dissabte, 17 d’agost del 2013

BONES SENSACIONS EN EL PRIMER AMISTÓS DEL FEMENÍ (7-0)














RCD Espanyol Femení “A”: 7 – UE L’Estartit: 0


De manera prou efectiva, ha resolt el seu primer compromís amistós de pretemporada el conjunt espanyolista davant un feble Estartit de Nacional que ha aguantat com ha pogut en el primer temps, però que s’ha vingut inexorablement avall en el segon temps davant la millor qualitat de les locals. Ha sigut el primer test del nou Espanyol que ha passat amb nota la prova, tot i que lògicament no es poden treure encara conclusions definitives, doncs tan sols és un amistós per conjuntar les jugadores, agafar ritme de joc i per què davant no hi havia un rival d’idèntica categoria sinó de segona divisió. Diferència d’aquell gran Estartit que tots recordem.  

Qui si que s’ho ha agafat amb ganes mostrant força caràcter,  ha estat el nou tècnic espanyolista Santiago García “Susi” qui no ha parat de donar instruccions a les noies, i d’esperonar a tot equip per què no caigués en cap tipus de complaences en el seu joc, donada la superioritat manifesta sobre el terreny de joc davant un conjunt, l’empordanès, que ha convertit en espectadores privilegiades sobre la gespa a les metes Jamila (1er temps) i Mireia Nágel (2n temps), doncs en cap ocasió s’ha acostat amb un mínim de perill com per que les porteres espanyolistes poguessin mostrar la seva vàlua.  Cal citar com anècdota, que l’equip gironí s’havia enfrontat en previs amistosos a dos altre conjunts de la màxima categoria femenina: Davant Sant Gabriel, derrota per la mínima 2-1 i davant el FC Barcelona, 0-5 a terreny empordanès.      

Tot i el que el marcador final ens mostra, el conjunt blanc-i-blau ha necessitat gairebé mitja hora per obrir el marcador.  Ha dominat amplament el joc i des d’un bon principi, doncs ja en els primers minuts amb un bon xut que amb problemes ha aturat la meta visitant, o en una rematada de cap a càrrec de Sonia, desviada, en un servei de cantonada, l’equip perico ha posat en problemes la cobertura empordanesa.

L’ocasió més clara abans del gol ha estat a càrrec de Paloma Fernández, qui en el mà a mà amb la portera l’ha intentat retallar però la meta de l’Estartit ha aconseguit evitar el gol taponant el remat i enviant la bola a còrner.

El primer gol ha arribat d’una jugada sense aparent perill quan Bárbara exercint la pressió sobre la meta gironina aconsegueix que el refús amb el peu d’aquesta s’estavelli al cos de la davantera perica i mansament la bola entri dins sense que la meta empordanesa pugui redreçar la situació.  

La solidesa defensiva gironina comença a quedar seriosament en entredit. Paloma arrencant pel mig i deixant enrera la darrera defensora es planta sola davant la porter, però incomprensiblement envia la seva rematada fora a la dreta.   A un centre molt bo de Bárbara no hi arriba per centímetres Paloma amb el cap. En  jugada idèntica a l’anterior, aquest cop és Bárbara qui deixa enrera a la darrera defensora i davant la mitja sortida de la meta visitant, remata massa centrat i la bola s’estavella lo just al cos de la portera i es marxa a còrner, quan ho tenia tot al seu favor.

Amb l’1-0 i un munt de canvis efectuats per “Susi”, s’inicia el segon temps. Als primers instants a punt ha estat en un embolic d’aprofitar-ho l’equip local. A un centre de Sonia, no hi arriba per ben poc cap rematadora. Una mitja volta d’ Emma (germana de Marqués), reacciona bé la meta visitant blocant l’esfèrica.

El segon gol neix fruït d’una llarga jugada. Alba Pomares des de mig camp es marxa per velocitat enduent-se una bola per alt, i tot i l’oposició de la darrera jugadora, l’extrem espanyolista pot rematar la bola abans que la intercepti la portera gironina, i aquesta s’estavella al pal dret; seguint la jugada Sarita Navarro (jugadora procedent del B, que la temporada passada va viure un autèntic calvari, lesionada) remata a boca de canó estavellant la bola al cos d’una defensora que fent pantalla evita el gol... La pilota continua viva a l’àrea i finalment Paloma d’un xut creuat ras, la introdueix dins la porteria rival.

