dilluns, 7 de gener del 2008

EL FILIAL FEMENÍ IGUALA
UN ENCONTRE QUE S'ESCAPAVA (2-2)

El femení B va salvar un punt en la recta final de l’encontre al igualar un partit que se li havia posat coll amunt després d’anar perdent per 0-2 i dues de les jugadores que no van sortir de titulars, Rocío i Marta Corredera van marcar els gols del conjunt blanc i blau.

Partit discret, en el que el Girona va colpejar primer
Si be les primeres aproximacions van ser de les locals, quan diversos remats no van trobar el camí adequat, va ser al minut tretze quan Carol es marxa sola i s’anticipa a Eli i després xuta però molt fluix i dona temps a que una defensora visitant tregui l’esfèrica sota la mateixa línia de gol. Mery tampoc tindria més sort en altre remat posteriorment.

Ester sorprèn a Elvira en un llançament llunyà per alt que la portera espanyolista no pot aturar. El Girona igual que va succeir la temporada passada es posava per davant del marcador. El domini era altern, potser quelcom més acusat en favor de les gironines, però el marcador reflectia una superioritat visitant que per ocasions tampoc era justa.

La jugada polèmica va ser una arrancada de Kenti invalidada per suposat fora de joc per part del col•legiat senyor Rubén Arias, quan la mexicana es marxava ja a porta per encarar a la portera gironina.

L’ocasió més clara del Girona per posar terra pel mig en el marcador va ser en les acaballes de la primera part en la que la gran intervenció d’Elvira Serra va impedir el segon tant del Girona.

Tania anota el segon
Portàvem set minuts de la represa, quan Tania escorada a la dreta de l’atac visitant amb un xut bat a Elvira. Semblava que el Girona s’emportaria els punts, però “Titi” Camúñez reacciona i tres minuts després col•loca sobre la gespa a les dues jugadores que han jugat ja a Superlliga amb el primer equip (Rocío i Marta Corredera) que a la fi, serien les que decidirien amb els seus gols la sort del matx.

Carol Pérez ho prova al minut setze però el seu xut surt fora. La més clara ocasió de les blanc i blaves també estaria en els peus de la davantera perica que davant Eli, li creua l’esfèrica però no lo just per que la portera visitant encerti a rebutjar i no arribi Marta al posterior remat perdent-se una gran ocasió.

Rocio obre les esperances d’empatar l’encontre
De xut bombejat des del cantó dret de l’atac espanyolista, Rocio sorprèn amb un llançament que acaba en l’escaire dret de la porteria gironina. Quedava encara temps per tot, i tot i que el Girona encara va tenir una bona ocasió mitjançant de nou Tania, en llançament ajustat al pal esquer de la porteria espanyolista, va ser l’Espanyol B qui en els darrers minuts, va aconseguir empatar l’encontre en un tret ras i creuat de Marta Corredera que es va endinsar a la porteria gironina.

Just repartiment de punts, en un encontre que si bé per joc qualsevol podia guanyar, l’avantatge de dos gols de les gironines va resultar una diferència gairebé insalvable; gairebé... Per que en futbol fins que no assenyala l’àrbitre el final tot pot succeir.

RCD Espanyol B: Elvira, Elena F., Anna Jornet, Lara, Reche, Anna Torregrosa, Kenti, Helena Roig, Meritxell, Nerea O., i Carol.
Substitucions: Rocío per Anna T, m. 55, i Marta Corredera per Meritxell m. 55.Resta banqueta: Rebeca, Eva i Nerea R.

Girona FC: Elisa, Marta Gallegos, Susana Sala, Ariadna, Tania, Ester Clopes, Anna Rifà, Silvia Muntades, Judith Salavedra, Marta Comas i Laia.
Substitucions: minut 75, Mónica per Susana, i Azucena per Laia. Resta banqueta: Nuria Codina.

Àrbitre: Rubén Arias López, del col•legi català.

Gols: 0-1: Ester, m. 30, 0-2: Tania, m. 52, 1-2: Rocío, m.69 i 2-2: Marta Corredera, m. 82.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic degut a la data i a l’horari (10.00 del matí) en dia de Reis. Presència del tècnic del primer equip femení, senyor Emilio Montiagut. Per primer cop en molt de temps, un encontre femení comença amb puntualitat exquisida (10:00 h.), tant a la primera com a la segona part.

En altre ordre de coses, dir que la Penya Blanc i Blava de La Roca va obtenir un gran triomf en vèncer dissabte a un dels equips que ha anat en els llocs capdavanters durant la primera volta, el CE Europa per 2-1, gràcies a avançar-se amb dos dianes en el primer temps i saber mantenir la renda aconseguida.

Sens dubte, una victòria necessària per aixecar la moral de les noies després de l’ensopegada davant el Banyoles, i per pràcticament certificar una permanència en el primer any a Nacional, ja que els tres darrers classificats es troben ja molt lluny de les blanc i blaves de la PBB La Roca.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL, GRUP 3er.