dissabte, 19 de gener del 2008

EL PRE BENJAMÍ S'IMPOSA A LA VILA OLÍMPICA, I ENCARRILA EL TÍTOL. (3-5)












(Camp Agapito Fernández, Barcelona, Josep Maria.)

Gran partit de futbol baseEl RCD Espanyol Pre Benjamí, els més petits del futbol base han guanyat 3-5 a la UE Vila Olímpica en el camp Agapito Fernández en un partit que decidia bona part del campionat.

Arribaven a l’encontre tots dos equips empatats a punts, comptant per triomfs tots els partits jugats. En tot moment els locals han demostrat ser un molt bon equip i el per què de la posició que ocupen en la classificació.

La Vila s’avançaSi bé la primera ocasió de perill ha estat pels blanc i blaus, llençant-se el porter local als peus de David quan anava a rematar, ha estat el conjunt local qui ha inaugurat el marcador al minut quatre amb una mica de fortuna per part del davanter que de rebot s’ha acabat enduent l’esfèrica i ha xutat afusellant a Oliver.

Saltava la sorpresa (tot i estan empatats, l’Espanyol ha marcat més de 220 gols en el que portem de campionat), i els locals manaven al marcador, tot i que en la gespa artificial del camp el joc era bastant igualat.

Empat dels espanyolistesDesprés de varies jugades sense l’adequada definició (un remat de Toni a les mans, una gran jugada de David que Toni no pot culminar), l’Espanyol mitjançant Toni ha aconseguit empatar l’encontre al minut 8 després de connectar un xut creuat que ajustat al pal dret acaba suposant les taules en el marcador.

Eren minuts de domini blanc i blau que ja s’havia fet amb el control del joc, però cinc minuts després en una jugada que semblava no portava perill, el deu dels locals deixa anar un gran xut que res pot fer Oliver per aturar-lo.

De nou tornaven els locals a manar en el marcador però l’alegria resultaria totalment efímera ja que tan sols un minut després Dani ha tornat a empatar amb un xut en posició bastant similar al primer dels espanyolistes.

L’Espanyol remunta el partit
La Vila Olímpica dominava en aquests moments, i ha gaudit inclòs de dos llançaments de falta per mans dels defensors blanc i blaus, (la primera més a prop que la segona) i tot i que el col·legiat ha fet repetir la primera per avançar-se la tanca, s’ha llençat sense conseqüències al blocar Oliver; la segona s’ha marxat el remat fora.

La gran ocasió dels pericos ha estat un xut de Manu al travesser quan ja estava batut el porter local. El domini ja era blanc i blau (avui rosa, per la similitud de colors) i posaven setge a la porteria local.

Així, en el darrer minut del primer temps, una gran jugada de Sergio, ha superat per velocitat al seu adversari i ha rematat ras sense que rés pogués fer el porter local. L’Espanyol cobrava avantatge en un moment psicològic.

L’Espanyol surt a sentenciar
En el segon temps, al minut cinc, Dani aprofita una passada llarga al desmarc, i trencant per velocitat la defensa local, controla i té temps per xutar afusellant al porter local. Era el 2-4 i semblava que ja l’encontre estava sentenciat si no fos per que una indecisió entre el porter i un defensor espanyolista acaba aprofitant-lo els locals per reduir distàncies en una desafortunada acció dels visitants. Era el minut nou del segon temps i aquest gol tornava a col·locar als locals en el partit.

Aquest gol ha esperonat als espanyolistes que han tornat a assetjar la meta local, i han gaudit de diverses ocasions, primer de Davit que ha xutat a les mans després d’una bona acció d’Alex que ha superat a dos adversaris. El propi Alex ha xutat al 15’ fregant el pal esquer de la porteria.

Hagués pogut empatar la Vila Olímpica si no per que Sergio molt oportú s’ha creuat quan el davanter centre local es marxava perillosament a porta en una acció de perill aïllada provinent d’una pilota centrada per l’esquerra de l’atac local.

A falta de quatre minuts per la fi del encontre, Toni, de xut creuat sentència el partit. Els darrers intents locals per reduir diferències no han fructificat i el Pre Benjamí del RCD Espanyol en un molt bon encontre ha deixat bastant bé encarrilada la lliga guanyant un encontre en que els nens d’ambdós equips s’han dedicat a jugar i per cert bastant bé, amb molta lluita, i amb la incertesa del marcador per primer cop en el campionat.

RCD Espanyol: Oliver, Joan, Bruno, Manu, David, Sergio i Toni. Han jugat també, Dani, Alex, Marco i Amadou.

