dimarts, 2 de desembre del 2008

TRIOMF JUST DEL JUVENIL "B"

RCDE Juvenil “B”: 2 – Club Gimnàstic Tarragona: 1

El RCD Espanyol Juvenil de Lliga Nacional va derrotar al Gimnàstic de Tarragona, per 2-1 en un partit en el que els de Lluis Planagumà van anar de més a menys, quedant en simple anècdota (i afegint la cota corresponent de patiment) el gol visitant en el temps d’afegit.

En el minut 10, Tello avança al conjunt perico en una jugada en la que Albert Blázquez per banda dreta centra i la primera rematada de Chicha es repel·lida pel meta visitant i el ex barcelonista recull el refús i no perdona, aconseguint el primer gol del partit.

L’Espanyol jugava bé entrant per bandes i una jugada del lateral Clerc es rematada per Nierga rebotant en un defensor sortint l’esfèrica a còrner.

Repeteix Tello
Tello aconsegueix culminar amb un xut creuat una jugada dels espanyolistes al minut quinze de joc, deixant gairebé sentenciat l’encontre.
Els de Planagumà van continuar jugant en busca del tercer, i van gaudir de diverses oportunitats: Una passada en profunditat a Gabri però el remat s’estavella en el cos del porter i no acaba entrant.

El meta visitant ha de sortir de l’àrea rebutjant amb el peu avançant-se a Tello que estava ja a punt d’arribar a la pilota en profunditat.
Amb una falta directa llençada per Cristian “Chicha” a les mans del porter, i dues faltes en el darrers minuts mal executades per part dels visitants, s’acaba el primer temps.

De més a menys
En el decurs del segon temps, l’Espanyol de manera progressiva va anar baixant la intensitat del domini, i tot i que va tenir ocasions per fer el definitiu tercer gol no ho va aconseguir. Es més, els visitants van tenir alguna aïllada ocasió fruït del domini en els primers instants del segon temps.

Planagumà va introduir canvis a l’equip, i els minuts van anar passant i quan ja semblava el temps completament exhaurit, el Gimnàstic va marcar escurçant distàncies en el marcador. Era temps d’afegir i encara la pilota va sobrevolar l’àrea espanyolista però no hi va haver errada de darrera hora com en altres partits, i van mostrar tenir la lliçó ben apresa i van arribar al xiulet final amb els tres punts al sarró.

RCD Espanyol: Edgar, Blázquez, Jose Carlos, Amat, Clerc; Xavi Montcusí, Carles Mur, Gabri, Chicha; Tello i Marc Nierga.
Substitucions; Pau per Chicha, m.61; Antonio per Mur, m. 65; Ruben per Nierga, m. 68; i Cristian Márquez per José Carlos, m. 76.

Gols: 1-0: Tello, m. 10; 2-0: Tello, m. 15.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matinal freda.