dissabte, 30 de maig del 2009

EMPAT A ZERO EN UN DOLENT ENCONTRE
TOT ES DECIDIRÀ A LA TORNADA A BILBAO.











RCD Espanyol Juvenil: 0 – Athletic Club: 0

Sense pòlvora
Espanyol i Athletic han empatat en l’anada dels quarts de final de la Copa de SM el Rei de Juvenils en un insofrible encontre en quant a joc, i que l’únic que mantenia l’interès dels presents era el resultat; saber si els homes de Ramon Guerrero serien o no capaços de trencar el sistema defensiu d’un Athletic Club molt conservador que ha vingut descaradament a endur-se l’empat inicial, per intentar resoldre al partit de tornada.


Malauradament, no ha pogut ser. L’Espanyol ha estat incapaç d’oferir un joc que de manera continuada li permetés trobar els espais i l’ocasió necessària per obrir la llauna. A més, avui les individualitats de l’equip, tant el romanès Max, com Lucas, les han vist quadrades i no han brillat amb la llum pròpia que els caracteritza a tenor de la seva qualitat. Bé es veritat, que l’Athletic tampoc s’ha prestat a això, i ha tapat molt bé amb un futbol típic dels equips bascos, i li ha anat força bé.

En quant a l’altre jugador que no he citat, l’Oscar Sielva, al marge de l’aspecte esportiu, cal dir que ha estat molt poc afortunat, ja que s’ha pres la justícia per la seva mà, en una acció en la que tampoc hi havia per que caigués en la provocació... Força malament, i noi.. Així no es va pel mon: Una mica de humilitat tot i que vinguis de figura del “primer equip”...

Del primer temps poc a explicar-vos: Dues accions de Chuli, la primera amb retall al defensor però Fernández ha avortat tapant bé i evitant la rematada, i una jugada en la que una centrada ha estat rematada de cap pel davanter andalús, però el meta basc que ha tingut poc treball, ho ha fet bé, blocant l’esfèrica.

En el segon temps, una mica més, però tampoc gaire més... Una paret en la frontal entre Sielva i Lucas, que ha acabat amb el xut d’aquest darrer, bastant desviat a l’esquerra de Fernández.

Guerrero ha vist que no funciona el tema, i al 68', ha substituït a un gris Max en el dia d’avui i a Marc de Val, davant la inoperància en la creació, per Moñino i Moraga. Però l’efecte dels canvis, s’ha estavellat amb l’infantil acció de Sielva abans relatada, i l’equip espanyolista s’ha quedat amb un home menys a falta de 18 minuts per la fi de l’encontre.

La millor ocasió perica ha estat una rematada de Chuli, amb un potent tret, però Fernández molt ben col•locat a rebutjat a còrner.
L’Athletic que no havia arribat amb perill fins llavors, ha tingut la seva gran oportunitat (la de la desgràcia que sol passar quan l’equip visitant arriba un cop a porta, i marca...). Sortosament, Dinu amb una gran intervenció ha salvat el gol visitant.

La darrera carta de Ramonet ha estat la sortida de Marc Mas per Chuli. El davanter gironí, sempre oportú cara a porta, només ha tingut una ocasió per obrir el marcador, fent un control i un retall, però donant temps a l’ex Saborit que ha tapat el remat del jugador espanyolista.

En el temps d’afegit, una sortida molt dolenta de Dinu fora de l’àrea ha posat els pèls de punta, però sortosament un defensor espanyolista ha allunyat el perill. Per que l’encontre ha estat molt dolent, però si algú ha merescut guanyar (en la meva opinió, ningú), però repeteixo si algú s’ho ha merescut, ha estat el conjunt espanyolista que al menys ho ha intentat; els bascos, tret de les dues accions relatades amb superioritat numèrica ni tan sols això.

Tot pendent de la tornada a Bilbao...

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol Juvenil: Dinu, Pere, Ángel, Toni, Jordi Amat, Sergio, Marc De Val, Oscar Sielva, Chuli, Lucas i Max.
Substitucions: Moraga i Moñino, per Max i Marc de Val, m. 68; Caballé per Sergio, m. 75; Marc Mas per Chuli, m. 83

Athletic Club: Fernández, Saborit, Aurtenetxe, Morán, Graña, Etxaniz, Vidal, Miñes, Medina, García i Eraso.
Substitucions: Peña per Etxaniz, m. 67; Uribarren per Morán, m. 78; Franco per Miñes, m. 86

Àrbitre: Alfonso Carballal Vallés, del comitè territorial balear. Targetes grogues a Fernández, Uribarren i Aurtenetxe. Ha expulsat a Oscar Sielva en el m. 72. No ha tingut problemes al marge del tema de l’expulsió, en un encontre fàcil de xiular, per les poques vegades que s’ha trepitjar àrea.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Camp Principal. Partit d’anada dels quarts de final de la Copa SM el Rei de Juvenils. Tarda assolellada i calorosa.

