut que necessitar del segon temps per plasmar sobre la gespa i el marcador la seva teòrica superioritat tècnica.

Primer temps amb poc bon futbol
Morata ha sorprès amb la inclusió de Rocío en la banda dreta de la medul·lar. Noemí, un cop recuperada de les seves molèsties finalment ha pogut jugar. De sortida, lleuger domini perico però amb molta lentitud a l’hora de fer les transicions, i molt poca profunditat davant un Barcelona que ha demostrat que té un bon sistema defensiu.

Un xut a les mans de Laura a càrrec de Noemí en els primers compassos de joc, una ocasió de Vero que ha xutat fora després d’un rebuig, i un parell de còrners amb relatiu perill i una ocasió en la que la pilota en profunditat per molt poc no hi ha arribat Sara Serna, ha estat tot el bagatge ofensiu (bastant escàs cal dir) en la primera mitja hora de joc.

Per contra, les barcelonistes s’han acostat en dues ocasions amb perill, com en el minut 23 quan un xut de Mari Paz al pal curt, ha estat blocat amb seguretat per Cristina, que no ha intervingut gaire però les poques ocasions s’ha mostrat molt segura.

La millor ocasió local, ha estat al minut 31, quan la davantera centre barcelonista s’ha marxat cap a barraca i quan anava a xutar, Meseguer ha estat providencial creuant-se al tall i traient-li la pilota en el moment precís.

El darrer ensurt ha estat en les acaballes del primer temps quan una centrada de Melani no arriba per ben poc Clara que es llença però no aconsegueix rematar davant Cristina.

Un Espanyol molt diferent
Les espanyolistes han sortit per feina en el segon temps: Amb un ritme molt més ràpid, amb bones transicions i amb Vero molt entonada entre línies, ha posat de seguida setge a la porteria defensada per Ràfols.

Al minut 48, una jugada de Vero, acaba amb el rebuig de la meta barcelonista i Adriana que es fa amb la pilota morta, amb tot a favor, remata a la base del pal esquer. Era la primera gran oportunitat perica del partit, de les que no acostuma a errar la golejadora espanyolista.

La rèplica barcelonista troba a Cristina que atura ben col·locada. El ritme ja és més viu, cosa que afavoreix a un Espanyol superior i tant sols un minut després, Adriana controla, xuta, rebutja la meta Laura Ràfols i al segon pal tota sola no encerta rematar Sara Sera. Era la segona gran oportunitat.

Noemí ho prova amb un xut, ras, i pel centre que no crea cap tipus de dificultat a la meta internacional sub 19 culé.

Sara travada dins l’àrea. Penal clar

Una entrada de Clara a Sara que havia rebut en profunditat de Vero, i quan es fa amb el control es derribada dins l’àrea sense cap dubta per part del col·legiat que assenyala el punt fatídic. La màxima pena l’executa Noemí que transforma ajustant la bola al pal esquer de la porteria local.

Amb desavantatge al marcador, el Barcelona obre línies i no es dona per vençut, mentre que l’Espanyol peca d’excessiu conservadorisme durant bastants minuts. Morata dona entrada a Corredera en el lloc de Rocío, intentant donar més profunditat per la dreta on Pau altre vegada es converteix en el gos de pressa de la ràpida extrem espanyolista.

Una excel·lent jugada de Vero no es culminada per Adriana, al rebotar en una defensora el seu llançament.

Míriam Diéguez deixa el derbi vist per a sentència

Al minut 33, una obertura de Noemi a Adriana per l’esquerra acaba amb la centrada al punt de penal, on Sara Serna remata i el seu xut rebota amb una defensora dins l’àrea petita, anant el refús als peus de Míriam que d’esquenes remata acrobàticament i elevant la pilota ajustant-la al pal contrari, aconseguint el segon gol que matava definitivament el partit.


A punt ha estat de caure el tercer quan una passada en profunditat sensacional d’Adriana a Sara ha estat rematada per l’esquerrana al cos de Laura Ràfols. Tampoc Adriana ha aconseguit culminar una excel·lent jugada de Vero amb una bona passada en profunditat.

