dissabte, 12 de gener del 2008

EL FEMENÍ GOLEJA A L'ESTARTIT



RCD ESPANYOL 4 UE L'ESTARTIT 1














Revenja
El RCD Espanyol ha guanyat a l’Euromat Estartit per un contundent 4-1 en un partit en el que les blanc i blaves han marcat aviat el primer gol i han encarat amb més tranquil·litat l’encontre sent merescut el triomf davant un equip, el gironí que pràcticament no ha tingut ni una sola ocasió clara de gol fins que s’ha trobat al darrer minut amb l’únic gol que ha aconseguit

Noemí, baixa
L’Espanyol ha estat superior i ha merescut el triomf. Tampoc ens enganyem, l’encontre tampoc ha estat cap grandiós partit pel joc exhibit, entre altre coses per que l’equip entrenat per Emilio Montiagut a les baixes ja conegudes d’Ane i d’Adriana, s’ha tingut que afegir la de Noemí Rubio, peça clau en el mig del camp en la faceta ofensiva de les blanc i blaves.
El conjunt gironí ha renunciat a l’atac, i ha acusat en excés la baixa de Maribel Dominguez sancionada amb tres encontres en el partit davant el Puebla.

L’Espanyol ha començat dominant buscant el gol
Al minut dos, Chola ha llençat des de fora de l’àrea i el seu tret ha sortit a còrner desviat per una defensora a l’esquerra de la portera Alba.
En una jugada en la que el xut de Carol, ha rebotat en una defensora ha agafat un efecte que ha canviat la trajectòria i a punt ha estat de colar-se l’esfèrica dins la porteria, evitant-lo Alba amb no pocs problemes

El primer gol
Còrner en curt que treu Vicky a la banda esquerra de l’atac perico; Chola en segona instància penja, remata Sara de cap i als segon pal molt oportuna Marta Cubí fica el peu i anota el primer gol de l’encontre.

L’Espanyol ho seguia intentant, i Carol (molt incisiva avui) ha xutat en aquesta ocasió a les mans de la meta gironina.

El joc era lent, i les jugades d’atac cada cop més aïllades. L’Estartit ha rematat per primer cop al minut 30, en una aproximació en la que la davantera visitant sense angle ha xutat a les mans de Cristina que tapava bé. Molt pobre bagatge ofensiu d’un equip que ha vingut a defensar-se i que ha distat molt del que va sorprendre en la jornada inaugural a un Espanyol massa confiat en aquella ocasió.

Avui per contra, l’Espanyol no ha tingut problemes en defensa. Carol ha xutat alt per sobre la porteria una bona jugada per l’esquerra de Sara que no s’ha prodigat gaire però quan ho ha fet ha portat perill. En altre jugada de l’esquerrana, arriba a la línia de fons i la centrada perfecta no pot ser rematada en condicions per Cubí davant Alba al costat del pal dret.
En aquests darrers minuts del primer temps, l’Espanyol ha buscat sentenciar el matx:
Remat que ha sortit a còrner fregant el pal esquer, i en el servei de cantonada, altre cop Sara centra i ni Cubí ni Núria arriben a pogué connectar amb l’esfèrica.

A la segona part, l’Espanyol ha sentenciat
Saioa ho ha intentat amb un xut desviat. Sara Serna també, però s’ha trobat amb Alba que ha rebutjat. Als deu minuts, Vicky amb un centre xut ha portat molt de perill, però Sara no hi ha arribat al segon pal.

Carol rematant a boca de canó, ha fet pujar el segon després d’una centrada de Núria Guardia.
El partit ja estava gairebé sentenciat, per que avui el poc perill que infonia l’Estartit no feia pensar que estiguessin per gaires remuntades. Vicky per molt poc no ha arribat a pogué rematar una pilota massa elevada centrada per Cubí.

La més clara ocasió de les visitants ha estat en un còrner quan la pilota s’ha passejat per l’àrea sense que fos rematada per ningú.

