dimarts, 31 de març del 2009

EL JUVENIL "B" VENÇ AL REUS DEPORTIU










RCDE Juvenil “B”: 4 – Reus Deportiu: 2


El Juvenil B del RCD Espanyol es va imposar al conjunt del Reus Deportiu, desprès d’avançar-se en el primer temps per 1-0, gol de Rubén, en una de les moltes ocasions que van gaudir els de Lluis Planagumà.
En el segon temps, els espanyolistes es van marxar en el marcador mitjançant els gols de Rubén i Antonio.

Quan semblava que el partit estava totalment decidit, els visitants han aconseguit dos gols que ajustaven a la mínima, l’avantatge favorable als blanc-i-blaus. Un definitiu gol de Marc Nierga, superant al meta reusenc, amb una perfecta definició, establia el resultat definitiu de 4-2.

RCD Espanyol: Eloi Mir; Albert Blázquez, Carles Clerc, Jordi Amat, Bonilla; Carles Mur, Gabri, Pau, Antonio, Pirulo i Rubén.
José Carlos, Cristian Márquez, Marc Nierga i Tello (després de la lesió que l’ha tingut allunyat dels terrenys de joc) sortiren en el segon temps.

Gols:
1-0: Ruben; 2-0: Ruben; 3-0: Antonio; 3-1, 3-2, 4-2: Marc Nierga.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matí variable, amb breu estones de sol. Dir, que els jugadors del Juvenil B, han lluït samarretes de recolzament per Xavi Montcusí, darrer lesionat de consideració de l’equip, al qual hem vist amb crosses i que no s’ha volgut perdre l’encontre dels seus companys.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M