En els darrers minuts, Morata ha mogut la banqueta, i el partit ha anat morint poc a poc amb un Barcelona rendit un cop més a l’evidència, (un lliure directe a la frontal, en el 90’ ha estat la seva única opció de gol), i un Espanyol que no ha estat tampoc molt brillant, però ha sabut treure ofici, i amb lluita i esforç quan ha fet falta i millor qualitat tècnica, s’ ha endut els tres punts frenant a més la ratxa del rival ciutadà que encara no havia sucumbit al seu feu.




Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Laura Ràfols, Marina Torres, Anie Escribano, Pau Ferre, Clara, Marta Unzúe, Vicki, Silvia Doblado, Melani Serrano, Marta Liria "Lilo" i Mari Paz Vilas.
Substitucions: Jessica Todó per Melani, m.65; Aida per Silvia, m. 70; L. Buenaventura "Mixeta" per Clara, m. 76; Laura per Lilo, m. 83


RCD Espanyol: Cristina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola, Meseguer, Noemí, Rocío, Vero, Adriana i Sara.
Substitucions: Corredera per Rocío, m. 59; Marta Cubí per Sara, m. 83; Vanesa i Lara per Chola i Adriana, respectivament, m. 87.

Àrbitre: Raul Martínez Calle del comitè territorial català. Sense cap tipus de problemes. Targeta a Cristina, m. 89.

Gols: 0-1: Noemí, (pen.), m. 57; 0-2: Míriam, m. 78.

Incidències: Camp setè de la Ciutat Esportiva Hans Gamper, Sant Joan Despí. Bona presència d’espanyolistes en la graderia. Matí assolellat i bona temperatura. Comportament correcte d’ambdós aficions. Partit retransmès en directe per CANAL 33 de Televisió de Catalunya.

RESULTATS

RESULTATS

FUTBOL BASE

3/6 DIC 2008

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

3 DES

Villarreal CF

Espanyol B

Copa RFEF. C. Dep. Villarreal. Anada 1/16

2-1

7 DESReus Deportiu CFEspanyol B.Lliga. Camp Nou Reus D.

1-1

6 DES

Juvenil A

C.D. Ferriolense

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

4-2

6 DES

C.E. Europa "B"

Juvenil B

Lliga. Mpal. Nou Sardenya

0-2

3 DES

Cadet A

C.E. Manresa

Lliga. (Avançat) Ciutat Esp. Sadrìà

5-0

6/7/8 D

Cadet A

CD Murchante La Ribera, Real Madrid. 3/4 o F.

Torneig Nadalenc de Cabanillas. Murchante (Navarra).
6 DES

E.C. Granollers

Cadet B

Lliga. Mpal. Granollers

1-1

6 DES

C.F. Damm

Infantil A

Lliga. Camp de la Damm (Nous Barris)

1-3

6 DES

Infantil B

C.D. Sant Gabriel

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

3-1

6/7 DES

Aleví A

Cornellà, Gramanet, FCB, Athletic, Elche, Valencia

Torneig El Montanyà.

.

6 DES

Aleví B

C. Gimnástic Manresa

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

1-0

6 DES

C.D. Blanes

Benjamí A

Lliga. Mpal. Blanes n.1

0-11

7 DES

F.C. Barcelona

Benjamí B

Lliga. C.E. Hans Gamper

1-4

6 DES

Benjamí C

Fund. P.E. Europa "B"

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

5-2

6 DES

Benjamí C

Base Vic

Amistós. Ciutat Esp. Sadrià.
6 DES

Prebenjamí

U.D. At. Gramanet

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

9-1

6 DESPrebenjamíBase VicAmistós. Ciutat Esp.Sadrià

8-2

6 DESF.C. Barcelona Femení ASuperlliga. C.E. Hans Gamper

0-2

7 DES

C.D. Blanes

Femení B

Lliga. Mpal. Blanes n.1

1-7

6 DES

C.E. Europa "B"

Femení C

Lliga. Mpal. L'Àliga (St. Gervasi)

2-3

6 DES

Femení Juv-Cadet

C.Bellavista Milan

Lliga. Ciutat Esp. Sadrià

7-0

6 DESFemení Infantil. AE.N.F.A.FLliga. Ciutat Esp. Sadrià

8-0

6 DESC.E. EuropaFem. Infantil BLliga. Mpal. L'Aliga (St. Gervasi)

6-0

.

divendres, 5 de desembre del 2008

A PRIORI, EL DERBI FEMENÍ
MÉS IGUALAT DELS DARRERS TEMPS

FC BARCELONA - RCD ESPANYOL. EL DERBI DE LA SUPERLLIGA.