L’atac local fou continuat... Centre en carrera de Sarita i el remat de primera de Claudia Montagut es marxa fora. Una bona combinació entre Emma i Claudia, la finalitza l’extrem madrilenya jugant-se-la i enviant la seva rematada a la base del pal dret.  El tercer gol perico deixa ja ensorrat a les gironines. Un servei de cantonada que és rematat de cap per Paloma, que fa el doblet. Sis minuts després, una centrada des de la dreta la remata Paloma, atura però no bloca la meta empordanesa, i davant la passivitat defensiva, Sarita Navarro envia la bola al fons de la porteria, aconseguint el quart. .

Dos minuts després, l’Espanyol fa el cinquè. Pilota avançada per Bárbara, vaselina davant la desesperada sortida, i la bola mansament acaba dins. Doblet també de Bárbara Latorre.  A tres minuts del final, l’equip espanyolista aconsegueix la mitja dotzena. Fou el més bonic a judici de qui escriu aquestes línies. Centre preciós de Sarita i volea d’Alba Pomares engaltant un gran xut que acaba a l’escaire. A un minut del final, penal sobre Bárbara, que executa Andrea Pereira perfectament, enganyant a la meta rival. No hi havia temps per res mes. Era la primera prova. Bones sensacions, però molta prudència doncs no deixa de ser un amistós i davant un rival de menor categoria.          



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jamila; Cristineta, Pereira, Mapi; Sonia Matías,  Claudia Neto, Yaiza, Núria; Sonia Zarza, Bárbara; i Paloma.  
Substitucions: Mireia, Júlia, Cotado, Sarita, Emma i Alba Pomares per Jamila, Cristineta, Pereira, Sonia, Yaiza i Paloma, m.46; Claudia Montagut per Bárbara, m. 52; Paloma per Sonia Zarza, m. 58; Cristineta per Núria, m. 73; Yaiza i Bárbara per Claudia Neto i Paloma, m. 77.

Gols: 1-0: Bárbara, m. 29; 2-0: Paloma, m.51; 3-0: Paloma, m. 69; 4-0: Sarita, m. 75; 5-0: Bárbara, m. 82; 6-0: Alba Pomares, m. 87; 7-0: Pereira (pen.), m. 89.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, delegació de Barcelona. 

Incidències: Encontre amistós disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque entre els primers equips femenins de l’Espanyol i de l’Estartit. Matinal força calorosa amb núvols d’evolució que no han impedit que l’astre rei ens mostrés tot el seu poder. Presenciant l'encontre la coordinadora del futbol base femení i entrenadora del filial, "Titi" Camúñez, acompanyada de la seva delegada Rosa Pedrosa.







DERROTA DEL JUVENIL "B" A SITGES.
L'EQUIP D'HERRERA EMPATA DAVANT L'HOSPI...






33è Torneig del CF Blanca Subur de Sitges, Memorial Jaume Serra.


Mpal. Pins Bens, Sitges

1a. jornada
15/08/2013. 19:00h. CF Blanca Subur - CE L'Hospitalet: 0-1
15/08/2013. 21:00h.  UE Sant Andreu - CF Damm: 1-3 

2na. jornada
16/08/2013. 19:00h. CF Blanca Subur - RCD Espanyol: 2-0
16/08/2013. 21:00h. UE Cornellà - UE Sant Andreu: 1-1 

3a. jornada
17/08/2013. 19:00h. CF Damm  - UE Cornellà: 2-1 
17/08/2013. 21:00h. RCD Espanyol - CE L'Hospitalet: 0 -0

FASE FINAL:
18/08/2013.  19:00h. 3r i 4rt. lloc
UE Cornellà - CF Blanca Subur

18/08/2013.  21:00h. FINAL
CF Damm - CE L'Hospitalet.

IVÁN MOYA, CAUSA BAIXA



Iván Moya Tornay, nascut a Montejaque,  a la Serranía de Ronda el 16/11/1987, es va incorporar a l'Espanyol B l'estiu passat. Procedia de l'Ècija Balompié i juga de migcampista o de defensa central. 

