dissabte, 4 d’abril del 2009

DERROTA, QUE DEIXA EL TÍTOL
A LES MANS DEl BARCELONA











RCDE Cadet “A”: 1 – UD Cornellà: 2

Segona derrota consecutiva a Sadrià
El Cadet A, ha llençat en els dos darrers encontres a la Ciutat Esportiva de Sadrià, tot l’esforç i tota la feina de tota una temporada en perdre davant Barcelona fa dues setmanes, i avui davant Cornellà. Aquesta derrota col•loca la lliga en mans dels blaugranes que depenen de sí mateixos per conquerir el campionat. L’Espanyol ha llençat una avantatge de quatre punts que semblava més que suficient per encarar aquesta recta final de lliga.

Fran Navarro ha tornat a alinear als mateixos jugadors de camp que van perdre davant el Barcelona, es a dir, a tornat a incloure en l’onze inicial, als dos jugadors del Juvenil B.

El cas, es que pot s’ha notat (o massa, segons com es miri), ja que la defensa espanyolista ha fet aigües en masses ocasions. El Cornellà ha agafat al contracop en més d’una ocasió a l’equip espanyolista que ha dominat i ha tingut la possessió, però sense ocasions de gol en els vint primers minuts.

En una d’aquestes contres, el davanter visitant marxant-se per l’esquerra del seu atac, remata a l’exterior de la xarxa, sense gaire angle, donant el primer avís.
Gerard té la primera ocasió controlant amb el pit dins l’àrea, però el seu remat es obstaculitzat per un defensor que aconsegueix rebutjar a còrner. Aquest es llençat per Joan Ángel intentant col•locar un llançament directe, però es passeja molt tancat sortint fora.

Víctor Álvarez remata de cap alt, un còrner tret per Gil. Semblava que l’Espanyol tenia el control del joc i que les ocasions començaven a venir, però...

Penal a favor dels visitants
De nou el dorsal 15 dels del Baix Llobregat se’n va en ràpid contracop i quan li guanya l’acció al defensor dret espanyolista en la lateral de l’àrea, aquest es llença sobre ell derribant-lo, al meu judici dins l’àrea, malgrat les protestes dels espanyolistes. El penal suposa el primer gol del Cornellà.

La darrera acció dels blanc-i-blaus en el primer temps serà un remat de cap de Jorge que surt per sobre del travesser sense conseqüències.

El Cornellà arriba poc, però amb molta claredat
La primera acció als tres minuts de la represa, torna a donar l’ensurt a l’equip espanyolista que veu com la rematada d’un davanter visitant tot sol, acaba estavellant-se al pal esquer de la porteria perica, acabant refusant la defensa.

Mentre, l’Espanyol intenta servir des de les bandes pilotes a Gerard, però aquest molt marcat té impossible pogué rematar en condicions.

Gol polèmic
El col•legiat s’ha acabat convertint en trist protagonista de l’encontre en aquest segon temps. En el minut 20, un llançament des de la dreta de l’atac del Cornellà, es rematat carregant al meta espanyolista dins l'àrea petita, i el gol que puja al marcador, significant el 0-2 en mig de nou ,de les protestes locals.

S’ha de dir, que al marge de l’actuació arbitral (la jutge auxiliar que cobria l’atac perico ha estat horrible, acumulant equivocacions darrera altre en fores de joc, en pilota que no ha sortit per la línia de fons, etc.), l’Espanyol no ha estat en tot el partit a l’alçada de les circumstàncies, i la derrota ha estat per mèrits dels visitants, i per les errades pròpies.

Tampoc ha tingut fortuna l’Espanyol en una llarga jugada en la que hi hagut dins l’àrea del Cornellà diferents rematades i refusos, amb una final de Xavi Solè que tampoc ha trobat el camí del gol, massa creuada.

