dijous, 10 de gener del 2008

DERBI CATALÀ A LA SUPERLLIGA
L'ESPANYOL VOLDRÀ FER OBLIDAR EL PARTIT JUGAT A L'ESTARTIT.


Foto d'arxiu.
Imatge d'un partidet d'entrenament de l'equip.

Torna la Superlliga femenina després del període nadalenc; i ho fa amb un derbi a la Ciutat Esportiva de Sadrià aquest dissabte a les dotze i mitja davant l’UE Estartit.

Les noies d’Emilio Montiagut voldran treure’s l’espina clavada de la primera jornada de lliga on l’Espanyol va començar la seva singladura en aquesta temporada caient per 3-2 davant les gironines (amb remuntada inclosa de L’Estartit).

Maribel Dominguez, autora dels tres gols en el partit d’anada va ser expulsada en el partit que el conjunt gironí va disputat a Sevilla i el comitè de competició li va posar tres encontres de sanció (dos per injuries al col·legiat i un per menyspreu al públic).

L’equip de Montiagut ocupa la quarta plaça de la classificació amb 22 punts seguit molt a prop per el pròxim rival de les blanc i blaves que son sisenes a només dos punts; per tant el partit es decisiu per pogué seguir mantenint la quarta plaça i no veure complicada més la situació ja que Prainsa també té els mateixos punts que l’Espanyol i juga davant el cuer.


Foto d'arxiu.

En altre ordre de coses, dir que continua el seu procés de recuperació Adriana Martín després que fos operada amb èxit divendres passat i des d’aquí li desitgem la més ràpida recuperació i la millor sort per l’excel·lent jugadora espanyolista i millor persona encara. Ànims, Adriana !


L’encontre entre el RCD Espanyol i la UE L'Estartit serà retransmès en diferit per el CANAL 33 de Televisió de Catalunya. (Darrera data, diumenge 14:45 h.)


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, ESPEREM GUANYAR EL DERBI PER DEMOSTRAR QUE SOM EL MILLOR EQUIP DE LA TERRA I QUE LES NOSTRES JUGADORES TENEN MOLTA + QUALITAT QUE LES DE L'ESTARTIT. SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M