Gols: 1-0; 1-1 Toni, 2-1; 2-2 Dani, 2-3 Sergio, 2-4 Dani, 3-4; i 3-5 Toni

Camp Agapito Fernández.

PRÈVIA DE LA JORNADA

Demà a les 17:00 hores al José Zorrilla de Valladolid, el RCD Espanyol intentarà superar el moment d’adversitats en que la darrera setmana han sobrevolat al club blanc i blau, amb la presència de Luis García al que el comitè de competició li ha tret la targeta vermella que aquell subjecte li va mostrar amb tota la injustícia del mon tal com el propi comitè ha tingut que reconèixer dos dies després. Pérez Lasa serà el col·legiat que xiuli el partit; esperem passi totalment desapercebut que és el millor que s’espera d’un àrbitre.

L’Espanyol B es desplaçarà a Badalona al Camp del Centenari de l’Avinguda Navarra per enfrontar-se a un Badalona que sembla haver superat el mal moment que el va portar a les darreres posicions de la classificació. En les darreres hores, ha tingut lloc la cessió de Xavi García (un home amb gol) al CE Europa de tercera divisió. La presència de jugadors similars, els pocs minuts que disposa en lliga i la tornada de De Pablos hauran fet pensar al staff tècnic en prendre aquesta decisió. Heriberto Ramos Rodríguez del col·legi de Las Palmas, serà l’encarregat de xiular l’encontre que començarà a les 17:00 hores.




Foto d'arxiu: El juvenil A, en el darrer encontre al Nou Serdenya.


El juvenil d’Oscar Perarnau afronta aquest diumenge l’autèntic repte dels darrers temps: Derrotar d’una vegada al Real Mallorca, fet que se li resisteix darrerament. Les darreres confrontacions han acabat amb triomfs (per la mínima, però derrotes en definitiva) del conjunt mallorquinista. En l’anada el resultat de 2-1 en contra va deixar al conjunt perico a cinc punts del llavors líder el Real Zaragoza. Emilio José Rubio Pérez del comitè català dirigirà l’encontre que es disputarà a les dotze al camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Dins del futbol base espanyolista, cal destacar que cinc equips disputaran els seus encontres davant la UFB (Unió del Fubol Base) Jabac – Terrassa, (equip sorgit de la fusió del Jàbac Can Jofresa i Terrassa FC, aquest estiu passat). En concret, Cadet A, i Cadet B, Infantil A, Infantil B i Benjamí B s’enfrontaran aquest cap de setmana al conjunt egarenc. Entre ells, especial importància el de Divisió d’Honor Infantil, ja que a Les Palmeres s’enfrontaran diumenge quart (Jabac- Terrassa) i tercer (Espanyol).

El Juvenil B de Josep Clotet, es desplaça a Girona per enfrontar-se al conjunt local, que ocupa la catorzena posició en un matx que tindria que servir per acabar de fer oblidar els dubtes que l’equip ofereix sobre tot a domicili. Francisco Cardosa Montesinos dirigirà l’encontre.


Destacar (aquí no ens importa l’edat, tractem a tots per igual, dependent de la importància del partit) el matx que disputarà el Pre Benjamí A davant la Vila Olímpica en Can Aranyó avui al migdia en l’ Agapito Fernández, entre els dos conjunts que lideren la classificació del grup primer de la categoria sense haver perdut ni un punt en els dotze encontres disputats. Els números del benjamí espanyolista espanten: 222 gols a favor i només 6 en contra. Els locals, han marcat la respectable xifra de 73 gos a favor per només 7 encaixats. Per tant un gran encontre de futbol 7.




L’equip femení del RCD Espanyol, viatja fins la capital del Principado de Asturias, per enfrontar-se al Oviedo Moderno Universidad, a les 11.45 hores de demà, amb la dubta de Noemí Rubio, i sota arbitratge del col·legiat asturià Felipe Mata Areces.
El conjunt espanyolista haurà d’aprofitar el mal moment que travessa aquesta temporada el conjunt asturià, que és ferm candidat al descens a Nacional, per treure tres punts que serveixin per pogué distanciar una mica als adversaris que venen trepitjant fort seguint les passes del conjunt perico.