Expulsions
El partit, a mida que els errors arbitrals, i els minuts amb 0-2 anaven passant, s’ha anat escalfant i l’equip de Fran Navarro en comptes de dedicar-se a jugar, a anat caient en una dinàmica que li convenia molt més als de Cornellà. Álex García en el 28, ha rebut una entrada criminal, s’ha tornat anti-esportivament i el col•legiat ha enviat a tots dos als vestidors amb cartolina vermella.

Sis minuts després, Gerard Muñoz culminava una jugada amb centrada des de la dreta, i rematant amb el peu al segon pal, donava quelcom d’emoció a un partit que acabarà més com a ball de bastons producte del nerviossisme, que com a espectacle futbolístic.

Així, Víctor Álvarez veurà la segona groga i també haurà de deixar el terreny de joc, mentre que el dorsal vuit dels visitants, tan sols un minut desprès també serà expulsat per idèntica circumstància. En honor a la veritat, haurem de dir, que el dorsal 16 del Cornellà també s’ha jugat la vermella en una acció de jutjat de guàrdia, però que sortosament pels seus interessos, ha quedat reduït el càstig a una groga.

L’Espanyol ha gaudit de l’empat en una acció de Gil que ha llençat fora de l’àrea i la pilota ha colpejat en la part superior de la fusta del travesser. Tampoc hi ha hagut res més, més que pèrdues de temps, faltes, amonestacions, i el Cornellà que s’ha sortit amb la seva.

L’Espanyol, per contra, veu com se li posa coll amunt altre títol en una temporada en la que també el futbol base sembla instal•lat en la crisi general que viu la institució.


RCD Espanyol: Víctor; Cristian, Bonilla, Marc Molina, Víctor Álvarez, Jorge, Joan Ángel, Quiles, Gerard, Gil i Jandro.
Substitucions: Sergi Darder per Quiles, Héctor per Marc, Alex García per Jandro, i Xavi Solé.

Gols: 0-1 (Pen), 0-2; 1-2: Gerard.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva. Tarda primaveral, amb bona temperatura, ambient assolellat.

IMPORTANT DOBLE ENFRONTAMENT
ESPANYOL - CORNELLÀ, EN EL FUTBOL BASE


Llençament de lliure directe: No digui Javi Márquez, digui gol...



Demà a les 17:00 hores, mentre el primer equip del RCD Espanyol s’estigui jugant el seu futur a Primera Divisió, l’Espanyol B tindrà una nova oportunitat per demostrar que és el millor dins el grup cinquè de Tercera Divisió. Visitarà el sempre difícil (per les seves dimensions reduïdes i lo molt que el públic es fa sentir) camp de la Via Férrea de Cornellà, per enfrontar-se als del Baix Llobregat, que en la seva visita a Sadrià van caure estrepitosament per 5-0.

Els que seran properament veïns de l’Espanyol tan sols han sumat un punt dels darrers quatre encontres ocupant en aquests moments la setzena posició en la classificació. En l’equip del Cornellà militen dos jugadors que la temporada passada ho eren del Juvenil del RCD Espanyol que va assolir la glòria de ser campió d’Espanya: Oriol Ricarte, després del seu efímer pas per la UE Sant Andreu i Charly Ruiz.

L’àrbitre que xiularà l’encontre serà Raul Martínez Calle, del col·legi de Barcelona.

Prova d foc pel Cadet A i Cadet B.


Encontre al límit el que es disputarà aquesta tarda a les 16:00 hores en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant un Cornellà que ja va vèncer al FC Barcelona en la seva visita a Sant Joan Despí per 0-1.

Els del Baix Llobregat ocupen la tercera posició i només han perdut quatre encontre (l’Espanyol 2 i el Barcelona 1), son el tercer màxim golejador (52 per 63 Barcelona i 74 Espanyol) i son el conjunt juntament amb l’Espanyol, que menys gols han encaixat (13, per 14 el Barcelona). El rival dels espanyolistes tindrà en teoria un partit plàcid davant el cuer AEC Manlleu, motiu pel que el xoc d’aquesta tarda a Sant Adrià cobra molta més importància, a falta de sis jornades (aquesta inclosa) per la fi del campionat.