Fotos del darrer derbi al Mpal. de Vic, amb les formacions d'ambdós conjunts.



Demà derbi a la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, a les 12:00.


El RCD Espanyol femení (tercer a la Superlliga), s’enfrontarà al FC Barcelona, cinquè a la classificació de la Superlliga tot just darrera dels quatre grans de la competició en un dels derbis a priori més igualats dels darrers anys.

El darrer enfrontament va tenir lloc a la final de la Copa Catalunya a Vic, amb dos parts de quaranta minuts, i el conjunt de Diego Morata va vèncer a les blaugranes amb un just 2-0 aconseguit amb gols de Marta Cubí i de Meseguer en el segon temps.

La temporada passada tant sol es van veure les cares ambdós conjunts precisament també en la final de la Copa Catalunya que va vèncer les blanc-i-blaves per 3-0, ja que el conjunt barcelonista militava en Nacional després del seu descens de Superlliga.

El rival
Molt i bé en la meva modesta opinió s’ha reforçat el conjunt de Xavi Llorenç. Anem a pams: A la porteria, tot continua igual amb la presència de Cristina Molina i la internacional sub 19 amb Espanya, Laura Ràfols.

A la defensa cal dir que les barcelonistes s’han reforçat amb la lateral esquerrana de l’Estartit, Marina Torras (21/10/74). El Barcelona s’ha fet amb els serveis de les dues ex del Sevilla de la seva millor època i que la temporada passada van militar a les files del Apollo Propertie, Alicia Fuentes (27/05/78) i Silvia Doblado. (22/03/87 )

Altres fitxatges importants han estat la ex de la Real Sociedad, Laura Gómez (17/03/83), i de mig camp endavant, Maria Victòria Losada Gómez “Vicky” (05/03/91) després del seu efímer pas per el RCD Espanyol, Patricia Martínez ”Patri” (15/03/90) , jugadora sorgida a la pedrera blaugrana que va emigrar al Oviedo Moderno, i la que era davantera del Llevant Maria Paz Vilas (01/02/88).


Al marge d’aquestes jugadores de Superlliga, també ha incorporat a jugadores que militaven a conjunts catalans de Primera Nacional, com Laura Buenaventura “Mixeta” del CD Banyoles, o la davantera Marta Liria “Lilo” del Tortosa-Ebre.

També s’ha de fer constar que ha patit dos importants baixes respecte a l’equip que va assolir l’ascens com son les jugadores Sandra Jimenez i Zaida González que van abandonar l’entitat blaugrana per fitxar per el Cajasol Sporting de Huelva.

La resta de l’equip, pues les de les darreres temporades, Paulina Ferré, Ani Escribano, Melani Serrano, les bessones Unzué (Marta al mig, i Elba davant), Jessica Todó, Laura Carriba, i la ex espanyolista Aida García, entre altres...

L’Espanyol pendent de les jugadores tocades (Joana i Noemí). El col·legiat que xiularà l’encontre serà Raul Calle Martínez del comitè territorial català.


Les quatre visites espanyolistes en partits de Superlliga al feu barcelonista han donat un empat (el primer enfrontament, 4-4), i dos victòries espanyolistes (0-3, i 1-7 la darrera, a la temporada 2006-07).


L’equip entrenat per Diego Morata necessita el recolzament de l’afició perica en territori culé, per tant... no deixem sol al nostre femení !.

CLASSIFICACIONS BASE FEMENINS



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.D. COLLERENSE

24

8

8

0

0

30

5

2

C. D. SAN GABRIEL

18

8

6

0

2

22

12

3

U.E. L'ESTARTIT "B"

16

8

5

1

2

15

11

4

C.F. TORTOSA EBRE

15

7

5

0

2

19

16

5

R.C.D. ESPANYOL "B"

14

8

4

2

2

25

9

6

F. C. BARCELONA "B"

10

8

3

1

4

16

12

7

A. E. GIRONA

10

7

3

1

3

8

13

8

SPORTING. At. CIUTAT PALMA

9

8

3

0

5

18

16

9

LEVANTE LAS PLANAS C.F.