AL FEMENÍ, "TOTS JUNTS
TAMBÉ PODREM", ELIMINAR AL LLEVANT

EL JUVENIL EMPATA A ZERO DAVANT L'ATHLETIC. L'ELIMINATÒRIA ES RESOLDRÀ A BILBAO. L'INFANTIL ES CLASSIFICA PER LES SEMIS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA (2-0)

Foto d'arxiu del partit de la primera volta davant el Llevant.



Amb arbitratge de Israel Simón del Pino, del comitè territorial català, diumenge a partir de les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià, Espanyol i Llevant dirimiran per fer-se un lloc a les semifinals de la Copa de SM la Reina.

El resultat del partit d’anada deixa l’eliminatòria totalment oberta, amb lleu avantatge de les blanc-i-blaves que van treure un important empat a dos gols, el que els permet passar si aconsegueixen guanyar o empatar a zero o a un gol.

Una jugadora per bàndol es perdrà l’encontre de tornada: Rocío per part local i Maider per part visitant, que van ser expulsades en l’encontre d’anada per doble amonestació.
El conjunt de Gustavo Duco, el Llevant, és l’actual subcampió de la competició i ha acabat en segona posició a la Superlliga Femenina.

Precedents a Sadrià
Els antecedents no son gens favorables a les espanyolistes, ja que a la primera volta van perdre 1-2, després que les granotes remuntessin el gol inicial d’Adriana, amb gols de Laura del Río (ja es troba a la lliga professional americana), i de la ex Goretti.


Les darreres visites de les granotes a la Ciutat Esportiva s’han saldat amb una dolorosa derrota espanyolista (0-5) la temporada 2007/08, victòria (3-2) espanyolista en la 2006/07, victòria valenciana en la 2005/06 (1-2). La primera temporada de Santy a la banqueta de Sadrià, triomf (2-1) i derrotes a la temporada 2003/04 (0-1) i a la temporada 2002/03, (0-3), i triomf perico (2-1) en la primera edició de la Superlliga, en la temporada 2001/02; totes a Superlliga.

En total, a Superlliga com a local l’Espanyol, 3 victòries i 5 derrotes, és el balanç favorable a les valencianes.


Precedens a la Copa de la Reina
Les darreres ocasions que s’han enfrontat ambdós conjunts a la Copa de la Reina, excepció feta de l’encontre del diumenge passat, han estat a la Final de la Copa de la temporada 2006/07 a Madrid, amb resultat 1-3 favorable a les llevantines.
A Vilafranca del Penedès, en el marc de l’Aplec de Penyes del RCDE d’aquesta localitat en la temporada 2005/06, en la tornada de les semifinals. Llavors va ser necessari una pròrroga en la que Adriana Martín va ser decisiva amb el seu gol de falta, conduint al conjunt espanyolista a la final de Nazaret que es va imposar l’Espanyol llavors entrenat per Santy Fernández davant Lagunak en la tanda de penals.
Anteriorment, a la temporada 2001/02 (la primera que es va disputar la Superlliga), ambdós conjunts van arribar a la final de la Copa de la Reina, emportant-se el títol per la mínima (1-0) el conjunt valencià que va disputar la final en el seu propi camp.

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS
DE LA PBB DE MONTCADA







Aquest vespre ha tingut lloc l’Assemblea de Socis de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, en la seu social del Bar “Punto de Encuentro” de la localitat vallesana.

S’han presentat les comptes anuals, i l’informe econòmic amb un superàvit de més de 700 euros, les quals han estat aprovades per unanimitat, i després ha tingut lloc la lectura de l’informe de gestió de la temporada, i s’ha fet un pormenoritzat repàs a tots els actes desenvolupats per la penya en aquest primer any des de que es va revifar després de llargs anys d’inactivitat:

Actes socials, (col•loquis, presentació de llibres i revistes periques, participació en altres actes de penyes, assistència a l’Assemblea de la FCPE), actes benèfics (campanya de Nadal de recollida de joguines), esportius (viatge a Vila-real), així com actes i temes de la pròpia penya (inauguració de la seu social, autocar per anar a l’Olímpic). Tot, exposat i explicat aprofitant les noves tecnologies en una pantalla.