Una greu lesió de lligaments a l'octubre passat, el deixà fora dels terrenys de joc la resta de temporada. Amb la seva baixa, tan sols resten a la plantilla 3 dels 15 "grans" fitxatges realitzats per José Luis García Martínez, l'home de confiança de Germán de la Cruz. Son Nacho Heras, Ferran Monzó i Iván Sales, al marge de Morant que tot i tenir contracte és més que cantada la seva no continuïtat.      


divendres, 16 d’agost del 2013

EL JUVENIL SUPERA PER LA MÍNIMA A UN LLUITADOR FLIX

Joventut Esportiva Flix: 1 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 2


Fitxa tècnica:
Joventut Esportiva Flix:  Moreno, Carranza, Albert, Valeri, Ramon, Mani, Siddhart, Peral, Porta, Jacob i Cendrós.
També:  Cesc, Juanjo, Llurba, Riera, Polo, Guille, Martín, Sánchez, Oleguer Baldomà i Marc Terré

RCD Espanyol Juvenil “A”: Moha, Joel, Defez, Iago, Aarón, Moisés, Iván, Borja, Marc Gual, Alfredo i Juanan.  
També: Lluís, Rubén (p.s), Roger, Kike, Domi, Marc Roca, Toro, Traoré, Jafar, Eric i Alan Ávila.

Gols: 0-1: Alfredo, m. 25; 0-2: Domi, m.66; 1-2: Ramon.

Àrbitre: Josuah Díaz Bordas.

Incidències: Encontre amistós disputat ahir dijous al Camp de La Ventonella de Flix. Mani i Iago exerciren de capitans a ambdós conjunts.  En les files espanyolistes, el nou fitxatge juvenil, el mexicà Alán Ávila.

dades: Joventut Esportiva Flix  


. . PRETEMPORADA JUVENIL "A" RCDE 2013/14
DIA HORA RIVAL CAMP RESULTAT i GOLEJADORS
27 J - JUVENIL "B" RCDE C.ESP. DANI JARQUE (Partit entrenament) 2-0
3 A - C.F. MARTINENC MPAL. GUINARDÓ 0-0
4 A 17:00 U.E. CASTELLDEFELS C. ESP. DANI JARQUE 2-1 (Iago, Traoré)
15 A 19:00 J.E. FLIX LA VENTONELLA, FLIX 1-2 (Alfredo, Domi)


dijous, 15 d’agost del 2013

CF PALAMÓS: 1 - RCD ESPANYOL B: 3

CHRISTIAN ALFONSO, CEDIT PER UNA TEMPORADA A L'ALCORCÓN A.D. EL JUVENIL "A" GUANYA A LA VENTONELLA 1-2 (ALFREDO, DOMI), DAVANT LA JOV.ESP. FLIX

CF Palamós: 1 – RCD Espanyol “B”: 3


Fitxa tècnica:
Palamós CF: Palamós: Bayona, David Malo, Subi, Toni Cunill, Javi Morales, Raúl Calvo, Venzal, Ritxi, Pugui, Arimany, i Dani Fernández.
També han jugat: Sergi Valls, Martí, Javi Revert, Marc Vila, Chicho, Álvaro, Bachs, Zayas, i Guillem.

RCD Espanyol B: Pau, Pere, Albarrán, Héctor, Ferran, Marc Caballé, Irawan, Miravent, Aday, Kilian, i Borja. També han jugat: Robert, Koke (p.s.), Raillo, Eric Bertrand, Aitor, Joan Jordan, Canadell, Sales, Mamadou, Canario, i Jairo.

Gols: 0-1: Borja, m.34; 1-1: Javi Revert, m.60; 1-2: Canario, m.70; 1-3: Mamadou. m.72.

Àrbitre: David Garcia Rosell, de la delegació de Girona.

Incidències: Encontre amistós disputat a les 19:30 del dijous 15 d’agost al Mpal. de Palamós. En les files del conjunt palamosí, l'exjugador del futbol base espanyolista Toni Cunill.


