divendres, 3 d’abril del 2009

LES OPCIONS DEL JUVENIL "A"

El Juvenil no va pogué superar al Mallorca i ara té que fer comptes per ser subcampió...


El Juvenil del RCD Espanyol té davant seu, una autèntica prova de foc aquest diumenge a Son Ferriol. El conjunt local del CD Ferriolense, es juga bona part de les seves aspiracions per mantenir la categoria (l’altre xoc important es el La Salle – San Francisco), davant un Espanyol que té que fer-se obligatòriament amb els tres punts si vol disputar el torneig del KO, fet que desprès de la irregular campanya realitzada fins les hores, podria ser considerat com un veritable fracàs en cas de no aconseguir el bitllet per la Copa de Rei.


Foto de l'encontre d'anada davant el conjunt de Son Ferriol.


El Ferriolense es troba dos punts per sobre la quarta plaça que marca el descens (Damm, 35; Gramanet, 34; Girona, 32; Ferriolense, 31 i en zona de descens, La Salle 29, Europa, 27 i Badalona, 26. El Mataró ja es troba descendit a Lliga Nacional) a falta de dues jornades.

L’Espanyol rebrà la darrera jornada a un dels implicats en la lluita per eludir el descens: La Salle Mallorca. El rival dels espanyolistes per fer-se amb el subcampionat, el RCD Mallorca rep a l’Hospitalet (salvat amb 37 punts sense tenir res en joc) i la darrera jornada es desplaça a Santa Coloma de Gramanet per enfrontar-se a una “Grama” que si perd davant el líder, i virtual campió de lliga, encara podria complicar-se-li la vida en la darrera jornada depenent del que facin els rivals esmentats.

L’Espanyol depèn de que el RCD Mallorca es deixi dos punts davant qualsevol dels dos equips i el conjunt de Guerrero guanyi ambdós partits, i llavors el subcampionat serà assolit per els blanc-i-blaus.


Classificació per la copa com a millors tercers


Per la classificació per la Copa del Rei, basta amb guanyar els dos encontres, ja que els dos millors tercers es classifiquen (places 15ena i 16ena. que formen els vuitens de final, ja que les altres 14 surten dels dos primers classificats per cadascun dels set grups que conformen la Divisió d’Honor Juvenil).

Els rivals de l’Espanyol als altres grups son:

Montecarlo, grup segon (58 punts): S’enfronta al Valvanera (cuer del grup, i al Barakaldo, vuitè en terra de ningú). Per tant, fàcil pel conjunt aragonès.

Sporting de Gijón, grup primer: (57punts, els mateixos que l’Espanyol). Rep la visita del Pabellón Ourense (novè classificat) i viatja la darrera jornada a veure’s les cares davant el Pontevedra, onzè de la classificació, que segons com vagin les coses en la propera jornada, pot tenir encara problemes per obtenir la permanència.

Málaga, grup quart: (56 punts, gràcies a l’empat en la darrera jornada, fet que ha ocasionat que l’Espanyol depengui de si mateix per obtenir la classificació per la Copa).
Rebrà la visita del Granada 74, penúltim ja descendit, i es desplaçarà la darrera jornada a Cádiz per enfrontar-se al conjunt cadista, desè, sense res en joc.

Real Zaragoza, grup setè: (54 punts, més lluny, necessitaria una autèntica carambola per pogué classificar-se per la copa). Viatja al camp del cuer, Dolorense, i rebrà la darrera jornada al setè classificat, l’Hercules d’Alacant. Els empats d’Espanyol i Málaga en la darrera jornada li donen les escasses opcions esmentades.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M