dimarts, 15 de gener del 2008

ESPANYOL - ATHLETIC, DIMECRES 20:00 H. ESTADI OLÍMPIC.
EN JOC, LA CLASSIFICACIÓ PELS QUARTS

Foto d'arxiu:
Davant el Depor, la dolenta imatge de les grades gairebé buides pot tornar-se a repetir demà. No seria gens bo. L’equip necessita el recolzament de tots.



Espanyol - Athletic Club, 20:00 h.
Ernesto Valverde ha donat avui la llista de convocats per l’encontre de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei que el RCD Espanyol disputarà demà davant l’Athletic Club a l’Estadi Olímpic de Montjuïc a les 20:00 hores amb arbitratge de Julián Rodríguez Santiago del comitè castellà – lleonès.

Els jugadors convocats són: Lafuente, Kico Casilla, Zabaleta, Lacruz, Clemente, Torrejón, Serrán, Àngel, Moisés, Lola, Moha, Valdo, , Riera, Luis García, Tamudo i Jonathan.

Son baixa per lesió Jarque i De la Peña i no ha convocat a David, Chica, Rufete i Coro.

El tècnic del conjunt basc, Joaquín Caparrós ha convocat als següents setze homes per enfrontar-se al equip blanc i blau: Aranzubia, Raúl, Iraola, Expósito, Ustaritz, Amorebieta, Del Horno, J. Garmendia, Tiko, Muñoz, David López, Susaeta, Aitor Ramos, Prieto , Yeste i F. Llorente.

A l’anada el resultat va ser d’empat a un. Si l’Espanyol no encaixa cap gol o guanya el matx, quedarà classificat per els quarts de final. Un empat a un, obligaria a jugar una pròrroga de trenta minuts, i qualsevol empat a més d’un gol o victòria visitant, classificaria als bascos.

Les llançaderes sortiran del Carrer Lleida ja que a la Plaça Espanya es celebra la Fira Bread&Butter.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, EL PARTIT D´AVUI ÉS TE QUE ANAR A GUANYAR DESDE EL 1 MINUT, PERQUÈ SI ES SURT A DEFENSAR ET PODEN FICAR UN GOL A L'ÚLTIM MINUT,ESPEREM GUANYAR PER 2 A 0. SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M