diumenge, 30 de novembre del 2008

PRESENTACIÓ DEL LOCAL SOCIAL
DE LA P.B.B. DE MONTCADA I REIXAC








Aquest vespre ha tingut lloc la presentació oficial del nou local social de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac situat al Bar “Punto de Encuentro” al carrer Carrerada.

Ha encetat l’acte, el secretari Pedro Manzano qui ha parlat sobre les perspectives de la penya, que a més també fa autocar per anar a l’Olímpic, els partits a domicili en ppv, es poden veure a aquest lloc, i ha reconegut la dedicació i esforç d’aquells que els han precedit en el càrrec i que ha fet que aquesta penya pugui arribar als 35 anys de vida, ja que va ser fundada en 1973.

Precisament, en l’acte s’ha fet lliurament d’una distinció al president honorífic de la penya, el senyor Jose Maria Blanch, qui durant aquests anys en que la penya ha estat passiva en situació molt difícil, ha sabut mantenir encesa la feble flama d’aquesta ambaixada perica a la localitat vallesana.

Després dels parlaments, ha tingut lloc el pica-pica, mentre a la pantalla prèviament s’havien ofert imatges històriques de nostre club. Com a cloenda final, s’han escoltat una recopilació dels himnes del RCD Espanyol. S’ha pogut demostrar la gran quantitat de pericos que existeixen en Montcada i Reixac en un vespre en el que hem gaudit d’una bona estona en companyia d’amics i amigues periques.

El proper 27 de febrer tindrà lloc el sopar d’aniversari de la penya, a Can Piquè, amb motiu del XXXVè aniversari de la fundació d’aquesta penya espanyolista.

Per últim dir que la Junta Directiva Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac la formen els següents integrants, en aquesta nova etapa carregada d’il·lusió i esperança per part de l’equip que s’ha fet càrrec de la mateixa.

    President: David Gérboles
    Vicepresident: Jaume Batlle
    Secretari: Pedro Manzano
    Tresorer; Norbert Sánchez
    Vocals:
      Agustín Fuentes
      Ricard Aguilar
      Jesús Hernández
      Felipe López
      Francisco Martínez
      Alfonso Romero

2 comentaris:

PBiB Montcada ha dit...

Com sempre moltes gracies amic Josep Maria, ens ha agradat molt comptar amb la teva presencia.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Molta sort i ànims per als penyistes pericos de Montcada. És una alegria veure al Sr. Josep Maria Blanch rebre aquesta distinció, perquè recordo la seva activitat i militància dels anys 70. Suposo que ja lluïu en les vitrines del vostre nou local els molts records d'actes i sopars d'altres penyes, que el Sr. Andrés Carbonell ha anat recollint en representació de la vostra penya, els darrers anys. J.Ll.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M