. . PRETEMPORADA R.C.D. ESPANYOL "B" 2013/14
DIA HORA RIVAL CAMP RESULTAT i GOLEJADORS
27 J 18:30 U.D. TARADELL MPAL. RIBES DE FRESER 5-1 (Kilian, Sales 2, Canario 2)
1 A 19:00 C.F. MONTANYESA MPAL. NOU BARRIS 0-0
4 A 19:30 CP SANT CRISTOBAL CIUT. ESP. DANI JARQUE 4-0 (Jairo, Mamadou,Raillo, Puerto)
8 A 19:00 C.E. EUROPA CIUT. ESP. DANI JARQUE 1-1 (pròpia porta)
11 A 20:00 GIRONA F.C. CIUT. ESP. DANI JARQUE 2-0 (Ferran ,Jairo)
15 A 19:30 PALAMÓS C.F. NOU ESTADI PALAMÓS 1-3 (Borja, Canario, Mamadou)
18 A 19:00 U.D. CORNELLÀ EST. MPAL. CORNELLÀ -


COPA CATALUNYA FEMENINA

Copa Catalunya Femenina.

Els dies 31 d'agost i 1 de setembre tindrà lloc la fase final de la Copa de Catalunya Femenina. Enguany, Sant Boi de Llobregat serà l’escenari que acollirà aquesta competició. Serà al Mpal. Joan Baptista Milà on es duran a terme tant les semifinals com la gran final.

Els partits de semifinals es jugaran el dissabte 31 d’agost i la final, al matí de l’endemà diumenge.

Aquests quatre equips que arriben a aquesta fase final, ho fan  després de superar l’eliminatòria de Quarts de Final (disputada el passat mes de juny)  derrotant als següents rivals. El Barcelona es va desfer del CE Sabadell FC per un rotund 0-13, el Levante Las Planas FC va necessitar de la tanda de penals per derrotar al CF Igualada a Les Comes després de finalitzar l’encontre amb empat a dos gols. Idèntic marcador es donà al Mpal de Les Borges Blanques on l’Escola Comarcal F. Les Garrigues va eliminar per penals al CE Sant Gabriel. Finalment, el quadre espanyolista derrotà per un clar 1-8 al Valls Femení (antic Nàstic) a l’Estadi del Vilar. Els aparellaments d’aquesta fase final de la Copa Catalunya 2013 és el següent:


SEMIFINALS:

10:00 h.  FC Barcelona – Levante Las Planas
12:00 h.  RCD Espanyol – Escola Comarcal Les Garrigues.

FINAL:

Diumenge 1 de Setembre
12:00 hores.