Els de Dani Poyatos, (Cadet B) també tindran un compromís complicat davant la FP Sánchez Llibre a Premià de Dalt, aquesta tarda a les 16:00 hores. Els del Maresme son tercers a sis punts dels espanyolistes i a un sol punt del segon classificat, el Gironès Sabat.

Altres encontres destacats del futbol base


El Juvenil B, intentarà vèncer en Lleida davant la Bordeta, 15è classificat, per enllestir quant abans millor el subcampionat. Infantil A i Aleví A, tindran partits de tràmit (a menys d’un miracle, acabaran en segon lloc en les seves respectives lligues) i s’enfrontaran a Jàbac i Terrassa l’equip de Jacint Magrinya, demà a les 12.00 en Sadrià, mentre que els de Villarroya es desplaçaran a Santa Coloma per disputar davant el sisè classificat, la Gramanet, l’encontre de la jornada 25ena.

Per la resta d'horaris, podeu consultar l'agenda setmanal.

Futbol femení

El femení A, s'acosta als dolents registres de la temporada passada. La cara, de la decepció.

El primer equip femení del RCD Espanyol visitarà el feu del conjunt andalús del Club Atlético Málaga, (debutant a la Superlliga), amb el propòsit de variar la molt dolenta i seriosament preocupant imatge que ha anat oferint els darrers encontres (per ser més just, la majoria dels d’aquest any 2009), i en especial el del darrer derbi a Sant Adrià, en el que van ser remuntats amb una jugadora menys per un Barcelona que va fer saltar la banca a Sadrià.

El partit, que es disputarà al Campo Malaka de la capital andalusa, donarà començament a les 12.30 hores, i serà xiulat per el col·legiat Sergio Velasco Ortega del comitè andalús.



Fàcil en teoria (en el futbol només ho és en teoria sempre), el compromís que disputarà demà a les 10:00 hores a la Ciutat Esportiva el RCD Espanyol Femení B, davant un Blanes, darrer classificat en el grup tercer de Primera Nacional que en els darrers 21 encontres que portem de lliga, només n’ha guanyat un (4-3 al Tortosa-Ebre) , i amb arbitratge de Francisco Mur Romeo del comitè territorial català.

Derbi català en el bàsquet femení

Olga Podkolvanikova.


Olesa-Espanyol viatjarà fins La Seu d’Urgell, per enfrontar-se al conjunt també català del Cadí-La Seu, en la seva lluita particular per acabar la temporada regular en una quarta posició que li doni el bitllet per disputar el Play Off pel títol de lliga. L’altre important encontre serà el Joventud Mariana (sisè a un sol triomf de San José i Olesa, quart i cinquè respectivament) davant FEVE San José, de Lleó.

El partit començarà a les 16.30 i serà retransmès en directe pel CANAL 33 de Televisió de Catalunya.

divendres, 3 d’abril del 2009

LES OPCIONS DEL JUVENIL "A"

El Juvenil no va pogué superar al Mallorca i ara té que fer comptes per ser subcampió...


El Juvenil del RCD Espanyol té davant seu, una autèntica prova de foc aquest diumenge a Son Ferriol. El conjunt local del CD Ferriolense, es juga bona part de les seves aspiracions per mantenir la categoria (l’altre xoc important es el La Salle – San Francisco), davant un Espanyol que té que fer-se obligatòriament amb els tres punts si vol disputar el torneig del KO, fet que desprès de la irregular campanya realitzada fins les hores, podria ser considerat com un veritable fracàs en cas de no aconseguir el bitllet per la Copa de Rei.


Foto de l'encontre d'anada davant el conjunt de Son Ferriol.