9

8

3

0

5

13

16

10

C. E. EUROPA

9

8

3

0

5

15

20

11

U. E. VIC

9

8

3

0

5

11

17

12

PENYA BLANC BLAVA LA ROCA

9

8

3

0

5

13

31

13

U.E. LLEIDA

7

8

2

1

5

18

21

14

C. D. BLANES

3

8

1

0

7

10

34





.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA GR. 1er

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS

29

12

9

2

1

33

12

2

R.C.D. ESPANYOL "C"

29

12

9

2

1

32

12

3

C. D. POLVORITENSE LA MARINA

28

12

9

1

2

34

14

4

P. BARCELONISTA ANGUERA

28

12

9

1

2

31

18

5

C. F. VILANOVA I LA G.

25

12

8

1

3

34

11

6

FUND. ESP. At. VILAFRANCA

25

11

8

0

3

32

17

7

U. E. SANT ANDREU

21

12

6

3

3

24

16

8

C. D. SANT GABRIEL "B"

18

12

5

3

4

20

15

9

F. F. TORROELLA

18

12

5

3

4

12

17

10

U.D. SALOU

14

12

4

2

6

13

19

11

C. E. EUROPA "B"

13

12

4

1

7

18

19

12

C. E. XAICA

13

12

4

1

7

26

30

13

S. E. AEM

11

11

3

2

6

22

15

14

A.E. ACADEMIA F. DE CATALUNYA

8

12

1

5

6

13

23

15

C. F. REUS DEPORTIU

8

12

2

3

7

23

33

16

ESCOLA ESP. GUINEUETA

6

12

1

3

8

12

35

17

U.E. RUBÍ

5

12

1

2

9

15

45

18

U.D. VILADECANS

4

12

1

1

10

16

59



.FEMENÍ JUVENIL CADET G. 1PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.D. SANT GABRIEL

217700621
2

RCD ESPANYOL

197610503
3

C. BELLAVISTA MILAN

187601277
4

C.E. MERCANTIL

167511394
5

C.E. EUROPA

148422307
6

C.F. SANTVICENTI

1374123211
7

C.E. SABADELL C.F.

1073131910
8

C. C. E. TIANA

78215843
9

AD. ESC. F. BASE RIPOLLET

581251039
10

C.F. ROCAFONDA

461141325
11

U.D. CIRERA

48116848
12

C.F. MONTMELO U.ESP.

37106236
13

C.F. ARENYS DE MAR

17016167


.FEMENÍ 1a. DIVISIÓ INFANTIL GRUP 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL

248800604
2

C.E. SABADELL F.C.

187601539
3

P. BLANC BLAVA LA ROCA

1886024022
4

C.D. SANT GABRIEL

1575023119
5

C. BELLAVISTA MILAN

1173221829
6

U.E. SEVA

762131125
7

ENFAF

66204826
8

C.F. CALDES DE MONTBUI

561231621
9

ESC. F. BARBERA ANDALUCIA

270251028
10

ESC. F. BONAIRE

27025726
11

CF. At. RIUDEPERES

17016752







RCDE INF. FEM. "B": 2 - F.P. AT. VILAFRANCA: 3

En un encontre disputat diumenge en un fred matí a Sadrià, les més petites van lluitar per assolir el primer triomf, però aquest es va posar coll amunt quan el Vilafranca en un primer temps en que va se superior i es va avançar amb un 0-3.


Les espanyolistes van retallar distàncies abans de marxar al descans amb un gol de Queralt, i van ajustar més el resultat amb un gol d’Ari.


Cal destacar la bona actuació de la meta Judith que va fer parades d’autèntic mèrit.




FEMENÍ INFANTIL 1a. DIVISIÓ, GRUP 2n.PTS PJPG PE PP GFGC
1

C.D. SANT GABRIEL "B"

228710304
2

C.F. IGUALADA

2187004411
3

C.F. VILANOVA GELTRÚ

1856023910
4

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

1685123421
5

C.F. REUS DEPORTIU

1484223417
6

C.F. MOLINS DE REI

1183231719
7

FUD. ESP. At. VILAFRANCA

1083141527
8

C.E. EUROPA

682062326
9

C.E. ESPARREGUERA

672051639
10

C.E. SABADELL F.C. (*sanció)

482151534
11

F.C. SANTBOIÀ

481161335
12

R.C.D. ESPANYOL "B"

170161047

ARIZA, PRESIDENT DE LA FCPE


Sentiment Perico ha aconseguit aplegar en aquesta instantània, als quatre darrers presidents, Ramió, Ariza, Nos i Rius (ordre de la foto), en un gest d’unitat de tot l’espanyolisme davant els moments incerts que la institució travessa.