PLANTILLA PROVISIONAL:
ENCARA SEGUEIX SENT MASSA LLARG EL PLANTER DEL FILIAL

NOM I COGNOMS Data i lloc neixement Procedència. Any-Club.  Demarcació
Nacho HERAS Anglada Madrid, 27/08/91 Atlético de Madrid C.2012.Lateral Dret
ARTHUR Daniel Irawan Java, IND., 03/03/93 Lytham Town FC nov 2011. Lateral Dret
HÉCTOR Rodríguez Ramos L'Hospitalet, 11/07/93 UD Unificació Bellvitge 2002. Central
RUBÉN Duarte Sánchez  (gener) Almería, 18/10/95 Poli Ejido 2009. Lat Esquerre/Central
Ferrán MONZÓ Giménez L'Alcudia, 06/12/1991 FC Jove Espanyol. 2012. Def. Central
Ivan MOYA Tornay Ronda, 16/09/1987 Écija Balompié.2012. Def.Central/Mig
Joan JORDAN Moreno Regencós, 06/07/94 UD Poblense Jv. 2012. Mig (puja juv  1/2 t)
PAUL Quaye (amb fitxa juvenil) Acra, Ghana, 16/09/95 Barbarrosa FC abril 2009. Migcampista
Ivan SALES Pastor Castelló, 25/11/93  CD Castelló Juv. 2012. Extrem Dret
Alberto Castaño Luis "CANARIO" Palencia, 25/10/89 Cristo Atlético Gen-2013. Extrem Esq.
ASCENDEIXEN DEL JUVENIL A Data lloc neixement Procedència:(Club- Any). Demarcació
PAU López Sabata Girona, 13/12/94 Girona FC 2008. Porter
JOSÉ Pereira Betancor Arrecife, 10/05/94 UD Lanzarote 2009. Porter
Carlos ALBARRÁN Sanz Badalona, 15/01/94 CF Badalona 2003. Lateral Dret
ERIC Bertrand Baylli Biguerville,(C.I) 12/04/94 2012. Defensa Central
Ramón MARIMÓN Aldavert 23/02/94 UD Cornellà 2012. (Lesionat) Central
AITOR Granados Ramos Sabadell, 29/12/94 Can Rull Rómulo T. 2003. Lat. Esquerre
Albert MIRAVENT Sans Bellveí de P., 14/06/94 Gimnàstic Tarragona 2008. Migcampista
MAMADOU Sylla Diallo Dakar SEN, 20/03/94 FPE Mataró 2012 Gen. Davanter/Extrem
KILIAN Grant Carvalheira Girona, 18/05/94 Girona FC Cadet 2010. Davanter
FITXATGES i  CEDITS Data i lloc neixement Equip 2012/13.  Demarcació.
PERE Martínez Sastre (2a.Etapa) Sabadell, 24/07/91 Hércules CF. Lateral Dret
Antonio José RAILLO Arenas Còrdova, 08/10/91 Córdoba CF "B". Defensa Central
ROBERto Antonio Correa Silva Badajoz, 20/09/92 Rayo Vallecano "B". Lateral Dret
Marc CABALLÉ Naranjo (2aEtapa) L'Hospitalet, 22/06/91 At. Malagueño.Migcampista 
BORJA Martínez Giner Alacant, 02/03/94 Hércules CF. Extrem Esquerre
Xavi PUERTO Bellart Barberà del V., 12/09/91 UD Cornellà. Mitja Punta
ADAY Benítez Suárez Balos (G.Can), 18/01/91 Balompédica Conquense. Davanter
JAIRO Morillas Rivero Gilena (SEV), 20/06/93 Sevilla At. Davanter
ERIC López Royo *(Torna de cedit) Barcelona, 01/04/93 UDCornellà 2009. Extrem (*Villarreal)
Roger CANADELL Morancho Lleida, 21/01/93 FCB 2011. Mig. (*Torna cessio Lleida E)
. . BAIXES ESPANYOL "B"
Nom i cognoms Data i lloc neixement Procedència. Demarcació. Destí 13/14
EDGAR Badía Guardiola Barcelona, 12/02/92 Cornellà 2006. Porter (Granada B)
Iker SEGUÍN Cid Eibar, 12/07/1989 SD Lemona 2012 Mig/Lateral (Real Unión)
Juanma LOBATO Lobato La Línea C.,10/05/1988 San RoqueL.2012 Lat.D/Cent.(Llagostera)
Jonathan DE AMO Pérez Barcelona, 13/01/90  Racing B. 2012 Central
FRANcisco MIRANDA Mera Badajoz, 27/03/1988 Alcoyano CF 2012  Migc.(UD Melilla)
MARIO ORTÍZ Ruíz Santander, 24/03/1989 CD Puertollano 2012 Migc. (Albacete B)
Víctor MERCHÁN de Antonio Madrid, 14/01/1990  RMadrid Castilla 2012 Mitja p.(Caudal D)
JORGE Luís Díaz Gutiérrez   Montevideo, 28/06/89  Reus D.Gener-12 Extrem (Baixa Gen-13 ALBA.)
ELTON Martins da Cruz Belo Horizonte, 04/11/88  Puertollano 2012. Extrem 
Tomislav GOMELT Sisak, Zagrev, 7/01/95 Gener-12 Cedit per Tottenham. Mitja P.
Víctor Manuel ARMERO Galindo Almuñecar, 18/05/1991 Lucena CF 2012. Extrem Esq (Levante B)
David CUBILLAS Peña Castelló, 19/06/1990 Deportivo B 2012. Davanter (Huracan V)
Antonio Manuel PINO López La Victória, 19/06/87 G.Segoviana 2012. Davanter (Guijuelo)
. . TRANSFERIBLE
Ramón MORANT Carrilero Valencia, 01/03/92 San Roque de Lepe 2012. Mitja punta
. . ASCENDEIXEN PRIMER EQUIP
NOM I COGNOMS Data i lloc neixement Procedència. Any-Club.  Demarcació
Carles CLERC  Martínez Barcelona, 21/02/92 Damm CF 2007. Lateral Esquerre
GERMAN Parreño Boix Elx, 16/02/93 Elche CF 2007. Porter


dimecres, 14 d’agost del 2013

CALENDARI: PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA.
2013/14


PRIMERA VOLTA                       SEGONA VOLTA

Jornada 1 (08/09/2013)          ... .....Jornada 16 (12/01/2014)