El Club bàsquet Olesa - Espanyol es juga avui a les 18:00 hores a Canaries en el Pabellón de Deportes La Paterna, la classificació per disputar la Copa de la Reina, a la que accedeixen només els vuits primers classificats a la fi de la primera volta.
Les noies de Lucas Mondelo depenen de sí mateixes; un triomf els hi dona el bitllet a la Copa i una derrota els deixa fora, al tenir pitjors registres anotadors en cas d’empat a la classificació a victòries. Una derrota del Olesa – Espanyol, no asseguraria la classificació del Caja Canarias ja que dependria del que fessin altres equips com Rivas Futura o Hondarribia Irún. Son sis els equips que lluitaran per tres places.
El duel entre Roneeka Hodges i Le Co’e Willingham pot ser fonamental per decidir la sort de l’encontre.


divendres, 18 de gener del 2008

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL BJUVENIL A
TAMUDO10PEDRAZA6CHARLY L.4
LUIS GARCÍA5JORDI GÓMEZ6GUILLEM CREUS4
RIERA3PALANCA4BAENA4
VALDO3JAVI MÁRQUEZ3SERGIO G.4
ANGEL2ZAMORA2LUCAS PORCAR3
JONATHAN 1JUANMA 1MARC MAS 3
CORO1DIDAC 1CANARIO3
ZABALETA1TITO1GUILLEM SAVALL3
JARQUE1ORIOL RICARTE3
Pròpia porta2DIDAC VILA2
LLUIS CROUS2
ÁLEX ARIAS2
ABRAHAM2
CARLOS RUÍZ1
VÍCTOR RUÍZ1
ORIOL SANS1
ALBERT M.1
CHULI1
DAVID1



JUVENIL BFEMENÍ AFEMENÍ B
ÁLVARO12ADRIANA10RAQUEL CORRAL10
O. SIELVA8SARA5CAROL PÉREZ10
CHULI7MARTA CUBÍ5ROCÍO10
DANI NIETO6CAROL4KENTI 4
MAX4NOEMÍ3MERITXELL3
ÁNGEL M.4VICKY3YLENIA3
MARC CABALLÉ3MÍRIAM1MARTA CORREDERA3
TUNEU3MARTA TORREJON1ANA NÚRIA RIOS2
JORDI ROIG2NÚRIA1ELENA FERNÁNDEZ1
JULI1Pròpia porta2OLGUITA1
ANTONIO VELA1DEBORA1
VEGA1
ALEX1
Pròpia Porta1




CADET ACADET BINFANTIL A
NIERGA6GERARD M.15LUCHO10
JORDI AMAT6GIL MUNTADES7OSCAR 6
PABLO5ANTONIO 5JOSÉ4
GABRI4JOAN ÁNGEL4NESTOR 3
CARLES MUR4JORGE3ERIC JACOBS3
SANI4IVAN GARCÍA3ALEX2
J. CARLOS3RUBÉN 2C. ALBARRAN2
CRISTIAN F3CRISTIAN M.2CARLOS CASADO2
MIKI2QUILES2ÁNGEL 1
ENRIC S.2S. DARDER1ARTURO1
EDU 2MARC MOLINA1COCO1
Pròpia Porta1XAVI SOLE1ARROYO1
Pròpia porta1DIDAC1



INFANTIL BALEVÍ AALEVÍ B
JAFFAR10MULA15JAVI NAVARRO8
FREDY9JACK14RUBEN GARCÍA6
GERARD LL.6GABRIEL4CARLES M. 5
LAUREANO5ALBERT4ERIC3
SERGIO4DAVID VILLANUEVA3ALEXIS2
POL4GERARD3LLUIS2
RICARD3PATRICK3IGNASI2
MARC GELMÀ3AITOR2AARON2
GERMÁN2JUBA2MARC2
PACO2ROGER RIVAS1MARIO2
MIKI1MARC SAMPER1PABLO1
EDU1

TOT A PUNT PER LA X GALA DE LES PENYES
DISSABTE 21:30 h. A L'INEF DE BARCELONA.

MOISES HURTADO RENOVA FINS 2012. EL COMITÉ DE COMPETICIÓ LI TREU LA INJUSTA TARGETA VERMELLA A LUIS GARCIA




Fotos d'arxiu:
Imatges de la IX Gala de Penyes del RCD Espanyol celebrada a Illa Fantasia el 2007. Chiqui Martí i Carles Flavià, protagonistes de la mateixa.



Aquest dissabte 19 de gener, a les 21.30 hores, es celebrarà la X Gala de Penyes del RCD Espanyol, que organitza la Federació Catalana de Penyes del Club. L'acte tindrà lloc a les instal-lacions de l´INEFC (Av. de l´Estadi, s/n, Montjuic).



Aquesta X Gala té un significat especial perquè aquest és el darrer any a Montjuïc. Com és ja una tradició, en el transcurs de l'acte es lliurarà una sèrie de guardons en reconeixement a la tasca de defensar l'entitat des de diverses vessants.