La Junta Directiva de la Federació.





Ariza rep les claus de mans de Juanjo Fernández com a president de la Junta Electoral.













Aquest vespre ha tingut lloc a la Sala de Premsa de l’Estadi Olímpic, l’Assemblea extraordinària de Penyes del RCD Espanyol, en la que s’ha anomenat de manera oficial al únic candidat que es va presentar i que va presentar els avals exigits, Alberto Ariza.

L’acte, que ha estat puntual i bastant breu, s’ha iniciat passant llista de les penyes representades, i els membres de la junta electoral han anomenat president de la FCPE a Alberto Ariza i li han fet lliurament de les claus.

Posteriorment, ha presentat als membres de la seva Junta Directiva. Alberto Ariza comptarà amb el suport de:

    Alfred Puig, vicepresident primer i responsable de l'àrea social
    Araceli Pérez, vicepresidenta segona i responsable de l'àrea econòmica
    Luis Rodríguez, secretari
    Salvador Fosas, tresorer
    José María García Planas, vocal encarregat de l'àrea de la comunicació
    Ricardo Fernández, vocal encarregat de l'àrea social i de màrqueting
    Carlos Carbó, vocal encarregat de l'àrea social
    Xavi Edo, vocal encarregat de l'àrea social


Ha estat el torn de la seva primera intervenció com a president de la FCPE, en la que s’ha referit a varis temes en el cal destacar que renuncia a formar part del Consell d’Administració del RCDE, després de la dolenta experiència de l’època Nos, ja que dins es perd tota la independència que es té des de fora per defensar els interessos pels quals ha estat anomenat per més de cent penyes com a successor de Ramón Rius, el darrer president.

Ha anunciat que el seu primer esforç, serà acabar d’enllestir tot el tema del trasllat a Cornellà-Prat, el tema dels autocars i tot els problemes existents en un principi amb el tema d’accessos.

Ha dit, que vol que el “gol” on estarà la Curva i a dalt les penyes agrupades, es converteixi en un exemple i un referent en quant a animació en el nou estadi, recolzant a l’equip al màxim.


S’ha mostrat molt contundent a l’hora de dir que no romandran passius davant
qualsevol dels atacs indiscriminats que certs mitjans de comunicació hostils al nostre club que tinguin lloc, agafant la responsabilitat de donar la justa rèplica i contestació, fet que des del propi club per diversos motius e interessos no es fa, deixant passar tots els greuges i atacs que la nostra centenària institució rep.

Ha anunciat per el 24 de gener la propera Gala de Penyes tot i que encara no està previst el lloc on es celebrarà. També ha anunciat la celebració d’un torneig de futbol de les penyes, fent una crida per que s’animin contra més millor.

S’ha referit també al seu predecessor, Ramon Rius, a la seva tasca, i a demanat implicació en totes les penyes per potenciar la pròpia FCPE.

Per acabar, el torn de preguntes per parts dels penyístes que així ho han estimat oportú.

En la foto podeu veure al Conseller Ramió, Ramon Rius, Vicenç Nos, i Alberto Ariza, els quatre darrers presidents de la FCPE del RCDE.
Per cert s’ha criticat per part d’un president de penya l’absència de membres del Consell d’Administració del RCD Espanyol, ja que Ramió hi era més per la seva condició de ex president que per conseller. La resta del consell com sempre... absents... Eren molt lluny....

                  dijous, 4 de desembre del 2008

                  BONA JORNADA PEL FUTBOL 7









                  El futbol set espanyolista camina amb pas ferm. En la darrera jornada tots quatre equips van obtenir el triomf (el prebenjamí A en partit amistós).

                  El Benjamí “A” de David Fernández va esborrar del camp al Badalona per 7-0 amb gols de Fode en dues ocasions, 1 de Marc Barnils, 1 Albert Alavedra, 1 d’Alex Collado, 1 Arnau, i 1 de Jairo.
                  El conjunt perico manté la diferència respecte al segon classificat, el Barcelona, d’un punt d’avantatge i encara es manté invicte en el que portem de campionat, cedint només un empat.



