diumenge, 29 de març del 2009

EL LÍDER SUMA TRES PUNTS MÉS











RCD Espanyol B: 3 - A.E. Prat: 0

El RCD Espanyol B s’ha fet amb tres nous punts que el mantenen al lloc més alt de la classificació de Tercera Divisió, en vèncer aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la AE Prat en encontre disputat sota la pluja.

Als de Clotet els hi ha costat bastant situar-se en l’encontre, davant un conjunt visitant ben col·locat sobre la gespa i que ha tancat espais als blanc-i-blaus.
La primera acció dels locals ha estat un llançament de Javi Márquez de falta molt tancat, que ha rebutjat Toni de punys.

La rèplica visitant ha estat una ocasió producte d’un servei de falta que s’ha passejat davant un davanter que no ha pogut rematar fent-se amb la pilota Víctor.
Per molt poc Matamala no ha pogut arribar a rematar una jugada individual de Javi Márquez que ha penetrat centrant al bell mig de l’àrea petita.

Brachi, molt incisiu, ha rematat alt en una ocasió molt més clara. L’Espanyol mica a mica anava imposant la seva millor qualitat tècnica individual, i anava acostant-se cada cop amb més perill a les immediacions de l’àrea de Toni.

Altre gol de falta de Javi Márquez
Després d’una centrada de Brachi que s’ha passejat sense rematador, ha arribat la jugada del primer gol espanyolista, mitjançant un llançament directe de falta a càrrec del migcentre esquerrà i màxim golejador de l’equip Javi Márquez, que amb la fortuna que la pilota ha colpejat en la tanca, s’ha colat per l’escaire esquerra de la porteria.

Altre cop s’ha repetit la jugada: Centrada de Brachi, i de nou un davanter en la boca de gol no ha arribat per centèsimes de segon; en aquest cas, Ivan Díaz. L’Espànyol no trencava el partit i els del Prat arribaven amb massa facilitat a les immediacions de l’àrea espanyolista, tot i que allà demostraven poca perillositat, davant una defensa i un Víctor molt segurs en les poques vegades que s’ha fet necessari la seva intervenció.

Al segon temps, l’Espanyol manté el resultat i acaba definitivament sentenciant

L’Espanyol ha millorat en el segon temps, tot i que al no definir, la incertesa del marcador s’ha anat mantenint fins avançat el segon temps.
Matamala no ha arribat a culminar una pilota que ha rebutjat en curt el meta del Prat després d’un llançament de Javi Márquez que no ha pogut blocar.

Didac Vilà ha rematat en una gran ocasió un pèl creuat sortint per l’esquerra de la porteria el xut ras del lateral esquerrà. Matamala ho ha tornat a provar, blocant el porter.

Clotet ha introduït els dos primers canvis donant entrada a Méndez i Tarres per Brachi i Matamala.
Grácia Álvarez ha assenyalat pena màxima per unes mans clares, en les que ha interpretat intencionalitat tot i les protestes dels del Baix Llobregat. El màxim càstig l’ha executat Javi Márquez llençant per l’esquerra del porter que li ha endevinat la intenció, i ha rebutjat, malbarant-se l’ocasió de fer el segon i deixar enllestit l’encontre.

Tan sols set minuts desprès de l’errada del penal, l’Espanyol ha fet el segon, quan Marc Pedraza després de complir la sanció de dos encontres, ha tornat i ha mullat, aconseguint un gran gol, amb un detall de qualitat rematant amb l’esquerra a l’escaire dreta superant al porter visitant. Abans Javi Márquez ho havia intentat d’un tret sec i dur, però blocat pel porter visitant.

Aquest gol sentència el partit. El Prat tindrà la millor oportunitat uns minuts després. Víctor Ibáñez respon amb qualitat amb una gran intervenció enviant a còrner la rematada del Prat.

Guillem Creus protagonista per la banda dreta posa una bona pilota a Tarrés que per poc no pot definir. Abans també Méndez havia provat la seguretat del porter visitant amb un llançament llunyà.

En els darrers minuts, una jugada de Javi Marquez que penetra en l’àrea després de marxar-se de l’escomesa dels defensors visitants, però la seva passada de la mort es tallada per un defensor.

Guillem Creus tanca el compte
El menut extrem espanyolista després de controlar una passada en profunditat, retallar i driblar al porter en la seva sortida, marca de xut creuat. Era ja temps d’afegit, i l’Espanyol es feia amb tres punts més que el consoliden com a líder del grup cinquè de
Tercera Divisió en espera del que avui diumenge faci el Reus.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Víctor, Coira, Didac, Víctor Ruiz, Gotor, David López, Brachi, Javi Márquez, Matamala, Ivan Díaz i Pedraza.
Substitucions: Méndez i Tarrés per Brachi i Matamala, m. 61; Guillem Creus Per Pedraza, m. 77.

AE Prat: Toni, Marc Carrasco, Xavi Valls, Rafa Murillo, Comas, Ezquerro, Omar, Alex Pérez, Giro, Xavi García i Rubio.
Substitucions: Palet per Omar, m. 55; Eric per Ezquerro, m. 69; Ernest per Alex Pérez, m. 77.

Àrbitre: Daniel Grácia Álvarez del col·legi de Barcelona.

Gols: 1-0: Javi Márquez, m. 34; 2-0: Pedraza, m. 75; 3-0: Guillem Creus, m. 91

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El primer temps, i una part del segon període s’han desenvolupat sota una pluja lleugera però persistent.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M