Els guardonats de la Gala seran:

  • Projecció Esportiva: Ángel Martínez
  • Futbol Base: Josep Manel Casanova
  • Futbol Femení: Adriana Martín
  • Millor jugador temporada 06-07 : Raúl Tamudo
  • Veterans: Toni Jiménez
  • Mitjà de comunicació: Pericos Online
  • Sentiment Blanc-i-Blau: Manel Lucas
Així mateix els pins de Plata recauran en:
  • APMAE
  • Xavi Moya, ex boxejador
  • Victor García, President de la Penya de Poble Nou
  • Salvador Xicola, President de la Penya de Parets i Lliçà
  • Joan Calaf, President de la Penya de Rubí
  • Jaume Mas, President de la Penya de Sant Feliu de Llobregat
  • Josep Giralt, President de la Penya de Lloret de Mar

Aquest any la presentació del acte la durà a terme Rocío Madrid, dona de l'ex-jugador del RCD Espanyol, Àngel Morales i reconeguda presentadora de programes televisius, i d'en Sergi Mas, reconegut perico, periodista, presentador de programes de televisió, actor a "Polònia"; i el vocal de la FCPE, Pasqual Olmedo.

dijous, 17 de gener del 2008

FEMENINS BASE: CLASSIFICACIONS.

El Femení B, que va golejar al feble Banyoles diumenge passat amb dos gols de Rocio i un de Carol, jugarà davant el CE Europa diumenge a les 12.00 hores en la Ciutat Esportiva.

El rival de les periques, el conjunt de Gràcia, va guanyar amb molts problemes al filial de l’Estartit per la mínima en la darrera jornada (3-2) i ocupa la sisena plaça de la classificació a dos punts per sota del RCD Espanyol B, després de fer un bon començament de lliga en el que lluitava per la primera posició. Una davallada en els darrers mesos ha conduït al conjunt escapulat a caure a aquesta sisena posició tot i que disposa de jugadores importants com Laura Queraltó ex jugadora del primer planter del Espanyol en les dues darreres temporades, al marge de jugadores com Teixidó, Benlliure, Ana Lara que han militat en el RCD Espanyol o Laia Ramón ex davanter centre del Barcelona.



CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA154013116611
2 CE SANT GABRIEL153310325325
3 UEF LLEIDA153311044936
4 UD COLLERENSE15299246021
5 RCD ESPANYOL "B"15278344825
6 CE EUROPA15258164137
7 TORTOSA-EBRE CFF15247354239
8 GIRONA CF15237263234
9 AA.VV.SON COTONER15226453729
10 PENYA BLANC-BLAVA R.15175283148
11 UE L'ESTARTIT "B"15165192639
12 CD BANYOLES 15620131342
13 UE RUBÍ15620132186
14 UE BREDA1520213855


El Femení C va golejar a la Penya Barcelonista Anguera per 14-0 ampliant l’avantatge amb l’Argentona que va descansar, a quatre punts, mentre que amb el tercer classificat (Xaica B) son cinc els punts de diferència.
El Gladiador serà el proper rival de les blanc i blaves, el proper diumenge a les 18:00 hores en el Agapito Fernández de Can Aranyó. El conjunt barceloní va a vuit punts del tercer equip femení espanyolista.



CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"1028910665
2 CF ARGENTONA10247304414
3 CE XAICA "B"10237214011
4 FC GLADIADOR9196123113
5 AE LA SALLE PREMIÀ10186043717
6 P. BAR. ANGUERA "B" 10175232537
7 AT. MASNOU10113252028
8 UD LOURDES 9103151629
9 UE SANT ANDREU "B"972161031
10 BADALONA CF "B"1072171237
11 CF SUSANNENC1030371246
12 CF BARCELONETA1110110651



El Cadet femení ha posat ja terra de pel mig, i amb el empat a quatre del At. Vilafranca davant el Reus Deportiu, ha augmentat la diferència a cinc punts de les espanyolistes envers al conjunt del Penedès. Dissabte va tornar a golejar a la Penya Blaugrana de Cervelló per 14-0 en el primer partit de la segona volta, (ja l’havia golejat en l’anada per 0-23).








El Infantil – Aleví A, va golejar 22-1 a un molt feble Palautordera que tan sols ha guanyat un encontre. Continua el frec a frec amb el Badalona CF, precisament el proper rival de les espanyolistes el dissabte a les 12:00 hores. Dos son el punts que porta d’avantatge les blanc i blaves respecte al rival més fort de la categoria, tot i que l’Escola de Futbol Guineueta té els mateixos punts que el Badalona empatat en la segona posició.
El Badalona CF ha cedit dos empats, mentre que l’Espanyol un empat. Tots dos continuen imbatuts en tot el campionat.