C.D. San Gabriel  -  CD Sporting C. Cajasol T. Univ
C.Atlético Madrid Féminas   - Sevilla F.C.
F.C. Barcelona -  U.D. Collerense
Athletic Club -  Real Sociedad de Futbol
Levante U.D. -  Granada C.F
F.C. Levante Las Planas  - R.C.D. Espanyol
C.D. Transportes Alcaine - Rayo Vallecano
Valencia Feminas – Oviedo Moderno C.F.

Jornada 2 (15/09/2013) ...  .....Jornada 17 (19/01/2014)

CD Sporting C. Cajasol T. Univ - Valencia Féminas
Sevilla F.C. -  C.D. San Gabriel
U.D. Collerense - C.Atlético Madrid Féminas
Real Sociedad de Futbol - F.C. Barcelona
Granada C.F. -  Athletic Club
R.C.D. Espanyol– Levante U.D.
Rayo Vallecano  - F.C. Levante Las Planas
Oviedo Moderno C.F. -  C.D. Transportes Alcaine

Jornada 3 (22/09/2013) ....  ....Jornada 18 (26/01/2014)

CD Sporting C. Cajasol T. Univ- Sevilla F.C.
C.D. San Gabriel - U.D. Collerense
C.Atlético Madrid Féminas -  Real Sociedad de Futbol
F.C. Barcelona  - Granada C.F
Athletic Club  -  R.C.D. Espanyol
Levante U.D. - Rayo Vallecano
F.C. Levante Las Planas - Oviedo Moderno
Valencia Féminas - C.D. Transportes Alcaine

Jornada 4 (29/09/2013) ... ....Jornada 19 (02/02/2014)

Sevilla F.C. - Valencia Féminas
U.D. Collerense  - CD Sporting C. Cajasol T. Univ
Real Sociedad de Futbol - C.D. San Gabriel
Granada C.F. - C.Atlético Madrid Féminas
R.C.D. Espanyol - F.C. Barcelona
Rayo Vallecano  - Athletic Club
Oviedo Moderno C.F. - Levante U.D.
C.D. Transportes Alcaine  - F.C. Levante Las Planas

Jornada 5 (06/10/2013) .... .....Jornada 20 (09/02/2014)

Sevilla F.C. - U.D. Collerense
CD Sporting C. Cajasol T. Univ - Real Sociedad de Futbol,
C.D. San Gabriel  - Granada C.F
C.Atlético Madrid Féminas - R.C.D. Espanyol
F.C. Barcelona  - Rayo Vallecano de Madrid
Athletic Club - Oviedo Moderno C.F.
Levante U.D.  - C.D. Transportes Alcaine
Valencia Féminas  - F.C. Levante Las Planas

Jornada 6 (13/10/2013)  .... ....Jornada 21 (16/02/2014)

U.D. Collerense  -  Valencia Féminas
Real Sociedad de Futbol - Sevilla F.C
Granada C.F.- C.D. Sporting C.Cajasol Trigueros Univ
R.C.D. Espanyol - C.D. San Gabriel
Rayo Vallecano - C.Atlético Madrid Féminas
Oviedo Moderno C.F.  - F.C. Barcelona
C.D. Transportes Alcaine  - Athletic Club
F.C. Levante Las Planas - Levante U.D.

Jornada 7 (20/10/2013) ....   .... Jornada 22 (02/03/2014)

U.D. Collerense - Real Sociedad de Futbol
Sevilla F.C. - S.A.D. Granada C.F.
CD Sporting C. Cajasol T. Univ  -  R.C.D. Espanyol
C.D. San Gabriel  - Rayo Vallecano
C.Atlético Madrid Féminas -  Oviedo Moderno C.F.
F.C. Barcelona -  C.D. Transportes Alcaine
Athletic Club - F.C. Levante Las Planas
Valencia Femina "A - Levante U.D.