Sara Serna ha fet el tercer en un remat que tot i l’oposició d’una defensora ha pogut creuar i batre Alba deixant ara si, el partit sentenciat. Aïda que havia sortit en el lloc de Sara, ha centrat perillosament per l’esquerra però un cop més la portera gironina s’ha anticipat a Marta Cubí que estava a punt.

El darrer gol, el quart ha estat molt bonic, ja que Carol l’ha aconseguit després d’una preciosa vaselina que ha superat a la portera de l’Estartit. Encara l’Espanyol hagués pogut ampliar l’avantatge mitjançant Vicky Losada amb dues ocasions; la primera xutant als núvols en una bona situació i la segona amb un tret que ha trobat el destí del travesser quan ja estava batuda la portera visitant.

En el darrer minut, les gironines han aconseguit el “gol de l’honor” com es sol dir, i poc més, ja que definitivament l’Espanyol ha deixat clar qui continua sent el líder hegemònic del futbol femení a Catalunya.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Olga Rodríguez, Marta Torrejón, Miriam, Chola, Lara, Carol, Vicky, Núria, Marta Cubí i Sara.
Substitucions: Marta Corredera per Núria m. 70, Aida per Sara,m. 81 i Rocío per Marta Cubí, m. 85

UE L’Estartit: Alba, Rebeca, Marta, Noelia, Saioa, Anna Renau, Anna Servià, Marta Vilagrasa, Estefani, Rebekah Patrick i Marina.
Substitucions: Silvia “Peque” per m. 53, Vero per Anna Servià, m. 66 i Anna Riera per Patrick m. 78

Àrbitre: Rebollo López del col·legi català. Sense problemes, en un partit net, que no ha necessitat mostrar cartolines.

Gols: 1-0 Cubí, m. 18, 2-0 Carol, m.58, 3-0 Sara, m. 72, 4-0 Carol, m.82 i 4-1 Marina, m. 89.

Incidències: Primer encontre de la segona volta de la Superlliga, disputat entre els dos equips catalans de la màxima categoria en el camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Presència en la llotja del màxim responsable, Antonio Martín, de varis consellers, i de la màxima responsable de l’esport català, la senyora Anna Pruna.
Partit amb presència de les cameres de la Televisió de Catalunya que l’oferiran demà en diferit pel CANAL 33.
Maribel Domínugez, sancionada, ha presenciat el partit sent entrevista per un canal de Televisió de Mèxic (veure foto).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS VAM TENIR UN DOMINI ABSOLUT I LA VICTÒRIA PODIA
HAVER ESTAT MOLT + GRAN.LES ESPANYOLISTA SÓN LES MILLORS DE CATALUNYA, DESTACAR GRANS GOLS COM EL 1 DE CUBÍ QUE VA AFUSELLAR AL COSTAT DE LA PORTERIA, 2DE CAROL DES DEL TERRA AL CENTRE DE L'AREA PETITA, EL 3 SARA SERNA CREUANT LA PILOTA A LA PORTERA ALBA I EL 4 MOLT BONA VASELINA DE CAROL DESPRÉS DE LA PASSADA DE TACÓ DE CUBÍ.
SALUTACIONS

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS VAM TENIR UN DOMINI ABSOLUT I LA VICTÒRIA PODIA
HAVER ESTAT MOLT + GRAN.LES ESPANYOLISTA SÓN LES MILLORS DE CATALUNYA, DESTACAR GRANS GOLS COM EL 1 DE CUBÍ QUE VA AFUSELLAR AL COSTAT DE LA PORTERIA, 2DE CAROL DES DEL TERRA AL CENTRE DE L'AREA PETITA, EL 3 SARA SERNA CREUANT LA PILOTA A LA PORTERA ALBA I EL 4 MOLT BONA VASELINA DE CAROL DESPRÉS DE LA PASSADA DE TACÓ DE CUBÍ.
SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M