divendres, 5 de desembre del 2008

ARIZA, PRESIDENT DE LA FCPE


Sentiment Perico ha aconseguit aplegar en aquesta instantània, als quatre darrers presidents, Ramió, Ariza, Nos i Rius (ordre de la foto), en un gest d’unitat de tot l’espanyolisme davant els moments incerts que la institució travessa.


La Junta Directiva de la Federació.





Ariza rep les claus de mans de Juanjo Fernández com a president de la Junta Electoral.













Aquest vespre ha tingut lloc a la Sala de Premsa de l’Estadi Olímpic, l’Assemblea extraordinària de Penyes del RCD Espanyol, en la que s’ha anomenat de manera oficial al únic candidat que es va presentar i que va presentar els avals exigits, Alberto Ariza.

L’acte, que ha estat puntual i bastant breu, s’ha iniciat passant llista de les penyes representades, i els membres de la junta electoral han anomenat president de la FCPE a Alberto Ariza i li han fet lliurament de les claus.

Posteriorment, ha presentat als membres de la seva Junta Directiva. Alberto Ariza comptarà amb el suport de:

    Alfred Puig, vicepresident primer i responsable de l'àrea social
    Araceli Pérez, vicepresidenta segona i responsable de l'àrea econòmica
    Luis Rodríguez, secretari
    Salvador Fosas, tresorer
    José María García Planas, vocal encarregat de l'àrea de la comunicació
    Ricardo Fernández, vocal encarregat de l'àrea social i de màrqueting
    Carlos Carbó, vocal encarregat de l'àrea social
    Xavi Edo, vocal encarregat de l'àrea social


Ha estat el torn de la seva primera intervenció com a president de la FCPE, en la que s’ha referit a varis temes en el cal destacar que renuncia a formar part del Consell d’Administració del RCDE, després de la dolenta experiència de l’època Nos, ja que dins es perd tota la independència que es té des de fora per defensar els interessos pels quals ha estat anomenat per més de cent penyes com a successor de Ramón Rius, el darrer president.

Ha anunciat que el seu primer esforç, serà acabar d’enllestir tot el tema del trasllat a Cornellà-Prat, el tema dels autocars i tot els problemes existents en un principi amb el tema d’accessos.

Ha dit, que vol que el “gol” on estarà la Curva i a dalt les penyes agrupades, es converteixi en un exemple i un referent en quant a animació en el nou estadi, recolzant a l’equip al màxim.


S’ha mostrat molt contundent a l’hora de dir que no romandran passius davant
qualsevol dels atacs indiscriminats que certs mitjans de comunicació hostils al nostre club que tinguin lloc, agafant la responsabilitat de donar la justa rèplica i contestació, fet que des del propi club per diversos motius e interessos no es fa, deixant passar tots els greuges i atacs que la nostra centenària institució rep.

Ha anunciat per el 24 de gener la propera Gala de Penyes tot i que encara no està previst el lloc on es celebrarà. També ha anunciat la celebració d’un torneig de futbol de les penyes, fent una crida per que s’animin contra més millor.

S’ha referit també al seu predecessor, Ramon Rius, a la seva tasca, i a demanat implicació en totes les penyes per potenciar la pròpia FCPE.

Per acabar, el torn de preguntes per parts dels penyístes que així ho han estimat oportú.

En la foto podeu veure al Conseller Ramió, Ramon Rius, Vicenç Nos, i Alberto Ariza, els quatre darrers presidents de la FCPE del RCDE.
Per cert s’ha criticat per part d’un president de penya l’absència de membres del Consell d’Administració del RCD Espanyol, ja que Ramió hi era més per la seva condició de ex president que per conseller. La resta del consell com sempre... absents... Eren molt lluny....




                  S E N T I M E N T P E R I C O . C O M