dilluns, 30 de març del 2009

JAUME LEIVA, DEL CLUB ATLÉTIC BLANC I BLAU,
SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE 10.000

JAUME LEIVA, SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA DE 10.000

Jaume Leiva s’ha proclamat subcampió de Catalunya Absolut a la prova de 10.000 metres llisos aquest dissabte 28 de març a Granollers, a la pistes municipals del Congost. L’atleta del Club Atlètic Blanc i blau va realitzar una formidable actuació, ja que la forta pluja va dificultar molt l’actuació dels atletes, Leiva que estat durant tota la setmana amb febre ha demostrat una vegada més, que es un atleta amb unes grans condicions i que ha demostrat poder estar entre els millors atletes fondistes del país. Al guanyador de la prova ver ser l’atleta andorrà Toni Benardó amb una marca de 30’10’’40, Jaume Leiva va realitzar 31’06’’40 i el tercer classificat l’atleta del Barça Josep Campoy 31’07’’47. Per una altre banda Juan Manuel Álvarez va quedar al 16è amb un temps de 32’58’’55.

A la categoria Junior va realitzar una brillant actuació l’atleta del Club Atlètic Blanc i Blau quedant amb tercera posició del Campionat de Catalunya Junior de 10.000 metres llisos. Ilyas va realitzar una gran registre de 33’47’’16. Al primer classificat va ser Adria Vila del CAP Alcobenda i va realitzar un temps de 31’31’’78 i el segon classificat l’atleta del FCBarcelona Ibrahim Ezaeudonny amb un temps de 32’08’’20.

MOHAMED BENHMARKA, SEGON A MONTORNÈS.

Aquest diumenge 29 de Març s’ha disputat la Mitja Marató de Montornés que sigut un final d’infart, ja que durant tota la cursa a anat dominat l’atleta olímpic i pulsmarquista espanyol de 10.000 m.ll Jose Rios amb l’atleta del Club Atlètic Blanc i Blau Mohamed Benhmarka, i finalment Ríos a passat la línia d’arribada amb molt pocs metres de l’atleta blanc i blau. Magnifica actuació de Benhmarka que torna a col·locar-se com uns dels millors atletes fondistes.