El Ferriolense es troba dos punts per sobre la quarta plaça que marca el descens (Damm, 35; Gramanet, 34; Girona, 32; Ferriolense, 31 i en zona de descens, La Salle 29, Europa, 27 i Badalona, 26. El Mataró ja es troba descendit a Lliga Nacional) a falta de dues jornades.

L’Espanyol rebrà la darrera jornada a un dels implicats en la lluita per eludir el descens: La Salle Mallorca. El rival dels espanyolistes per fer-se amb el subcampionat, el RCD Mallorca rep a l’Hospitalet (salvat amb 37 punts sense tenir res en joc) i la darrera jornada es desplaça a Santa Coloma de Gramanet per enfrontar-se a una “Grama” que si perd davant el líder, i virtual campió de lliga, encara podria complicar-se-li la vida en la darrera jornada depenent del que facin els rivals esmentats.

L’Espanyol depèn de que el RCD Mallorca es deixi dos punts davant qualsevol dels dos equips i el conjunt de Guerrero guanyi ambdós partits, i llavors el subcampionat serà assolit per els blanc-i-blaus.


Classificació per la copa com a millors tercers


Per la classificació per la Copa del Rei, basta amb guanyar els dos encontres, ja que els dos millors tercers es classifiquen (places 15ena i 16ena. que formen els vuitens de final, ja que les altres 14 surten dels dos primers classificats per cadascun dels set grups que conformen la Divisió d’Honor Juvenil).

Els rivals de l’Espanyol als altres grups son:

Montecarlo, grup segon (58 punts): S’enfronta al Valvanera (cuer del grup, i al Barakaldo, vuitè en terra de ningú). Per tant, fàcil pel conjunt aragonès.

Sporting de Gijón, grup primer: (57punts, els mateixos que l’Espanyol). Rep la visita del Pabellón Ourense (novè classificat) i viatja la darrera jornada a veure’s les cares davant el Pontevedra, onzè de la classificació, que segons com vagin les coses en la propera jornada, pot tenir encara problemes per obtenir la permanència.

Málaga, grup quart: (56 punts, gràcies a l’empat en la darrera jornada, fet que ha ocasionat que l’Espanyol depengui de si mateix per obtenir la classificació per la Copa).
Rebrà la visita del Granada 74, penúltim ja descendit, i es desplaçarà la darrera jornada a Cádiz per enfrontar-se al conjunt cadista, desè, sense res en joc.

Real Zaragoza, grup setè: (54 punts, més lluny, necessitaria una autèntica carambola per pogué classificar-se per la copa). Viatja al camp del cuer, Dolorense, i rebrà la darrera jornada al setè classificat, l’Hercules d’Alacant. Els empats d’Espanyol i Málaga en la darrera jornada li donen les escasses opcions esmentades.

dijous, 2 d’abril del 2009

FUTBOL-7






RCDE Benjamí “A”: 7 : FC Sant Cugat Esport: 0
Victòria clara del conjunt de David Fernández, amb gols de Josep (2), Fode (2), Joel, Alex Collado i Marc Llinares davant el conjunt del Sant Cugat Esport.

Aquest dissabte es desplaça l’equip al Mpal. de Morera de Badalona para disputar l’encontre davant el CF Badalona, (sisè classificat), a partir de les 10:00 del matí.



.BENJAMÍ PREFERENT G. 2on.PTS

PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
RCD ESPANYOL
70
24
23
1
0
202
19
2
FC BARCELONA
66
24
22
0
2
126
35
3
UD At. GRAMANET
51
23
17
0
6
81
49
4
UE SANT ANDREU
47
24
15
2
7
81
57
5
CD SANT GABRIEL
45
24
15
0
9
53
48
6
CF BADALONA
40
23
12
1
9
64
59
7
CF MOLLET UE
39
24
12
3
9
67
54
8
C.D. BLANES
33
23
10
3
10
51
64
9
ESCOLA F. GAVÀ "B"
30
24
9
3
12
64
74
10
FP. SÁNCHEZ LLIBRE
29
24
8
5
11
72
79
11
EC GRANOLLERS
24
24
7
3
14
54
82
12
UFB JÀBAC i TERRASSA
23
24
7
2
15
52
78
13
CD PREMIÀ DALT
20
24
6
2
16
44
78
14
CE LLIÇA D'AMUNT
20
23
4
5
14
38
82
15
FC SANT CUGAT ESP. "B"
17
25
5
2
18
51
95
16
C. At. VALLÈS
3
25
1
0
24
19
166




