divendres, 11 de gener del 2008

PARTITS MÉS INTERESSANTS DEL CAP DE SETMANA.


El RCD Espanyol B, s’enfronta diumenge a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la SD Eivissa – Ibiza, conjunt en el que militen jugadors com Manel Martínez, ex del primer equip espanyolista, o Ibon Begoña, l’ex del CD Alavés.

Al partit inaugural del campionat, el RCD Espanyol va assolir un empat en terres balears, i en aquest moment en que els homes de Rubi fa set encontres que no perden (5 de lliga amb tres victòries i dos empats, i 2 de Copa RFEF amb dos victòries), voldran obtenir els tres punts per allunyar-se d’una vegada d’unes posicions de descens que en una categoria tant igualada es troben molt a prop.

De fet, tres punts separen el sisè, Terrassa (25 punts), de les posicions de promoció i descens directe (22 punts, Villajoyosa 16è i Ontinyent, 17è).




Macalou Guimba, va ser presentat com a nou jugador (cedit) del Talavera.





Aquest dissabte el Juvenil A de Divisió d’Honor s’enfronta en un derbi ciutadà al CE Europa, on a més dels tres punts en joc, l’Espanyol per continuar la seva ratxa invicte que fa que sigui l’actual líder de la categoria, i el CE Europa per deixar enrera la complicada situació en que es troba (penúltim a la classificació, en zona de descens), també serà un encontre on la rivalitat estarà a flor de pell ja que en el conjunt escapulat hi ha jugadors cedits pel RCD Espanyol que la temporada passada jugaven al equip perico de Lliga Nacional Juvenil.

Casos com els del lateral Oscar Martínez, Francesc Cebrian, Saadik Boulouadi. Son molts els jugadors que tot i el seu nivell no han pogut trobar lloc en el Juvenil d’Oscar Perarnau que en tot el que portem de lliga només ha perdut un encontre (com sempre a Mallorca). Un dels darrers casos ha estat el jugador francès Macalou Guimba, procedent aquest estiu del Amiens de França que ha abandonat aquest darrer cap de setmana l’equip, cedit al conjunt del Talavera CF de segona divisió B.





Altre encontre que es presenta interessant és el Espanyol – Europa també, en aquesta ocasió de Lliga Nacional Juvenil, Diumenge a les 10:00 del matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tercer contra cinquè a la classificació.

En la resta de futbol base, cal citar com a referència obligada, l’encontre que jugarà a Sant Ildefons, el CE Cornellà i el RCD Espanyol corresponent a la Divisió d’Honor Aleví. Tot i que el conjunt local és molt lluny dels espanyolistes en la classificació, sempre un Cornellà-Espanyol en futbol base és un bon plat per els més exigents sibarites del futbol base. En tot, el conjunt de la ciutat que acollirà aviat al nostre club, es troba classificat en quarta posició, motiu a més per el que els nens de Villarroya hauran d’esforçar-se i molt per endur-se els punts i no perdre de vista al líder.

Atractiu encontre el que disputaran demà a les 14:30 hores a la Ciutat Esportiva, l’actual i sorprenent líder del grup segon de la Preferent Aleví, el RCD Espanyol B, davant el Badalona CF, quart classificat i com la majoria d’equips rivals a la categoria, un any més grans que els nens entrenats per Jacint Magrinyà.




El Benjamí C, nou líder de la Primera Divisió de Benjamins, en el seu primer grup, s’enfrontarà a les 15:30 a la Ciutat Esportiva davant el Prat, conjunt classificat en sisena posició a només cinc punts de diferència. Després de la gran victòria davant l’anterior líder la EF Prat Blaugrana per 2-3, ha arribat el moment de consolidar aquest primer lloc i continuar exhibint el joc que fins ara ha mostrat aquest equip que està realitzant una gran demostració de futbol en cada partit.






En categoria femenina, al marge del primer equip, dir que teòricament els equips de la base tenen rivals accessibles, (visita del B a Banyoles, tot i que el conjunt gironí va guanyar sorprenentment a la Roca abans de l’aturada nadalenca), partit merament de tràmit del Cadet davant la Penya Barcelonista Cervelló (resultat d’escàndol en l’anada a la primera volta) i fàcil també l’encontre del Infantil davant el Palautordera.



Quelcom més igualat pot ser l’encontre del Femení C que està fent una sensacional temporada, ja que el seu rival, la P.B. Anguera s’ha bellugat entre el grup capdavanter de la categoria (amb l’Argentona, Gladiador, i Xaica B) tot i que en les darreres jornades sembla haver perdut pistonada, fet que encara fa més favorit al conjunt d’Albert Andrés per fer-se amb els tres punts.

El conjunt Infantil - Aleví B femení, que té jornada de descans en el campionat de lliga, disputarà un torneig triangular amistós aquest dissabte en l’annex al Mini Estadi del FC Barcelona, davant el Molins de Rei i el propi Barcelona. El primer partit començarà a les 13:00 hores.




El Club Bàsquet Olesa – Espanyol apurarà demà les seves opcions de classificar-se per la Copa SS.MM. la Reina, enfrontant-se al Pabelló d’Esports d’Olesa, al Cadi La Seu, l’altre equip català a la màxima categoria del bàsquet espanyol, i que també va obtenir l’ascens aquesta temporada.

L’anterior precedent ens hem de remuntar a la final de la Lliga Catalana de Bàsquet i va ser un triomf de les lleidatanes, però s’ha de dir que aquella final es va disputar en la pista del conjunt de l’Alt Urgell. De la ma de Le’Coe Willingham que està sent una de les millors jugadores de tota la competició, les noies de Lucas Mondelo intentaran guanyar per jugar-s’ho tot en el darrer encontre de la primera volta a Canàries. Es dona la circumstància que aquests dos rivals tenen el mateix nombre de victòries i derrotes que les d’Olesa, per tant si es capaç de guanyar tots dos encontres, la vuitena posició seria ja un fet sense tenir que dependre de resultats de tercers.

L’encontre serà ofert per CANAL 33 de Televisió de Catalunya, demà dissabte a les 16:30 h.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Wow this is a great resource.. I’m enjoying it.. good article




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M