                  El Benjamí B de Josep Maria Roma, va derrotar amb molts més problemes del que a priori feia presagiar per la diferència a la classificació al Jàbac Can Jofresa – Terrassa per un ajustat 4-2 desprès que els egarencs, cuers de la classificació igualessin el marcador.
                  Els gols de Víctor, Manu, Toni i Marc, donaren tres punts més als blanc i blaus que ocupen la segona posició deixant enrera al Gimnástic Manresa, tercer ara.


                  El Benjamí C de Jordi Porcel, va vèncer amb total seguretat i solidesa al CF Badalona a domicili per 1-8, mantenint-se al capdavant de la classificació del grup tercer de Primera Divisió de Benjamins, empatat amb la Penya Anguera, però amb diferència de gols favorable als pericos.

                  El Prebenjamí, va disputar un encontre amistós a Premià de Mar, guanyant clarament per 1-8 amb 3 gols de Kilian, 2 de Joel, i un de Ivan, Gerard i Sergi.




                  .BENJAMÍ PREFERENT G. 2on.PTS PJPG PE PP GFGC
                  1RCD ESPANYOL2810910719
                  2FC BARCELONA27109014115
                  3UD At. GRAMANET 21107033823
                  4CD SANT GABRIEL21107032315
                  5UE SANT ANDREU1996133322
                  6FP. SÁNCHEZ LLIBRE19106134023
                  7CF MOLLET UE18106043422
                  8EC GRANOLLERS16105143233
                  9CF BADALONA 12104061524
                  10C.D. BLANES1294051819
                  11ESCOLA F. GAVÀ "B" 10103161926
                  12CD PREMIÀ DALT8102261932
                  13UFB JÀBAC i TERRASSA 7102171433
                  14FC SANT CUGAT ESP. "B"5101271433
                  15CE LLIÇA D'AMUNT5101271334
                  16C. At. VALLÈS3101091071




                  .BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
                  1UD. CORNELLÀ26108204615
                  2RCD ESPANYOL "B"22107123920
                  3GIMNÀSTIC MANRESA21107034725
                  4CE MANRESA20106224130
                  5FC BARCELONA "B"19106133934
                  6CE MERCANTIL18105324025
                  7UD. At. GRAMANET "B"17105233323
                  8FC SANT CUGAT ESPORT15104332821
                  9UE CASTELLDEFELS13104151927
                  10ESC. F. GAVÀ11103252023
                  11UE RUBÍ9103072839
                  12UE SANT ANDREU "B"9103072534
                  13CF VILANOVA GELTRU8101542331
                  14UE SANTS79216538
                  15FUND. P. E. EUROPA7101451930
                  16UFB JÀBAC i TERRASSA190181047




                  BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 3er. G.PTS PJPG PE PP GFGC
                  1RCD ESPANYOL "C"27109017815
                  2Pa. BARCELON. ANGUERA27109013625
                  3CD MASNOU25108115016
                  4CD MONTGAT24108024220
                  5FUND. P. CE JUPITER23107213011
                  6UD At. GRAMANET "C"21107033727
                  7FUND. P. E. EUROPA "B"20106223921
                  8AE UNIFIC. BADALONA SUD16105143444
                  9U. At. HORTA1193242829
                  10UE LLONGUERAS SANT CRIST10103162745
                  11CD SANT GABRIEL "B"9103072934
                  12FUND. PRIV. ESP. MATARÓ "B"8102262031
                  13UE SANT ANDREU "C"6102081846
                  14CF BADALONA "B"39108845
                  15At. MASNOU1100191554
                  16UD CIRERA "B"0100091745




                  PREBENJAMÍ. GRUP 3er.PTS PJPG PE PP GFGC
                  1UD At. GRAMANET2488004610
                  2RCD ESPANYOL1866001022
                  3CF BADALONA1073122113
                  4FUND. P. CE JUPITER105311327
                  5TRAJANA P. BARCELONISTA SANT JUST 1053112320
                  6CENTRO EUR. DE TECNOFUTBOL1063121817
                  7CLUB ESP. VILA OLIMPICA "B"1063122426
                  8CD SANT GABRIEL1073132033
                  9UE SANT ANDREU662042728
                  10AE UNIFICACIÓ BADALONA SUD652031621
                  11CE. P. BARCELONISTA. BARCINO662041130
                  12ARRABAL-CALAF DE GRAMANET35104740
                  13CF LLOREDA371061154
                  14AT. POBLE NOU07007360





                  S E N T I M E N T P E R I C O . C O M