RCDE Benjamí “B”: 6 – UE Sant Andreu: 6







En un partit boig l’Espanyol Benjamí B, va empatar a sis gols davant la UE Sant Andreu. Els quatribarrats es van avançar en el marcador amb 1-4 que semblava definitiu, però una reacció formidable dels de Josep Maria Roma que els va possibilitar remuntar fins col·locar-se 5-4. Els visitants van empatar l’encontre a cinc, tornant els espanyolistes a cobrar avantatge en el darrer tram del partit.

Quan semblava que el triomf cauria del cantó perico, els sanantdreuencs no es van rendir i aprofitant-se que el col·legiat trigar i trigar en assenyalar la fi de l’encontre, van aconseguir el resultat final d’empat a sis gols, xiulant justament el final quan els quatribarrats marcaren el sisè gol.

Dissabte, els espanyolistes es desplacen al Mpal. de les Palmeres a Terrassa per enfrontar-se a la UFB Jàbac i Terrassa, cuer de la categoria, a partir de les 15:00 hores.


.BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
1UD. CORNELLÀ5524174310537
2RCD ESPANYOL "B"482415368757
3CE MANRESA472414559360
4CE MERCANTIL442413568454
5FC SANT CUGAT ESPORT432413477248
6GIMNÀSTIC MANRESA392411679366
7FC BARCELONA "B"3824122107775
8UD. At. GRAMANET "B"33239686458
9ESC. F. GAVÀ322495105764
10UE CASTELLDEFELS312494115063
11UE SANTS292492134372
12UE SANT ANDREU "B"262382136286
13UE RUBÍ252481156496
14FUND. P. E. EUROPA232465135372
15CF VILANOVA GELTRU232458116079
16UFB JÀBAC i TERRASSA524122126103

CD Sant Gabriel: 3 - RCDE Benjamí :8

El conjunt de Jordi Porcel camina amb pas ferm en el seu objectiu de fer-se amb el campionat del grup tercer de Primera de Benjamins. Ja té més de mig títol al sarró, ja que avantatge en 13 punts al segon classificat, (la FP Júpiter que va ensopegar) a falta de sis encontres per la conclusió.

Dissabte, a la Ciutat Esportiva de Sadrià, rep a partir de les 15:30 hores, al CF Badalona, classificat en tretzena posició, en zona de descens.

BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 3er. G.PTS PJPG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "C"6924230118841
2FUND. P. CE JUPITER562418248239
3CD MASNOU5524181510948
4Pa. BARCELON. ANGUERA512417079156
5CD MONTGAT412413297862
6AE UNIFIC. BADALONA SUD4024131109391
7UD At. GRAMANET "C"4024131108267
8FUND. P. E. EUROPA "B"392412397855
9CD SANT GABRIEL "B"3724121118280
10U. At. HORTA3224102127583
11FUND. PRIV. ESP. MATARÓ "B"292492136374
12UE SANT ANDREU "C"212463155591
13CF BADALONA "B"202462164081
14UE LLONGUERAS SANT CRIST1824531649110
15UD CIRERA "B"824222332121
16At. MASNOU724212142140



At. Poble Nou: 0 – RCDE Prebenjamí: 16

Els prebenjamins espanyolistes van complir el pronòstic i van vèncer al At. Poble Nou, conjunt encara inpuntuat en el grup tercer de la categoria Prebenjamí, per un 0-16 que ho diu tot.
Els gols pericos van ser aconseguits per Joel (7), Soto i Martí (3), Gerard (2) i Martí.
Diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià, van disputar un amistós amb el Júpiter, derrotant-los per 6-2 amb gols aconseguits per Adri (4), Joel i Ivan.

