dijous, 4 de desembre del 2008

EL CADET "A", EXERCEIX DE LÍDER

RCDE CADET “A”: 5 – CE MANRESA: 0

Superiors
El RCD Espanyol Cadet “A” ha ratificat la seva condició de líder de la Divisió d’Honor Cadet en guanyar per un concloent 5-0 al CE Manresa, conjunt que va arrancar un empat a un gol en la sisena jornada en feu barcelonista.

L’Espanyol ha dominat l’encontre des d’un bon principi, i tot i que no ha marcat fins passat el primer quart d’hora de partit, les ocasions s’han anat succeint de manera continuada fins que han arribat els gols.

Ja en els primers compassos del matx, Alex García en jugades individuals per la banda dreta arribava amb força perill a l’àrea manresana i el seu xut era blocat pel meta visitant amb molts problemes,en una d'elles.
L’Espanyol ho provava des de qualsevol posició i David des de banda dreta també deixava anar un fort xut en zona de tres quarts, que es marxava un pèl massa creuat.

Jandro marca el primer i Ivan el segon
Al minut 17 de partit, el malagueny ha resolt amb un bon xut encarant al meta visitant, aconseguint obrir el marcador després d’una jugada de l’atac blanc-i-blau.

Només dos minuts han passat fins que Ivan, (avui el davanter centre que ha sortit d’inici) ha aconseguit fer el segon al culminar una jugada per la dreta.
Els de Fran Navarro ja tenien l’encontre solucionat gairebé, però gens de conformar-se han anat a intentar incrementar el compte golejador.

Una bona jugada de Víctor Álvarez retallant al seu marcador i buscant l’escaire ha deixat anar un bon xut que ha sortit fregant el pal esquer de la porteria del conjunt del Bages.

Nil deixa l’encontre sentenciat poc abans del descans
Un xut de Ivan s’ha estavellat al travesser de la porteria visitant; els manresans no podien frenar de cap manera l’empenta espanyolista, i poc després ha arribat el tercer obra de Nil Victòria que ha aprofitat un embolic en un servei de cantonada per l’esquerra de l’atac espanyolista i molt oportú ha batut al porter visitant en la boca de gol.
Encara Alex ho ha probat amb un xut que ha resolt el porter visitant, instants abans de marxar-se els jugadors als vestidors.

Al segon temps, dos més
Només començar el segon temps, un xut un pèl creuat d’Alex ja ha mostrat als visitants que l’Espanyol no anava a sortir a especular i no es conformava amb el resultat.

Una bona jugada de Ivan per banda esquerra, arriba a línia de fons, i el remat d’Alex surt rebutjat pel porter del Manresa.

El mateix protagonista, l’ex de la Fundació Sánchez Llibre, ha anotat el quart
afusellant al porter en una pilota dins l’àrea.

La única ocasió clara de gol dels visitants ha estat amb 4-0 i ha tingut com a resposta al xut d’un davanter del Manresa, una excepcional parada de Víctor que ha rebutjat ajudant-li Víctor Álvarez que rebutja en segona instància la pilota morta abans que arribi altre rival.

Una ocasió doble abans del cinquè: Jugada individual de Alex, que xuta i rebutja el porter amb una gran intervenció i posteriorment la jugada acabará amb un xut creuat del capità avui, Gil Muntades.

El cinquè, obra de Gerard Muñoz, al minut 65, al aprofitar una passada de la mort des de la dreta.

Encara ha gaudit d’ocasions els espanyolistes per incrementar l’avantatge amb una jugada de Sergi Darder que ha obert molt bé a Alex que amb dos retalles marxant-se del defensor i ha xutat un fort tret fregant el pal, o una centrada de Víctor Álvarez que no ha trobat rematador passejant-se entre tots per l’àrea petita, o una rematada de cap de Gerard, o un fort i col·locat tret de Sergi Darder des de la frontal que és replicat pel porter del Manresa amb una gran intervenció a còrner.

Triomf just i merescut en un bastant bon encontre del líder de la Divisió d’Honor Cadet. L’única nota negativa, el inusual horari i la temperatura baixa que ha fet que estiguéssim pràcticament en família en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

RCD Espanyol: Víctor Cocera; David, Marc Molina, Nil Victòria, Víctor Álvarez, Jorge, Antonio, Álex García, Gil, Jandro, i Ivan
Al minut 41’, Alex Martínez per David; al minut 61, han marxat; Antonio, Gil, Jandro, Jorge i Ivan, i han entrat Joan Angel, Quiles, Sergi Darder, Gerard, Xavi Solè.

Gols: 1-0: Jandro, m. 17; 2-0: Ivan, m. 19; 3-0: Nil, m. 38; 4-0: Alex, m. 53; 5-0: Gerard, m. 65.