dimecres, 3 de desembre del 2008

JORNADA POSITIVA,
DISSABTE A SADRIÀ

PER UNA AVARIA EN EL SUMINISTRAMENT TELEFÒNIC, ENS HEM TROVAT SENSE TELÈFON NI INTERNET EN LES DARRERES 18 HORES,I NO EM POGUT ACTUALITZAR DEGUDAMENT EL BLOG. PREGUEM DISCULPES








Triomfs dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol dels tres equips del futbol onze perico que van disputar els seus respectius encontres:

L’Aleví “A” d’Albert Villarroya, no va tenir gens de problemes per vèncer 4-0 a la UD At. Gramanet amb dos gols per part.
S’ha de dir que amb aquest triomf combinat amb l’ensopegada del FC Barcelona a Sabadell (2-2 davant el CE Mercantil), blanc i blaus i blaugranes empaten a punts en el més alt de la classificació.

Els gols espanyolistes van ser aconseguits per Pablo, Richard en dues ocasions i Arnau Pujol. Els locals van gaudir d’ocasions clares per inclòs haver augmentat el marcador.









El Infantil B de Dani Fernández va patir de valent per pogué superar a un Badalona fins les hores segon a la classificació, i a més, rival de segon any que lluita per l’ascens en un encontre en el que els visitants es van avançar en el marcador en minut 11’ del primer temps.

Fernando va tenir al minut 20 la més clara ocasió d’un xut creuat, però no va ser fins al segon temps quan van pogué els espanyolistes donar-li la volta al marcador.

Patrick va empatar l’encontre, i tot i el domini perico del joc, arribant bé fins davant però sense sort en els metres finals, semblava tot condemnat a l’empat a un.

Una centrada xut de Fernando va acabar estavellant-se al pal; els minuts passaven i quan ja els visitants pensaven que el repartiment de punts seria un fet, una jugada amb rematada espanyolista, desencert entre el porter i els defenses, i en la boca de gol, Raul Campayo entafora la pilota dins la porteria badalonina.




El Cadet B de Daniel Poyatos va ratificar el seu liderat “virtual” (la FP Sánchez Llibre té un encontre pendent) i va guanyar precisament a qui fa poc el primer classificat del grup segon de la Preferent Cadet, per dos gols a un, en un encontre jugat la tarda vespre del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

L’Espanyol es va avançar amb gols de Coco Corella i d’Adrián Ruiz, reduint distàncies la Fundació Sánchez Llibre en el segon temps.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M