dimecres, 1 d’abril del 2009

PRIMERA VICTÒRIA DEL FEMENÍ "C"
AMB "TITI" A LA BANQUETA

RCDE Femení “C”: 2 -SE AEM: 1

Els mals resultats de les jornades anteriors han acabat i el Femení C entrenat per Titi Camúñez ha obtingut una victòria contra un rival complicat. El SE AEM ha vingut disposat a endur-se els 3 punts i al minut 20 de la primera part Anglada ha salvat un gol sobre la mateixa línia. Més tard ha sigut Tània qui ha salvat un gol també sobre la línia mentre que l'Espanyol ho intentava amb algun xut llunyà de De la Cruz o alguna jugada per banda esquerra de Montse. Al minut 30 s'ha hagut de retirar Mireia T. per molèsties al turmell.

Les de Lleida buscaven jugar per les bandes però aquestes estaven molt ben cobertes per les laterals Aina i Cris. Al mig del camp Pereira s'ha desgastat tallant múltiples jugades d'atac i De la Cruz i Altmann donaven vitalitat al joc blanc i blau.
Les noies del C han notat la superioritat física de les rivals però han aguantat bé el resultat i amb empat a zero s'ha arribat al descans.

S'ha iniciat la 2a part amb una pluja constant i les jugadores espanyolistes molt més ficades en el partit. Les bandes d'atac amb Montse i Mónica feien tremolar a la defensa rival. Al minut 15 una bona jugada col·lectiva ha acabat al fons de la xarxa quan Linda ha definit perfectament davant de la portera visitant que no ha pogut fer res per impedir el primer gol de les periques.
Però 3 minuts desprès de que Linda fes el primer, Montse ha començat una jugada per banda esquerra deixant enrere a tres rivals i en la sortida de la portera Montse ha caigut a terra i l'àrbitre ha xiulat penal. Una jugada molt discutida per les jugadores, la banqueta i els aficionats del conjunt lleidatà. Montse ha agafat la responsabilitat de llençar la pena màxima i ha fet pujar el 2 a 0 transformant el penal de forma magistral, enviant la pilota a la dreta, ben ajustada al pal i imparable per a la portera.

El partit ha seguit amb un Espanyol que tenia opcions de sentenciar amb un xut des de la frontal de Guiu o una jugada per banda dreta de Mónica que no ha acabat de resoldre amb prou força i entre la defensa i la portera han pogut desfer. Però les de Lleida seguien buscant un gol que les tornes a posar de ple en el partit i han tingut dues clares ocasions. Primer en un jugada que la portera blanc i blava ha desviat en un u contra u i més tard en un còrner que Tània ha tornat a salvar de sota els pals.

Finalment en temps de descompte ha arribat el gol visitant en una jugada desafortunada on la portera no ha pogut atrapar bé la pilota i aquesta ha acabat al fons de la xarxa. Desprès del gol l'àrbitre ha afegit un parell de minuts i el SE AEM encara ha tingut opcions de marcar en un embolic dins l'àrea que ha salvat Laia jugant-se el físic, ja que al rebutjar la pilota ha rebut una puntada de peu al cap que l'ha deixat una mica marejada però afortunadament s'ha recuperat bé.
Així s'ha acabat el partit, mullats de dalt a baix per la pluja que no ha parat en tot el partit i amb 3 punts que premien l'esforç de les jugadores en les últimes setmanes. La setmana vinent toca jugar contra el Salou, un equip de la zona baixa però que no serà gens fàcil.

RCD Espanyol: Arantxa; Aina, Tania, Anglada, Cris; Pereira, De la Cruz, Altmann; Mireia T., Montse; i Linda.

Gols: 1-0: Linda, 2-0: Montse (pen.); 2-1.