Aquest cap de setmana descansa, no tenint partit oficial de lliga, però si un amistós que l’enfrontarà al Vic Remei, dissabte al Mpal. de Vic a les 11:00 hores.


PREBENJAMÍ. GRUP 3er.PTS PJPG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL5719190026412
2UD At. GRAMANET5420180215732
3FUND. P. CE JUPITER4318141312125
4CF BADALONA381912259933
5CENTRO EUR. DE TECNOFUTBOL351911268863
6CD SANT GABRIEL331910366372
7UE SANT ANDREU281991910093
8CLUB ESP. VILA OLIMPICA "B"26188288276
9TRAJANA P. BARCELONISTA SANT JUST 2219711168100
10AE UNIFICACIÓ BADALONA SUD211870115584
11CE. P. BARCELONISTA. BARCINO2020621237104
12CF LLOREDA919301633170
13ARRABAL-CALAF DE GRAMANET619201726146
14AT. POBLE NOU020002010193

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE

CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "B"

68

31

20

8

3

75

23

2

REUS DEPORTIU

61

31

17

10

4

56

27

3

C.E. L'HOSPITALET

59

31

16

11

4

45

22

4

C.E. PREMIÀ

55

31

16

7

8

59

42

5

A.E.C. MANLLEU

54

31

16

6

9

53

35

6

F.C. SANTBOIÀ

54

31

15

9

7

48

33

7

VILANOVA C.F.

45

31

11

12

8

46

38

8

A.E. PRAT

45

31

13

6

12

39

39

9

POBLA MAFUMET C.F.

43

31

11

10

10

44

49

10

C.F. AMPOSTA

42

31

11

9

11

53

50

11

C.E. EUROPA

38

31

10

8

13

37

42

12

U.E. RAPITENCA

38

31

10

8

13

34

39

13

U.E. CASSA

37

31

8

13

10

41

45

14

C.D. BLANES

37

31

9

10

12

48

61

15

U.E. MATARÓ

35

31

8

11

12

37

49

16

U.E. CORNELLÀ

33

31

8

9

14

35

55

17

C.F. BALAGUER

29

31

7

8

16

38

48

18

U.E. VILAJUÏGA

27

31

6

9

16

38

63

19

PALAMÓS C.F.

26

31

6

8

17

36

57

20

C.D. BANYOLES

14

31

2

8

21

19

64


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

65

28

21

2

5

66

32

2

REAL MALLORCA

59

28

18

5

5

61

42

3

R.C.D. ESPANYOL

57

28

16

9

3

69

28

4

U.D. CORNELLÀ

49

28

13

10

5

55

34

5

C.D. SAN FRANCISCO

45

28

13

6

9

43

35

6

U.E. LLEIDA

41

28

12

5

11

45

41

7

C.E. L'HOSPITALET

38

28

10

8

10

42

45

8

PENYA ESP. CIUTADELLA

36

28

9

9

10

55

61

9

DAMM C.F.

35

28

8

11

9

45

50

10

UD. AT. GRAMANET

34

28

8

10

10

38

42

11

GIRONA F.C.

32

28

9

5

14

44

45

12

C.D. FERRIOLENSE

31

28

9

4

15

49

68

13

S. D. LA SALLE

29

28

7

8

13

46

55

14

C.E. EUROPA

27

28

6

9

13

44

51

15

C.F. BADALONA

26

28

6

8

14

38

56

16

U.E. MATARÓ

11

28

2

5

21

25

80


CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, Grup 7è.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

82

28

26

1

0

97

15

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

59

28

18

5

4

60

34

3

C. GIMNÀSTIC

55

28

17

4

7

54

22

4

C.F. BADALONA "B"

50

28

15

5

8

36

26

5

C.F. DAMM "B"

48

28

15

3

10

45

34

6

U. E. CORNELLÀ "B"

43

28

12

7

9

51

48

7

TERRASSA C.F.