Jornada 8 (03/11/2013) ...  .... Jornada 23 (09/03/2014)

Real Sociedad de Futbol - Valencia Féminas
Granada C.F. - U.D. Collerense
R.C.D. Espanyol  -Sevilla F.C.
Rayo Vallecano - CD Sporting C. Cajasol T. Univ
Oviedo Moderno C.F. - C.D. San Gabriel
C.D. Transportes Alcaine -  C.Atlético Madrid Féminas
F.C. Levante Las Planas - F.C. Barcelona
Levante U.D. - Athletic Club

Jornada 9 (10/11/2013) .....  ..... Jornada 24 (16/03/2014)

Real Sociedad de Futbol - Granada C.F.
U.D. Collerense - R.C.D. Espanyol
Sevilla F.C. -  Rayo Vallecano
CD Sporting C. Cajasol T. Univ - Oviedo Moderno C.F.
C.D. San Gabriel - C.D. Transportes Alcaine
C.Atlético Madrid Féminas - F.C. Levante Las Planas
F.C. Barcelona - Levante U.D.
Valencia Féminas - Athletic Club

Jornada 10 (17/11/2013) ..... ....Jornada 25 (23/03/2014)

Granada C.F. -  Valencia Féminas
R.C.D. Espanyol - Real Sociedad de Futbol
Rayo Vallecano - U.D. Collerense
Oviedo Moderno C.F. - Sevilla F.C.
C.D. Transportes Alcaine - CD Sporting C. Cajasol T. Univ
F.C. Levante Las Planas -  C.D. San Gabriel
Levante U.D. -   C.Atlético Madrid Féminas
Athletic Club - F.C. Barcelona

Jornada 11 (01/12/2013) ....   ....Jornada 26 (30/03/2014)

Granada C.F. - R.C.D. Espanyol
Real Sociedad de Futbol - Rayo Vallecano
U.D. Collerense -  Oviedo Moderno C.F.
Sevilla F.C. - C.D. Transportes Alcaine
CD Sporting C. Cajasol T. Univ -  F.C. Levante Las Planas
C.D. San Gabriel - Levante U.D.
C.Atlético Madrid Féminas - Athletic Club
Valencia Femina "A -  F.C. Barcelona

Jornada 12 (08/12/2013)  ....   .... Jornada 27 (13/04/2014)

R.C.D. Espanyol  - Valencia Féminas
Rayo Vallecano - Granada C.F.
Oviedo Moderno C.F.-  Real Sociedad de Futbol
C.D. Transportes Alcaine  -  U.D. Collerense
F.C. Levante Las Planas - Sevilla F.C.
Levante U.D. - CD Sporting C. Cajasol T. Univ
Athletic Club  - C.D. San Gabriel
F.C. Barcelona - C.Atlético Madrid Féminas

Jornada 13 (15/12/2013) ....  ....Jornada 28 (20/04/2014)

R.C.D. Espanyol - Rayo Vallecano
Granada C.F. - Oviedo Moderno C.F
Real Sociedad de Futbol - C.D. Transportes Alcaine
U.D. Collerense - F.C. Levante Las Planas
Sevilla F.C..  - Levante U.D.
CD Sporting C. Cajasol T. Univ - Athletic Club
C.D. San Gabriel  -  F.C. Barcelona
Valencia Féminas  -C.Atlético Madrid Féminas

Jornada 14 (29/12/2013) ....  .... Jornada 29 (27/04/2014)

Valencia Féminas - Rayo Vallecano
Oviedo Moderno C.F. - R.C.D. Espanyol
C.D. Transportes Alcaine -  Granada C.F.
F.C. Levante Las Planas - Real Sociedad de Futbol
Levante U.D. - U.D. Collerense
Athletic Club - Sevilla F.C.
F.C. Barcelona C.D. - Sporting C.Cajasol Trigueros Univ.
C.Atlético Madrid Féminas - C.D. San Gabriel


Jornada 15 (05/01/2014) .... .....Jornada 30 (04/05/2014)

Rayo Vallecano - Oviedo Moderno C.F.
R.C.D. Espanyol - C.D. Transportes Alcaine
Granada C.F. - F.C. Levante Las Planas
Real Sociedad de Futbol  - Levante U.D.
U.D. Collerense  -  Athletic Club
Sevilla F.C. - F.C. Barcelona
CD Sporting C. Cajasol T. Univ - C.Atlético Madrid Féminas
C.D. San Gabriel - Valencia Féminas





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M