diumenge, 6 de gener del 2008

A NOUS BARRIS, LA CAVALCADA DE REIS, ES VA TENYIR DE BLANC I BLAU.






Ahir vespre, la GPE Manigua dins la seva activitat social i de difusió del sentiment blanc i blau dins la societat barcelonina, va participar en la Cavalcada de Reis en el districte de Nous Barris.

Les carrosses van sortir de Trinitat Nova, van anar desfilant per el Carrer Aiguablava, Via Júlia, Plaça de Llucmajor, Passeig de Verdun, Avgda. Pi i Molist, Plaça Virrei Amat i Passeig Fabra i Puig fins a la Meridiana.

La Gran Penya Espanyolista Manigua, va participar-hi, amb la imatge de Les Tres Bessones, dues, amb les samarretes del RCD Espanyol, i l'altre, amb la samarreta de la GPE Manigua, contestant a la famosa pregunta ¿Que és Catalunya?... “CATALUNYA, SOM TOTS” precisament allò que van negar a centenars de milers de ciutadans de Catalunya que no combreguen amb la “religió oficial blaugrana” que es va volgué imposar pel poder públic des de les escoles i els mitjans de comunicació als més indefensos, com son els nens i nenes del nostre país.

Justament, les persones que es gasten nostres diners en un DVD sota pretext de inculcar la integració de tots aquells que han vingut a la nostra terra i conviuen amb nosaltres, i que han intentat adoctrinar a la infància catalana sota una direcció ben determinada.

Els nens i nenes catalans, així com el poble barceloní present al llarg del recorregut van pogué veure la autèntica realitat social d’un Club que va a més, que representa l’ideal d’aquells que fugint d’aspiracions polítiques, vol ser tan sol, un club català plenament integrat en el que la pedrera (representada en aquesta ocasió per els jugadors de la GPE Manigua, llençant 80 kg. de caramels durant la cavalcada) i el sentiment perico es transmeti des de la il·lusió per uns colors, l’alegria en una nit tan assenyalada, i la simpatia i el respecte envers d’aquells que dubten o senzillament no combreguen amb el nostre club, però mai des de la imposició, ni l’odi, ni el sectarisme, com alguns des de llocs de responsabilitat política pretenen.




1 comentari:

Anònim ha dit...

FELICITATS A LA GRAN PENYA
ESPANYOLISTA MANIGUA PER PORTAR ELS NOSTRES COLORS PER LA CAVALCADA DE REIS DE NOUS BARRIS, SI HO FESSIN MOLTES + PENYES, HI HAURIA MOLT + SENTIMENT PERICO A MOLTS + LLOCS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M