dissabte, 19 de gener del 2008

EL PRE BENJAMÍ S'IMPOSA A LA VILA OLÍMPICA, I ENCARRILA EL TÍTOL. (3-5)

(Camp Agapito Fernández, Barcelona, Josep Maria.)

Gran partit de futbol baseEl RCD Espanyol Pre Benjamí, els més petits del futbol base han guanyat 3-5 a la UE Vila Olímpica en el camp Agapito Fernández en un partit que decidia bona part del campionat.

Arribaven a l’encontre tots dos equips empatats a punts, comptant per triomfs tots els partits jugats. En tot moment els locals han demostrat ser un molt bon equip i el per què de la posició que ocupen en la classificació.

La Vila s’avançaSi bé la primera ocasió de perill ha estat pels blanc i blaus, llençant-se el porter local als peus de David quan anava a rematar, ha estat el conjunt local qui ha inaugurat el marcador al minut quatre amb una mica de fortuna per part del davanter que de rebot s’ha acabat enduent l’esfèrica i ha xutat afusellant a Oliver.

Saltava la sorpresa (tot i estan empatats, l’Espanyol ha marcat més de 220 gols en el que portem de campionat), i els locals manaven al marcador, tot i que en la gespa artificial del camp el joc era bastant igualat.

Empat dels espanyolistesDesprés de varies jugades sense l’adequada definició (un remat de Toni a les mans, una gran jugada de David que Toni no pot culminar), l’Espanyol mitjançant Toni ha aconseguit empatar l’encontre al minut 8 després de connectar un xut creuat que ajustat al pal dret acaba suposant les taules en el marcador.

Eren minuts de domini blanc i blau que ja s’havia fet amb el control del joc, però cinc minuts després en una jugada que semblava no portava perill, el deu dels locals deixa anar un gran xut que res pot fer Oliver per aturar-lo.

De nou tornaven els locals a manar en el marcador però l’alegria resultaria totalment efímera ja que tan sols un minut després Dani ha tornat a empatar amb un xut en posició bastant similar al primer dels espanyolistes.

L’Espanyol remunta el partit
La Vila Olímpica dominava en aquests moments, i ha gaudit inclòs de dos llançaments de falta per mans dels defensors blanc i blaus, (la primera més a prop que la segona) i tot i que el col·legiat ha fet repetir la primera per avançar-se la tanca, s’ha llençat sense conseqüències al blocar Oliver; la segona s’ha marxat el remat fora.

La gran ocasió dels pericos ha estat un xut de Manu al travesser quan ja estava batut el porter local. El domini ja era blanc i blau (avui rosa, per la similitud de colors) i posaven setge a la porteria local.

Així, en el darrer minut del primer temps, una gran jugada de Sergio, ha superat per velocitat al seu adversari i ha rematat ras sense que rés pogués fer el porter local. L’Espanyol cobrava avantatge en un moment psicològic.

L’Espanyol surt a sentenciar
En el segon temps, al minut cinc, Dani aprofita una passada llarga al desmarc, i trencant per velocitat la defensa local, controla i té temps per xutar afusellant al porter local. Era el 2-4 i semblava que ja l’encontre estava sentenciat si no fos per que una indecisió entre el porter i un defensor espanyolista acaba aprofitant-lo els locals per reduir distàncies en una desafortunada acció dels visitants. Era el minut nou del segon temps i aquest gol tornava a col·locar als locals en el partit.

Aquest gol ha esperonat als espanyolistes que han tornat a assetjar la meta local, i han gaudit de diverses ocasions, primer de Davit que ha xutat a les mans després d’una bona acció d’Alex que ha superat a dos adversaris. El propi Alex ha xutat al 15’ fregant el pal esquer de la porteria.

Hagués pogut empatar la Vila Olímpica si no per que Sergio molt oportú s’ha creuat quan el davanter centre local es marxava perillosament a porta en una acció de perill aïllada provinent d’una pilota centrada per l’esquerra de l’atac local.

A falta de quatre minuts per la fi del encontre, Toni, de xut creuat sentència el partit. Els darrers intents locals per reduir diferències no han fructificat i el Pre Benjamí del RCD Espanyol en un molt bon encontre ha deixat bastant bé encarrilada la lliga guanyant un encontre en que els nens d’ambdós equips s’han dedicat a jugar i per cert bastant bé, amb molta lluita, i amb la incertesa del marcador per primer cop en el campionat.

RCD Espanyol: Oliver, Joan, Bruno, Manu, David, Sergio i Toni. Han jugat també, Dani, Alex, Marco i Amadou.

Gols: 1-0; 1-1 Toni, 2-1; 2-2 Dani, 2-3 Sergio, 2-4 Dani, 3-4; i 3-5 Toni