Les més petites, l'Infantil -Aleví B, van disputar un torneig en el mini estadi, davant Barcelona i Molins de Rei davant rivals de superior edat, tornen a la lliga per enfrontar-se a domicili al Badalona, en auqest cas al "B”. Cinquenes i sisenes respectivament lluitaran pels punts, amb cinc d’avantatge per les espanyolistes.

FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 9279001264
2 F. ESP. AT VILAFRANCA9227115522
3 CF REUS DEPORTIU9196128217
4 CF VILANOVA GELTRU 9144233340
5 FC SANTBOIÀ8124041936
6 CE ESPARRAGUERA9113243045
8 P. BAR. CERVELLÓ94117875
7 CF MOLINS DE REI74115661
9 CD ODENA90009665
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL10289101198
2 CF BADALONA10268201099
3 ESCOLA ESP. GUINEUETA10268205912
4 ESCUELA F. BONAIRE10196134716
5 PENYA BLANC BLAVA R.9165134034
6 ENFAF9144235044
7 CE SANT GABRIEL "C"10124062940
8 CE EUROPA "B"10124063256
9 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA9103153842
10 UE VILASSAR DE MAR104118975
11 CF PALAUTORDERA "B"113101015111
12 AE LA SALLE PREMIÀ1010198108
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL113311001662
2CE SABADELL FC "B"1128911503
3 P. BARC. SANT CELONI102790111531
4 UE SEVA11258124124
5 RCD ESPANYOL "B"11217046255
6 CF BADALONA "B"11165153041
7 CF OLÍMPIC LA GARRIGA11144251659
8 C. BELLAVISTA MILAN11134163057
9 UD TARADELL11103173074
10 CF AT. RIUDEPERES1072172151
11 CF PALAUTORDERA1062082156
12 CF BASE VICREMEI "B"1162091336
13 AT. BALENYÀ110001110116



FUTBOL 7: CLASSIFICACIONS.

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 143913017421
2 FC BARCELONA143612026818
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B"143612026219
4 UD At. GRAMANET143411125221
5 CF BADALONA 14248064841
6 JÀBAC C J - TERRASSA "B"14217075141
7 CD BLANES14216354337
8 UE SANT ANDREU14206264736
9 GRANOLLERS EC14196173626
10 CE SANT GABRIEL13186072925
11 CE EUROPA13175264639
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE14154373345
13 Pª BARC. SANT CELONI14113292466
14 CE SABADELL FC141031102552
15 CF MARTORELLES 14411121284
16 UD CIRERA14000141190
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA144214006121
2 CE MANRESA 143511215918
3 UD AT. GRAMANET143310314925
4 FC BARCELONA "B"14289144329
5 ESCOLA F. GAVA14237253932
6 C. MERCANTIL14237253734
7 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 14196173834
8 RCD ESPANYOL "B"14185364947
9 EC GRANOLLERS "B" 14164463745
10 UE CASTELLDEFELS 14154373545
11 SANT CUGAT ESPORT FC14143564042
12CF VILANOVA GELTRU 14134194252
13 MIRASOL-BACO UNIÓN CF141240102853
14 UE SANT ANDREU "B"14112573244
15 CF CUBELLES141031103064
16 ESCOLA F. SABADELL 14721111852
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANTS133411109628
2 RCD ESPANYOL "C"143411128822
3 E. F. PRAT BLAUGRANA143411129618
4 UE CORNELLÀ "B"143311036526
5 UD VILADECANS143311035822
6 AE PRAT 14299235925
7 CE SANT GABRIEL"B" 14258156039
8 UD AT. GRAMANET "C"14165183048
9 CE EUROPA "C"13155083453
10 FA ESPLUGUENC 14165185184
11 FP CE JÚPITER14134192762
12 U AT. HORTA 14123382361
13 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"14113292773
14 UD POLVORITENSE LA MARINA 141031103275
15 CF BARCELONETA141031102974
16 CF BUFALÀ14000142186
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL123612002226
2 VILA OLIMPICA C. ESP.12361200737
3 CD SANT GABRIEL12289129227
4 UD AT. GRAMANET12279039030
5 CF BADALONA12258136830
6 ARRABAL-CALAF GRAMANET12258135834
7 CE P. BARC. BARCINO12165165673
8 CF LLOREDA12165164663
9 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ12165163754
10 FC MARTINENC12165164771
11 UE SANTS12144265159
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.1272192264
13 FP CE JÚPITER1272191771
14 CF MONTAÑESA1272192381
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD12411101983
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 12000120168



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M