S’ha parlat de la necessitat de fomentar l’ús de l’autocar per anar al nou estadi, degut a l’estat dels accessos que impossibilitarà l’ús dels cotxes particulars en els primers anys mentre no estigui acabada la famosa rotonda pel Ministeri de Fomento. També ha tingut lloc la presentació del nou format del carnet de la Penya per la propera temporada. A la taula estaven presents, el President de l’ambaixada perica a Montcada, David Gérboles, el secretari, Pedro Manzano, i el tresorer de la Penya, Norbert Sánchez.

Després del torn de precs i preguntes s’ha donat per conclosa aquesta Assemblea, i ha tingut lloc un pica pica, un refrigeri i amb una copa de capa per brindar pels èxits futurs del RCD Espanyol i de la PBB de Montcada, ha finalitzat l’acte.

divendres, 29 de maig del 2009

L'ESPANYOL "B", DIUMENGE,
POT SER EQUIP DE SEGONA "B"


El RCD Espanyol “B” té davant l’encontre definitiu per assolir l’ascens a la Segona Divisió B, categoria que per historial i qualitat mai hauria d’haver perdut.

Serà al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife, a partir de les 12:00 hores (horari insular canari, les 13:00 hores a Catalunya), quan s’enfrontarà al conjunt del Tenerife “B”, amb una renda de 2-0, aconseguida en el partit d’anada disputat diumenge passat a la Ciutat Esportiva.

El conjunt entrenat per Josep Clotet només ha perdut tres encontres al llarg de la temporada en lliga, (dos com a visitant davant Rapitenca, 1-0. i Santboià, 2-1, i un com a local davant el Manlleu, 1-2). Només a la Copa Federació, un equip ha estat capaç de derrotar al conjunt espanyolista per més d’un gol: El CE Sabadell en el primer encontre de les semifinals de la fase catalana disputat en la Nova Creu Alta; llavors els arlequinats van aconseguir precisament un 2-0, que va quedar en simple anècdota al vèncer els espanyolistes per major diferència en la tornada.


En total, han estat sis encontres entre Lliga i Copa Federació (al marge de l’esmentat, cla sumar l’anada de 1/16 davant el Villarreal B, i el que va marcar l’eliminació del conjunt de Clotet, l’1-2 davant el Rayo Vallecano B).

Si els blanc-i-blaus son capaços d’aconseguir perforar la porteria del conjunt canari, els locals necessitarien marcar quatre gols per pogué guanyar l’eliminatòria. Recordem, que el vencedor d’aquest enfrontament puja directament a la Segona Divisió B. El perdedor per contra, haurà de disputar fins a dues eliminatòries per assolir l’ascens amb els vencedors de l’eliminatòria que estan disputant els equips que van finalitzar el campionat de lliga en segona, tercera i quarta posició.

Des d’aquest mitjà, desitgem a Josep Clotet i tot el planter que forma l’Espanyol B, la major fortuna cara a aquest encontre, i que es pugui celebrar l’ascens de l’equip, sense haver d’esperar a altres eliminatòries. Sort !!!

EL CADET ACONSEGUEIX PASSAR
AMB FORÇA COMODITAT DAVANT EL FIGUERES







RCD Espanyol Cadet: 6 – FE Figueres: 0


El RCD Espanyol s’ha classificat sense cap tipus de problemes pels quarts de final del Campionat de Catalunya Cadet, en vèncer en encontre disputat ahir dijous nit en el Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a un feble Figueres que va restar a mercè del conjunt de Fran Navarro des d’un bon començament.

La primera acció un xut de Sergi rebutjat pel meta visitant. Gerard Muñoz va obrir el compte golejador en un partit molt fàcil i sense ambient, ja que pràcticament no hi havia públic (el matx ha començat a les 21:00 hores). El segon gol obra de Xavi Solé, deixava ja enllestit un encontre sense gens d’ historia.

