diumenge, 11 d’agost del 2013

LES BAIXES DEL FEMENÍ "A" ESPANYOLISTA

Abans del parèntesi per les vacances, ja ho avisava... Començava el "desmantellament esportiu" del Femení A espanyolista. Aquí tenen senyors lectors, la relació final de baixes de l'equip respecte a l'anterior temporada...



MARIAJO PONS.
Maria José Pons Gómez (Sabadell, 08/08/1984). Porter. Internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta. Es va incorporar a l'Espanyol en 2009 procedent del Llevant. Ha signat pel Valencia Féminas 2013/14.



LARA RABAL
Lara Rabal Bosch (Barcelona, 2/04/1983). Defensa Central. Es va incorporar al RCD Espanyol en 1994 en les seves divisions inferiors femenines. Autèntic referent del futbol femení espanyolista, per la seva doble condició de perica militant i capitana del Femení. Es retira del futbol en actiu, després d'haver aconseguit amb l'equip, la consecució d'1 títol de Lliga, 4 Copes de la Reina, 4 Copes de Catalunya i un 9è lloc a la màxima competició continental.     



VANESA GIMBERT.
Vanesa Gimbert Acosta, (Bergara, Guipúscoa, 19/04/1980). Defensa Central. Incorporada en 2009 procedent del Rayo Vallecano. Signa amb l'Athletic Club.  


MARTA TORREJÓN
Marta Torrejón Moya (Mataró, 27/02/1990). Defensa Central Internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta. Es va incorporar al RCD Espanyol en 2001, al conjunt Aleví masculí. En 2004 va ascendir amb 14 anys  al primer equip femení en acabar l'edat infantil amb els nois. Sortint per la porta de darrera, ha fitxat pel FC Barcelona, en el que és una altre punyalada al soci perico. 

 
SILVIA MESEGUER
Silvia Meseguer Bellido (Alcañíz, 12/03/1989) Migcampista  internacional amb la selecció d'Espanya absoluta, es va incorporar al quadre perico en 2008 procedent del Prainza Zaragoza. Ha fitxat per l'Atlético de Madrid Féminas. 


SANDRA VILANOVA
Sandra Vilanova Tous (Barcelona 1/01/1981). Migcampista internacional amb la selecció Espanyola absoluta, es va incorporar al RCD Espanyol en 2010  procedent del Rayo Vallecano, romanent una temporada. En 2012 es va tornar a incorporar al quadre espanyolista procedent del C. Atlético de Madrid Féminas.   


SARA MONFORTE
Sara Monforte Mestre, (Castelló, 14/10/1980). Migcampista / Mitja Punta. Es va incorporar en 2009 després d'una dilatada carrera esportiva en el Llevant. Ha fitxat pel Valencia Féminas.  

 

BRENDA PÉREZ
Brenda Pérez Soler (Vilassar, 27/06/1993). Extrem/ mitja punta. Es va incorporar en 2007 al RCD Espanyol procedent del Badalona CF Infantil. Ha fitxat pel CE Sant Gabriel 


ANA ROMERO "WILLY"
Ana María Romero  Moreno "Willy" (Sevilla 14/06/1987). Extrem internacional amb la Selecció Espanyola absoluta. Es va incorporar al RCD Espanyol en 2010 procedent del Rayo Vallecano. Ha fitxat pel FC Barcelona. 


MARI PAZ.
Mari Paz Vilas Dono ( Bamio-Vilagarcía, Pontevedra, 01/02/1988). Davanter centre. Ha sigut Internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta.  Es va incorporar a l'Espanyol en 2011 procedent del FCB.  Ha signat per aquesta nova temporada, amb el Valencia Féminas.   

 

LUIS CARRIÓN
Luis Miguel Carrión Delgado (Barcelona, 7/02/1979). Entrenador del RCD Espanyol Femení 2011/12 i 2012/13). Campió de la Copa de la Reina 2012.



QUI SI QUE CONTINUA AL FRONT DE LA SECCIÓ DE FUTBOL FEMENÍ DEL RCD ESPANYOL... ÉS EL CONSELLER, SENYOR ALBERT GARROFÉ...




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola: Josep Ma., no estic d'acord amb
tu, era necesari un canvi, on van esser l'any passat a la lliga i la copa?.
Doncs, canvi i fora gent, que no vol seguir.
L'ùnic peró, es la central, que després de tota la vida a RCDE, s'en va a la "Merda". No te perdó, pero la pela te un altre color.
Ben trobat i ja ens veure'm.
Josep ( Figot47)

Josep Maria ha dit...

Bé amic Figot47 és una opinió més. El temps dirà si s'han fet bé les coses o no. Dependrà també lògicament de l'encert en les jugadores que han vingut. Era necessari un canvi. D'acord totalment. Però el canvi passa per prescindir de totes les jugadores internacionals? Deixo aquí la pregunta... O potser la qüestió econòmica pura i dura s'amaga darrera d'uns paràmetres esportius justificant-lo des de la vessant torno a dir esportiva, per no dir o reconèixer l'autèntica realitat al soci, que és que cada temporada es baixa dràsticament el pressupost en tots els capítols del club, però que en el femení li suposa molt aquesta baixada tot i tractar-se de quantitats perfectament assumibles pel club i que en qualsevol altre partida de menys justificació son inclòs superiors...
Salutacions i gràcies!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M