41

28

10

11

7

41

37

8

C.E. MERCANTIL

41

28

12

5

11

42

41

9

A.E.C. MANLLEU

41

28

13

2

13

53

62

10

U.E. CASTELLDEFELS

38

28

12

2

14

39

42

11

REUS DEPORTIU

35

28

10

5

12

40

49

12

A.E. PRAT

34

28

10

4

14

32

44

13

U.E. SANT ANDREU

31

28

9

4

15

28

42

14

C.E. EUROPA "B"

30

28

9

3

16

48

56

15

BORDETA DE LLEIDA

26

28

6

8

14

29

48

16

C.E. PREMIÀ

25

28

7

4

17

33

54

17

UNIFICACIÓ BELLVITGE

24

28

7

3

18

30

64

18

C.E. MANRESA

12

28

2

6

20

21

63

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

R.C.D. ESPANYOL

64

24

21

1

2

74

13

2

F.C. BARCELONA

63

24

20

3

1

63

14

3

UE CORNELLÀ

52

24

16

4

4

52

13

4

GIRONA F.C.

47

24

14

5

5

47

26

5

C. F. DAMM

38

24

12

2

10

44

41

6

U.D. At. GRAMANET

38

24

11

5

8

37

26

7

CLUB GIMNÀSTIC T.

35

24

10

5

9

47

29

8

UFB JÀBAC i TERRASSA

32

24

9

5

10

34

47

9

C.E. MERCANTIL

31

24

8

7

9

26

40

10

C.E. EUROPA

26

24

6

8

10

27

34

11

CF BADALONA

25

24

6

7

11

35

35

12

F.P. MATARÓ

24

24

6

6

12

27

30

13

U.E. LLEIDA

24

24

6

6

12

38

45

14

F.E. FIGUERES

16

24

3

7

14

14

48

15

C.E. MANRESA

15

24

3

6

15

25

68

16

A.E.C. MANLLEU

6

24

1

3

20

12

93

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

R.C.D. ESPANYOL "B"

59

24

18

5

1

58

15

2

E.F. GIRONÉS-SABAT

54

24

17

3

4

79

32

3

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

53

24

16

5

2

48

19

4

E.F. OSONA

39

24

11

6

7

73

41

5

UFB. JÀBAC i TERRASSA "C"

38

24

11

5

8

51

38

6

C.F. DAMM "B"

36

24

10

6

8

42

33

7

GIRONA F.C. "B"

33

24

9

6

9

47

49

8

U.D. At. GRAMANET "B"

32

24

8

8

8

39

36

9

C.F. BADALONA "B"

29

24

8

5

11

28

36

10

F.P. MATARÓ

28

24

8

4

12

41

60

11

U.E. SANT ANDREU

27

24

7

6

11

26

35

12

E.C. GRANOLLERS

26

24

7

5

12

33

56

13

C.D. BLANES

26

24

8

2

14

39

63

14

C.D. SANT GABRIEL

25

24

6

7

11

39

39

15

U.E. BARRI SANTES CREUS

17

24

5

2

17

23

85

16

C.F. CARDEDEU

13

24

2

7

14

22

51

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC

1

F.C. BARCELONA

69

23

23

0

0

127

8

2

R.C.D. ESPANYOL

63

24

21

0

3

113

20

3

U.E. CORNELLÀ

44

24

13

5

6

50

41

4

GIRONA F.C.

