dilluns, 12 d’agost del 2013

EL JUVENIL "B" DERROTA AL MERCANTIL (1-0)










R.C.D. Espanyol Juvenil “B”: 1 – CE Mercantil Juv. “A”: 0


Tercer triomf consecutiu del Juvenil “B” en la pretemporada que està portant a terme. Després de vèncer a l’Hospitalet, i Manlleu, ahir diumenge s’enfrontà al CE Mercantil. Tots tres rivals de l’equip de Sebastián Herrera al campionat de Lliga Nacional Juvenil.

El partit davant els sabadellencs es disputà ahir diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb la forta calor com a protagonista. L’equip blanc-i-blau no va pogué superar al rival arlequinat fins el segon període ja que s’arribà al descans sense cap novetat en el marcador.

El primer temps fou més destacable per l’aspecte negatiu de les lesions de dos jugadors espanyolistes (l’extrem incorporat del Plus Ultra de Torrevieja, Juan Rosique (veure foto en el moment en que era retirat, i minuts després fou Joel). Oscar Melendo i Alex van substituir als companys lesionats.  Absència d’ocasions clares de gol amb molta igualtat i el calor fent estralls. Tan sols una molt clara ocasió al final del primer temps en la que una bona combinació entre Villanova i Rafael, acaba amb la centrada perfecta que Labiano amb tot a favor remata de primera, però sortint l’esfèrica fora.

El segon temps millorà l’Espanyol. Arribà amb més claredat, sobre tot després d’obrir el marcador quan Cristopher culminà amb una rematada letal una bona acció per la dreta de Pol. El gol espavilar també als vallesans que a la següent jugada després de centrar de mig camp, estigué a punt d’igualar el matx de no haver sigut per la bona intervenció del meta espanyolista.            

L’equip perico va pogué sentenciar el partit en una acció doble en la que primer Juan Ezomo no pogué superar la sortida del porter i posteriorment el refús li caigué a Adrián Rivas qui amb tot al seu favor xuta, rebutjà el porter, i la pilota acabà sortint a còrner després de colpejar al travesser.  El Mercantil també tingué alguna que altre bona ocasió però no va pogué superar al meta espanyolista. La darrera jugada clara de gol fou per Roger Aleu, però el seu fort xut sortí desviat, massa alt.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M