dissabte, 17 d’agost del 2013

IVÁN MOYA, CAUSA BAIXA



Iván Moya Tornay, nascut a Montejaque,  a la Serranía de Ronda el 16/11/1987, es va incorporar a l'Espanyol B l'estiu passat. Procedia de l'Ècija Balompié i juga de migcampista o de defensa central. 

Una greu lesió de lligaments a l'octubre passat, el deixà fora dels terrenys de joc la resta de temporada. Amb la seva baixa, tan sols resten a la plantilla 3 dels 15 "grans" fitxatges realitzats per José Luis García Martínez, l'home de confiança de Germán de la Cruz. Son Nacho Heras, Ferran Monzó i Iván Sales, al marge de Morant que tot i tenir contracte és més que cantada la seva no continuïtat.      


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense comnetaris... El millor es que els responsables del 15 fitxatges ja son fora del club. Per cert, Josep Maria es sap on es en Paul Quaye perque no juga ni amb l'Espanyol B ni amb el Juvenil.

Josep Maria ha dit...

Paul Quaye va ser intervingut en el tram final de la pasada temporada (maig) i per tant es deu trobar en ple procès de recuperació. Te l'avantatge que pot ser inscrit ocupant fitxa juvenil i jugar en el B si es recupera bé i el mister compta amb ell... Veurem com acaba el tema, doncs també s'havia parlat de ser cedit...
Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Bé tots no son fora. Sales i Ferran Monzó formen part de la plantilla i sembla ser que li agraden a Márquez doncs juguen de titulars. Bé es veritat que eren els més joves dels 15. Sales era juvenil l'anterior temporada a que fitxés per l'Espanyol B.

Paul Quaye ahir va anar convocat amb l'Espanyol B. Però no va disputar ni un minut. Amb aquestes lesions no cal córrer riscos i veurem quin és el seu futur.
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M