dijous, 10 de gener del 2008

ESPANYOL B: 2 AD FUNDACIÓN LOGROÑÉS: 0

Víctor ha mantingut amb l'ajut dels seus defenses la porteria a zero.


Un Espanyol B, bastant superior, encarrila l’eliminatòria.

El RCD Espanyol B, ha completat un bon encontre (el setè consecutiu sense perdre comptant lliga i Copa RFEF) i ha guanyat per un resultat que a tenor de les ocasions que ha disposat ens torna a semblar altre cop, curt.

La primera a la fusta
Es que només començar l’encontre, al minut dos, l’ex jugador de l’Oviedo Alex, ha recuperat llençant-se a terra una pilota que controlava un defensa i ha engaltat un xut davant Roberto, acabant la pilota al travesser de la porteria visitant.

El joc no ha estat bo en el primer temps, i els dos equips s’han perdut en massa migcampisme, oferint un joc molt ensopit si bé els blanc i blaus han dominat més el joc. L’ocasió visitant han arribat al minut 28 amb una pilota colpeja al pal i ha passat sense trobar rematador, després d’una bona jugada per cantó esquer de l’atac visitant.

Cal destacar la tornada als terrenys de joc de Javi Cantero a la banda esquerra de la defensa així com la presència de Víctor Ibàñez a la porteria.

Xavi marca el primer
El menut extrem espanyolista ha estat l’autor dels dos gols que han donat el triomf al conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi”. Ha estat un xut de Juanma que s’ha estavellat en les cames d’un defensor i el rebot ha caigut al mig de l’àrea a Xavi García que s’ha donat mitja volta i ha afusellat a Roberto.


Al segon temps, s’ha intensificat el domini i les ocasions espanyolistes
L’Espanyol B, prenia avantatge en el partit amb el gol de Xavi, i encarava la segona part amb més moral i amb més espais pel seu joc d’atac.
Al 49, Xavi no ha pogut superar al meta visitant i aquest ha refusat amb les cames.
Juanma ha tingut al 54, altre gran ocasió, al encarar a Roberto i xutar creuat però aquest ha pogut interceptar lo just l’esfèrica per evitar el gol, sortint fregant el pal esquerra de la seva porteria.

Rubi ha introduït canvis al complir-se el primer quart de la segona part, donant entrada a Marc Pedraza i Sito Riera en detriment de Zamora i Álex.

Ha estat precisament, Marc Pedraza que ha rematat una perfecta centrada de Guillem Savall (avui de lateral dret) amb el cap, sortint fora per molt poc.

El segon de Xavi
Minut 37; Sito Riera (millor per banda que de punta) centra per l’esquerra i al segon pal totalment lliure de marca Xavi García fa el segon a plaer, superant a Roberto.

L’AD Fundación Logroñés només ha tingut una jugada de cert perill en una rematada de Blanco desviada.

Ja en temps d’afegit, Juanma ha rematat al pal amb Roberto totalment batut, i el posterior refús Marc Pedraza l’ha enviat als núvols en una immillorable ocasió per haver deixat l’eliminatòria totalment sentenciada.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Víctor, Guillem Savall, Javi Cantero, Didac, Oscar Reyes, Juanjo, Zamora, Javi Márquez, Álex, Xavi Garcia, Juanma.
Substitucions: Sito Riera i Pedraza per Zamora i Alex respectivament al minut 60, i David López per Javi Márquez, m. 84.

AD Fundación Logroñés: Roberto, Alex, Carlos Jiménez, David Díez, Jon Goñi, Ivan Suarez, Aussana, Jacinto, Ivan Moreno, Pacheta.
Substitucions: Blanco per Ivan Suárez, Laencina per Edu Martín.

Àrbitre: García García, del col·legi català. Cartolines a Oscar R. i a Javi Márquez per part espanyolista.

Gols; 1-0: Xavi García, m. 36, 2-0: Xavi García, m. 82.

Incidències: Poc públic en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la fase nacional de la Copa RFEF.



Marc Pedraza i Sito Riera han sortit en el segon temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA COL-LEGUES, BON RESULTAT QUE EXPLICA EL BON JOC DEL B, QUE JUGA DE 1 CATEGORIA PERÒ QUE TÉ MOLT MALA SORT A LA LLIGA, ESPEREM QUE GUANYI EL DIUMENGE AL IBISSA.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M