dilluns, 14 de gener del 2008

FUTBOL BASE: TRIOMF CLAR DEL INFANTIL "A"

Victòria del Infantil A, davant el CF Riuprimer per 4-0

L'Infantil A, dissabte passat va guanyar per 4-0 al CF.Riuprimer en un bon primer temps.
Oscar Medina va fer el primer gol als deu minuts de joc, i malgrat que el Riuprimer era qui tenia la pilota, els espanyolistes eren qui al contracop portaven perill.
Didac va aconseguir el segon encarrilant l’encontre i ja Casado a les acaballes del primer temps, anotava el tercer que sentenciava el matx.

El Riuprimer que no va inquietar la porteria espanyolista va demostrar el lloc que ocupa a la classificació. A la segona part, van intentar acostar-se a l’àrea perica sense aconseguir-lo i bé sigui per el cansament del primer temps o per la inactivitat d’aquestes dues setmanes sense jugar, el nivell del joc va baixar bastant amb el marcador ja clar, i el partit va tornar-se més ensopit.

Amb tot, Eric Jacobs va anotar el quart gol que arrodonia el resultat i encara va disposar d’un parell més d’ocasions fins arribar al final del partit.

Ara el equip Infantil “A” tindrà dos sortides a Terrassa per enfrontar-se al Jàbac – Terrassa i a Girona.

RCD Espanyol: Eric, Arroyo, Alex, José M., “Coco” Corella, Jacobs, Carlos Casado, Didac, Oscar Medina, Aitor i Lucho.
També van jugar: Carles, Gerard, Nestor, Tarsi, Ángel i Arturo.

Gols: 1-0: Oscar, 2-0: Casado, 3-0: Didac, 4-0: Eric Jacobs.