37

23

11

4

8

40

42

5

U.E. LLEIDA

36

23

10

6

7

43

42

6

UFB. JÀBAC i TERRASSA

34

23

10

4

9

38

40

7

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

33

23

9

6

8

39

47

8

C.F. DAMM

32

21

8

8

5

38

27

9

C. E. EUROPA

29

23

8

5

10

33

45

10

CLUB GIMNÀSTIC T.

29

24

8

5

11

26

47

11

GIMNÀSTIC MANRESA

28

24

8

4

12

30

68

12

U.E. SANT ANDREU

20

24

4

8

12

22

46

13

RICOH PREMIÀ

20

24

5

5

14

25

52

14

C.F. RIUPRIMER

18

22

6

0

16

17

43

15

U.D. At. GRAMANET

16

27

4

4

16

16

56

16

C.E. MERCANTIL

14

23

2

8

13

18

51


CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

E.F. GIRONÉS-SABAT

542418066428

2

C.D. SANT GABRIEL

532417255233

3

R.C.D. ESPANYOL "B"

502415546229

4

F.P. ESP. MATARÓ

492415456323

5

C.F. BADALONA

442414286138

6

E.C. GRANOLLERS

3824122104532

7

E.F. SANT FELIU GUIXOLS

3624113105759

8

A.E.C. MANLLEU

3323103104849

9

C.E. MANRESA

312494115852

10

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE "B"

31248794542

11

U.D. At. GRAMANET "B"

3124101134347

12

UFB. JÀBAC i TERRASSA "C"

282484123539

13

UNFICACIÓ LLEFIÀ

262482143655

14

U.E FIGUERES

222371153555

15

C.D. BLANES

212463152748

16

C.E. BERGA

42411226108


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

F.C. BARCELONA

67

23

22

1

0

129

8

2

R.C.D. ESPANYOL

63

24

20

3

1

86

11

3

U.E. CORNELLÀ

53

24

17

2

4

49

19

4

C.F. DAMM

50

24

16

2

6

57

24

5

F.P. ESP. MATARÓ

44

23

13

5

5

39

24

6

U.D. At. GRAMANET

36

24

11

3

10

46

50

7

C.E. MERCANTIL

34

24

8

10

6

40

35

8

GIRONA F.C.

31

24

9

4

11

29

36

9

U.E. SANT ANDREU

30

24

9

3

12

27

45

10

E.C. GRANOLLERS

29

24

9

2

13

35

44

11

C.E L'HOSPITALET

28

24

8

4

12

34

60

12

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE

27

24

8

3

13

39

42

13

C.D. SANT GABRIEL

24

24

6

6

12

27

47

14

U.E. LLEIDA

23

24

7

2

15

34

42

15

U.E. FIGUERES

7

24

2

1

21

12

87

16

S.R.U.E. DUESAIGUES

1

24

0

0

24

12

121

CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC

1

C.E. MANRESA

53

24

16

5

3

60

21

2

A.E.C. MANLLEU

52

24

15

7

2

53

23

3

GIMNÀSTIC MANRESA

44

24

13

5

6

54

29

4

C.F. RIUPRIMER

44

24

12

8

4

48

32

5

C.E. EUROPA

36

24

9

9

6

40

37

6

R.C.D. ESPANYOL "B"

36

24

10

6

8

31

28

7

UFB. JÀBAC i TERRASSA "B"

35

24

9

8

7

32

24

8

E.F. GARROTXA

35

24

10

5

9

34

28

9

C.D. BLANES

35

24

11

2

11

34

43

10

C E. MERCANTIL "B"

30

24

8

6

10

36

40

11

U.E. VILASSAR DE MAR

28

24

6

10

8

27

29

12

F.P. SÁNCHEZ LLIBRE "B"

27

24

7

6

11

40

51

13

E.C. GRANOLLERS "B"

26

24

7

5

12

32

42

14

E.F. GIRONÉS-SABAT

26

24

7

5

12

28

41

15

C.F. BADALONA

17

24

4

5

15

17

37

16

U.B. CATALONIA

5

24

1

2

21

17

78




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M