dissabte, 4 d’abril del 2009

IMPORTANT DOBLE ENFRONTAMENT
ESPANYOL - CORNELLÀ, EN EL FUTBOL BASE


Llençament de lliure directe: No digui Javi Márquez, digui gol...



Demà a les 17:00 hores, mentre el primer equip del RCD Espanyol s’estigui jugant el seu futur a Primera Divisió, l’Espanyol B tindrà una nova oportunitat per demostrar que és el millor dins el grup cinquè de Tercera Divisió. Visitarà el sempre difícil (per les seves dimensions reduïdes i lo molt que el públic es fa sentir) camp de la Via Férrea de Cornellà, per enfrontar-se als del Baix Llobregat, que en la seva visita a Sadrià van caure estrepitosament per 5-0.

Els que seran properament veïns de l’Espanyol tan sols han sumat un punt dels darrers quatre encontres ocupant en aquests moments la setzena posició en la classificació. En l’equip del Cornellà militen dos jugadors que la temporada passada ho eren del Juvenil del RCD Espanyol que va assolir la glòria de ser campió d’Espanya: Oriol Ricarte, després del seu efímer pas per la UE Sant Andreu i Charly Ruiz.

L’àrbitre que xiularà l’encontre serà Raul Martínez Calle, del col·legi de Barcelona.

Prova d foc pel Cadet A i Cadet B.


Encontre al límit el que es disputarà aquesta tarda a les 16:00 hores en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant un Cornellà que ja va vèncer al FC Barcelona en la seva visita a Sant Joan Despí per 0-1.

Els del Baix Llobregat ocupen la tercera posició i només han perdut quatre encontre (l’Espanyol 2 i el Barcelona 1), son el tercer màxim golejador (52 per 63 Barcelona i 74 Espanyol) i son el conjunt juntament amb l’Espanyol, que menys gols han encaixat (13, per 14 el Barcelona). El rival dels espanyolistes tindrà en teoria un partit plàcid davant el cuer AEC Manlleu, motiu pel que el xoc d’aquesta tarda a Sant Adrià cobra molta més importància, a falta de sis jornades (aquesta inclosa) per la fi del campionat.



Els de Dani Poyatos, (Cadet B) també tindran un compromís complicat davant la FP Sánchez Llibre a Premià de Dalt, aquesta tarda a les 16:00 hores. Els del Maresme son tercers a sis punts dels espanyolistes i a un sol punt del segon classificat, el Gironès Sabat.

Altres encontres destacats del futbol base


El Juvenil B, intentarà vèncer en Lleida davant la Bordeta, 15è classificat, per enllestir quant abans millor el subcampionat. Infantil A i Aleví A, tindran partits de tràmit (a menys d’un miracle, acabaran en segon lloc en les seves respectives lligues) i s’enfrontaran a Jàbac i Terrassa l’equip de Jacint Magrinya, demà a les 12.00 en Sadrià, mentre que els de Villarroya es desplaçaran a Santa Coloma per disputar davant el sisè classificat, la Gramanet, l’encontre de la jornada 25ena.

Per la resta d'horaris, podeu consultar l'agenda setmanal.

Futbol femení

El femení A, s'acosta als dolents registres de la temporada passada. La cara, de la decepció.

El primer equip femení del RCD Espanyol visitarà el feu del conjunt andalús del Club Atlético Málaga, (debutant a la Superlliga), amb el propòsit de variar la molt dolenta i seriosament preocupant imatge que ha anat oferint els darrers encontres (per ser més just, la majoria dels d’aquest any 2009), i en especial el del darrer derbi a Sant Adrià, en el que van ser remuntats amb una jugadora menys per un Barcelona que va fer saltar la banca a Sadrià.

El partit, que es disputarà al Campo Malaka de la capital andalusa, donarà començament a les 12.30 hores, i serà xiulat per el col·legiat Sergio Velasco Ortega del comitè andalús.



Fàcil en teoria (en el futbol només ho és en teoria sempre), el compromís que disputarà demà a les 10:00 hores a la Ciutat Esportiva el RCD Espanyol Femení B, davant un Blanes, darrer classificat en el grup tercer de Primera Nacional que en els darrers 21 encontres que portem de lliga, només n’ha guanyat un (4-3 al Tortosa-Ebre) , i amb arbitratge de Francisco Mur Romeo del comitè territorial català.

Derbi català en el bàsquet femení

Olga Podkolvanikova.


Olesa-Espanyol viatjarà fins La Seu d’Urgell, per enfrontar-se al conjunt també català del Cadí-La Seu, en la seva lluita particular per acabar la temporada regular en una quarta posició que li doni el bitllet per disputar el Play Off pel títol de lliga. L’altre important encontre serà el Joventud Mariana (sisè a un sol triomf de San José i Olesa, quart i cinquè respectivament) davant FEVE San José, de Lleó.

El partit començarà a les 16.30 i serà retransmès en directe pel CANAL 33 de Televisió de Catalunya.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M