dimarts, 31 de març del 2009

GOLEJADA DEL INFANTIL "B", QUE JA ES TERCER





RCDE Infantil B: 4 – CE Manresa: 0

Hat Trick de Fernando
El davanter espanyolista va ser el protagonista principal de l’encontre que el dissabte passat van disputar a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, el conjunt Infantil B de Dani Fernández i el conjunt del CE Manresa, en vèncer els espanyolistes per quatre gols a zero als del Bages. El davanter blanc-i-blau sortint en el segon període, va anotar els tres darrers gols locals.

El primer temps va ser força igualat, amb estones de domini altern. La primera ocasió de perill va ser avançat el primer temps, a càrrec de Mula que remata creuat, després d’una bona jugada d’Albert Torras. El propi Albert portar perill al rematar un servei de cantonada, en un rebot en un defensor.

L’Espanyol intensificar el seu domini en la recta final del primer temps posant setge a la porteria manresana. Samper, de remat creuat, estavella l’esfèrica al pal esquer de la porteria visitant.

Albert obre el compte
Una centrada per l’esquerra es rematada per Albert, i amb la fortuna de cara, després de colpejar entre el porter i la fusta, acaba entrant i dona avantatge als de Dani Fernández.

Superiors en el segon temps
L’Espanyol es mostrarà molt superior en el segon període i disposarà de moltes més ocasions que en el primer temps on el joc espanyolista va ser molt fluix.

Fernando començarà el seu recital golejador, després de controlar una pilota, donar-se mitja volta i de gran xut, superar al porter visitant establint el 2-0 en el marcador.

L’Espanyol hagués pogut incrementar el compte desprès que un llançament des de fora de l’àrea acabés estavellant-se en el travesser.

La primera rematada amb perill dels manresans tindrà lloc avançat el segon temps, i el meta perico blocarà bé la rematada creuada del davanter visitant.

Dos més, de Fernando
Fernando es a punt de marcar però en el darrer instant la seva rematada es interceptada lleugera però suficientment per un defensor.
Després d’una bona rematada, que el meta no pot blocar i queda la pilota morta, el davanter espanyolista farà el tercer gol, (aquest d’autèntic oportunista) recollint el refús del porter manresà.

I ja en els darrers instants del partit, una jugada de Solanelles per la dreta, centra i Fernando controla, i xuta superant al porter, i establint el resultat que ja seria definitiu.
Tres punts per l’equip espanyolista que es situa tercer a quatre punts del líder, el Gironès-Sabat.



RCD Espanyol: David Pedro; Navarrete, Villanueva, Esteban, Pablo: Genís, Maxi; Solanelles, Samper, Mula; i Albert.
Substitucions: Brunet per Villanueva, m. 18 per lesió. En el segon període (36’), Marc Roca, Raul i Fernando en el lloc de Genís, Samper i Mula. També van jugar Juba, i Patrick i van tornar a sortir Genís i Samper.

Gols: 1-0: Albert, m. 31; 2-0: Fernando, m. 50; 3-0: Fernando, m. 68; 4-0: Fernando, m. +70’.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Tarda plujosa.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M