dimarts, 31 de març del 2009

TRIOMF TREBALLAT DEL CADET,
DAVANT EL CARDEDEU (2-0)


RCDE Cadet “B”: 2 – CF Cardedeu “A”: 0

Més líder
El RCD Espanyol Cadet B va vèncer dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, al cuer de la categoria, el CF Cardedeu per dos gols a zero, i de passada, va ampliar l’avantatge respecte a la FP Sánchez Llibre, que ja es tercer, i va mantenir les diferències de cinc punts respecte al Gironés Sabat, actual segon classificat del grup segon de Preferent Cadet.

El Cardedeu no ho va posar gens fàcil
Es preveia un encontre fàcil davant el darrer classificat, però en absolut va ser així. Els nois de Dani Poyatos es van tenir que emprar a fons per superar la teranyina formada per el conjunt vallesà.

El protagonista de les jugades d’atac espanyolista va ser Pablo, qui va protagonitzar dues jugades en el primer temps. La primera avançat ja el primer període, en el que els espanyolistes en prou feines van trepitjar àrea rival, quan Sandro treu per l’esquerra un servei de cantonada, i la pilota es passeja per l’àrea petita i al segon pal, Pablo remata de cap en planxa, però amb el punt de mira errat, i la rematada surt fora.

La segona, també amb idèntic protagonista i molt similar a l’anterior, quan superant al defensor en el salt, remata desviat. No hi hauria per més, en un primer temps per oblidar, davant un conjunt, el Cardedeu, que tanca la classificació del grup amb només dos triomfs en tota la temporada.

Arriben els gols en el segon temps
L’Espanyol imprimeix més velocitat al joc i molta més profunditat, i posa setge a la porteria del conjunt vallesà. Lucho es a punt de marcar en una jugada centrada des de l’esquerra però el davanter espanyolista no pot connectar amb la pilota quan es trobava amb tot al seu favor.

Una jugada en el 51' d'Adrián Ruiz que havia entrat en el segon període, penetrant per banda, centre xut que el meta visitant no pot aturar i Pablo lliure de marca al segon pal, remata a boca de canó fent pujar el primer gol del líder.

L’Espanyol gaudiria d’ocasions per augmentar el compte, com en una altre acció de Pablo, que va ser aturat el seu llançament pel porter, o una mitja volta de Mesa que remata fora, o un xut de volea de Mirabent que rebutja amb una bona intervenció el porter. Per contra, el Cardedeu, va arribar en una ocasió, però la rematada des de l’àrea petita va sortir fora.

Al minut 68, Adriàn estableix el resultat que seria ja definitiu, i que deixa al conjunt de Poyatos en privilegiada posició, però sense llençar les campanes al vol, ja que el proper dissabte es desplaçaran a Premià de Dalt, per enfrontar-se a l’equip que ha comandat durant moltes jornades la classificació d’aquest grup segon de Preferent, la Fundació Privada Sánchez Llibre, en el que s’espera sigui un encontre molt complicat, però on el Cadet B espanyolista doni el definitiu impuls deixant fora a un dels dos màxims rivals en la lluita pel títol.


RCD Espanyol: August, Albarrán, Pifa, Manel, Casado, Mesa, Pablo, Juanjo, Lucho, Albert Mirabent, i Sandro.
Van jugar també: Aitor, Eric, Adrián, Coco, Luis i Arroyo.

Gols:
1-0: Pablo, m. 51; 2-0: Adrián Ruiz, m. 68.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M