dimecres, 9 de gener del 2008

ATHLETIC - ESPANYOL: PRIMER PAS PER ASSOLIR ELS QUARTS.




Lafuente, protagonista, al tornar a San Mamés. Foto: rcd espanyol.com

El RCD Espanyol afronta aquesta nit el primer assalt dels vuitens de final de la Copa del Rei, davant l’Athletic Club a la “Catedral” de San Mamés.

L’encontre donarà començament a les 20:00 hores i serà xiulat pel mal àrbitre Texeira Vitenes, del col·legi càntabre.

Ernesto Valverde ha convocat per aquest encontre als següents homes: Lafuente, Kiko Casilla, Zabaleta, Chica, David García, Lacruz, Torrejón, Àngel, Moha, Lola, Valdo, De la Peña, Luis García, Moisés, Tamudo, Jonathan Soriano.

Son baixa una setmana més, Rufete i Jarque; Carlos Kameni que ha marxat a la Copa d’Àfrica, amb tota la resta de jugadors africans que juguen a la lliga espanyola, menys un que tots sabeu, i per decisió tècnica s’han quedat a Barcelona, Clemente Rodríguez, Coro i Riera.

Joaquín Caparrós, tècnic del conjunt basc, ha convocat als setze homes següents: Del Horno, Ustaritz, Amorebieta, Tiko, Garmendia, Llorente, Yeste, Gabilondo, Aranzubia, Prieto, Iraola, Muñoz, Aduriz, Javi Martínez, Raúl i Susaeta.
Son baixa Gorka Iraizoz, Etxeberria, Orbaiz, Aitor Ocio i David López.








El RCD Espanyol B disputarà també avui l' encontre, en aquest cas corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa de la RFEF en la seva fase nacional, davant el Asociación Deportiva Fundación Logroñés, equip fundat en 1999, Les tres darreres temporades las ha disputat en la Tercera Divisió, grup de La Rioja.

En les seves files cal destacar la presència d’aquell jugador que els fidels seguidors de l’Espanyol B a la Caixa segur recordareu; Jacinto Ela, que va marxar a Anglaterra i després ha militat en diferents equips com l’Hércules, Gavà entre altres.



En el darrer encontre de lliga, el conjunt de Logroño va derrotar per 3-2 al conjunt del San Marcial. Ocupa actualment el liderat del grup setze amb cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, Calahorra. A més, el màxim golejador de la categoria, Hector Rojo “Pacheta” amb 15 dianes també milita dins el conjunt que avui visitarà la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Per part espanyolista cal citar les baixes de Plata, Bracci, Javi López , Palanca i Kiko Casilla que ha estat convocat pel primer equip després la marxa de Kameni.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojalá ganemos hoy, ya que para mí esto es como un derbi.

Estaré hoy en la grada y espero ver un buen espectaculo.

Un saludo Josep María!

Josep Maria ha dit...

Hola Ferruti !.
No hemos ganado, pero lo hemos tenido en la mano cuando estábamos 0-1...
Se me ha olvidado (mea culpa !) en las incidèncias de la crònica, decir que por TV se ha visto un grupo de espanyolistes con sus banderas y símbolos animando al RCD Espanyol, que supongo entre los cuales estarías tú.
Cosas, de las prisas nocturnas. Ahora al contestar tu comentario lo he recordado. Queda dicho.
Espero que disfrutaras todo y que no fue un gran partido (tal como nos tienen acostumbrados) pero al menos se sacó un buen resultado y no se perdió. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M