TRIOMF PRÀCTIC DEL JUVENIL D'OSCAR PERARNAU

CE EUROPA 1 JUVENIL "A" 3

Estadi Nou Sardenya de Gràcia: Josep Maria.

El millor, el resultat
El RCD Espanyol Juvenil continua amb el seu pas ferm instal·lat en el liderat de la Divisió d’Honor Juvenil, i ahir va confirmar que és un líder sòlid ja que tot i no realitzar un bon encontre, amb un joc pràctic i conservador, i dedicant-se a gestionar l’avantatge que va assolir en el primer temps, es va fer amb un triomf que li permet continuar mantenint la diferència de punts amb el seu perseguidor, tot esperant el que faci avui al migdia el seu màxim rival, el Real Zaragoza.

0-2 molt ràpid.
Guillem Creus ja ho va intentar als tres minuts amb un xut que es va marxar per sobre. Dos minuts després en un llançament de falta, ja va estar a punt d’arribar el gol, finalment l’esfèrica es va marxar a còrner.

Guillem Creus, ahir titular, es va marxar del seus rivals (amb una mica de sor ja que el rebot el va afavorir en el darrer dribling), i encarant al meta Adri, el supera creuant-li la pilota lluny del seu abast.

Els blanc i blaus (ahir de rosa i negre) ja manaven en el marcador i pocs minuts després, mitjançant una falta al cantó esquer de l’atac espanyolista, amb la centrada perfecta d’Alex, i Ricarte rematant al primer pal a mitja alçada marca el segon que posava en clara franquícia l’encontre.

Encara hagués pogut incrementar el compte l’equip blanc i blau quan Charly supera la sortida desesperada d’Adri per la lateral de l’àrea, retallant-lo però un defensor local rebutja la pilota evitant el posterior remat a porta buida del davanter perico.

El propi Charly es a punt de marcar en una jugada que hagués sigut de molt infortuni pel conjunt escapulat, ja que un rebuig d’un defensor rebota al davanter perico i a punt es de colar-se dins la porteria davant un porter europeista avançat que en tot es refà i aconsegueix evitar el gol.

L’Espanyol s’adorm en els llorers, i escurça distàncies els locals
No estava jugant bé l’Espanyol; de tant en tant disposava d’oportunitats, més per el desencert dels defensors que per mèrits propis. I en el 32’, l’Europa aprofitant-se d’un Espanyol que començava a perdre gas, trena una bona jugada que acaba amb una centrada per banda esquerra de Josu que es rematada implacablement per David de cap, al fons de la porteria de Pecha.

El joc es va embrutant.
Fins un total de nou targes es veuria obligat el col·legiat a mostrar, ja que cada cop més, el joc dur ha estat el protagonista, generalment a càrrec dels jugadors locals que es veien moltes vegades impotents per aturar les individualitats d’un Espanyol que a mitja velocitat controlava el joc i de tant en tant arribava amb perill a les immediacions de l’àrea europeista.

Didac és a punt d’arribar a pogué rematar una centrada passada de Charly. Minuts després és Baena qui sobre el quart d’hora de la represa en jugada individual penetra i Adri es té que llençar molt bé als seus peus per evitar el gol.

El joc cada cop es més dolent; canvis i entrades dures acaben per trencar el ritme del partit.

Pecha evita el gol de l’empat escapulat
David, autor del gol local, és a punt d’empatar l’encontre al superar al seu marcador i encarant a Pecha, no el pot batre ja que el porter perico li tapa perfectament la trajectòria de l’esfèrica evitant el gol de l’empat. Faltava encara vint minuts per la fi de l’encontre i podia passar qualsevol cosa.

El romanès Max que havia sortit en el lloc de l’extrem Sergio, xuta massa creuat com a culminació d’una jugada individual a falta de cinc minuts per els noranta reglamentaris.

Als 90, arriba la sentència

Centre de Didac per la banda esquerra, toca de cap Max anticipant-se al porter no gaire afortunat en la jugada i la pilota cau morta als peus de Baena que en la boca de gol, amb tota la porteria per ell només té que impulsar l’esfèrica al fons de la porteria. Era el gol que sentenciava l’encontre i evitava patiments de darrera hora en els minuts d’afegit que s’han desenvolupat sense cap tipus ja de conseqüències.

CE Europa: Adri, Víctor, Arboix, Fran, Jonathan, Edu, Llobet, Carlos, David, Josu, Saadik.
Substitucions: Oscar per Víctor, m. 17, Molina per Saadik, m. 63 i Marc per Llobet, m. 63.

RCD Espanyol: Pecha, Ricarte, David, Víctor Ruíz, Didac Vila, Canario, Sergio, Álex, Charly Lumbreras, Baena, Guillem Creus.
Substitucions: Lluis Crous per Charly, m. 67, Max per Sergio, m. 75, Chuli per Guillem Creus, m. 83, i Abraham per Baena, m. +90.

Gols: 0-1 Guillem Creus, m. 14, 0-2 Ricarte, m. 16, 1-2 David, m. 32 i 1-3 Baena, m. 90

Àrbitre: Díaz Rubio, col·legi català. Ha mostrat targetes grogues a Víctor, Arbox (45’), Jonathan (54’) , Fran (57’), Llobet, Edu, (65’), Carlos, (82’) Charly Lumbreras (28’) i Guillem Creus (42’) per part espanyolista.
Incidències: Estadi Nou Sardenya de Gràcia. Com sempre que juga el RCD Espanyol en camp del conjunt escapulat, presència de seguidors espanyolistes en les grades. Tarda de fort vent. Temperatura baixa a conseqüència del mateix