Víctor Àlvarez fa el tercer d’un potent i col·locat xut a l’escaire. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

En el segon temps, Fran Navarro va moure la banqueta i l’equip encara anotaria tres gols més: El quart, obra d’Antonio, al culminar una jugada d’estratègia en el llançament de falta, rematant dins l’àrea petita la bona acció dels seus companys.
El cinquè, a càrrec de Gerard, al rematar molt oportú com sempre, una centrada per l’esquerra de Xavi Solé, i el sisè i darrer gol espanyolista una rematada creuada de Rufo després de rebre una assistència d’Hector.

L’Espanyol hagués pogut augmentar el compte golejador en accions de Rufo, (xut fora un pèl desviat), Jandro rematant fora una centrada de Nil, o una rematada de Víctor a la sortida d’un servei de cantonada.

L’Espanyol Cadet, disputarà els quarts de Final del Campionat de Catalunya Cadet, diumenge a partir de les 10:00 hores en la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant el CF Badalona, que ha deixat fora al CE Europa en vuitens.

RCD Espanyol: Víctor Cocera; Jaime, Héctor, Marc Molina, Víctor Álvarez, Sergi Darder, Jandro, Quilez, Gerard Muñoz, Xavi Solé i Gil.
També han jugat: David, Alex García, Antonio, Rubén, Joan Ángel i Nil Victòria.

Gols:
1-0: Gerard; 2-0: Xavi Solé: 3-0: Víctor Álvarez, 4-0: Antonio; 5-0: Gerard; 6-0: Rubén.

Incidències:
Partit disputat en horari nocturn en el Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb les grades pràcticament buides de públic. L’encontre era l’eliminatòria de vuitens de final del Campionat de Catalunya, que no es va poder disputar el cap de setmana anterior, ja que el conjunt espanyolista es trobava en Lloret de Mar disputant el Memorial Pomares, derrotant en la final al FC Barcelona.

dijous, 28 de maig del 2009

L'INFANTIL, VENÇ 4-0 AL GIRONA.
A QUARTS, ES VEURA LES CARES AMB EL MERCANTIL










EL CADET ES CLASSIFICA PELS QUARTS DE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA, EN VÈNCER 6-0 AL FIGUERES


RCDE Infantil “A”: 4 – Girona FC: 0


El RCD Espanyol Infantil s’ha classificat pels quarts de final del Campionat de Catalunya Infantil en vèncer en eliminatòria a partit únic disputat aquest vespre en la Ciutat Esportiva de Sadrià, al Girona FC, per 4-0.

L’Espanyol que dominava però sense avassallar, i un Girona que plantava cara defensant-se amb ordre. La primera ocasió ha arribat a pilota parada al llançament d’un servei de cantonada a càrrec de Sergio, rematant Jaffar dins l’àrea petita, acabant l’esfèrica colpejant al pal esquer de la porteria visitant. La segona acció, una jugada de Jaffar per banda dreta, i la rematada d’Hernán, surt lleugerament creuada a la dreta.

El conjunt de Magrinyà, s’ha avançat en una jugada amb molta fortuna, en la que el meta gironí en una pilota llarga i alta, no encerta en la seva sortida fora de l’àrea a rebutjar amb el camp, pentinant lleugerament i l’esfèrica li surt enrera; Jaffar seguia la jugada i en la boca de gol, “col•loca” la pilota un pam superant la línia de porta, a plaer i amb tot el temps del mon amb la porteria buida.

Abans del segon, una jugada de Germán per la dreta, que Rafa remata fluix. Precisament serà Rafa Espinosa qui materialitzarà el segon gol del conjunt blanc-i-blau, després una jugada iniciada per la dreta en la que es fa amb el refús després de la primera rematada de Jafar.

Aquests dos gols tot i ser de jugades amb certa sort, donen a l’Espanyol més seguretat i confiança al trobar-se ja pràcticament amb l’eliminatòria resolta.

En el segon temps, l’Espanyol tindrà bones ocasions per incrementar el resultat. Chus Quintana gaudirà de dues molt clares: La primera en una jugada de Jafar en la que Hernán li cedeix a la dreta a Chus, i tot sol encarant al porter ho intenta fer bonic, amb un intent de vaselina que surt un pèl desviat a la dreta del porter. La segona, un xut de l’exterior canari, que se’n va fora creuat. Rafa Espinosa també ho intentarà marxant-se el seu remat alt en altre jugada de perill dels locals.

A la tercera va la vençuda i Chus aconseguirà marcar després de rematar en primera instància Hernán, i recollir el refús.
Ricard, tancarà la compte golejadora al aconseguir marcar el quart gol, en acció de veritable davanter oportunista. L'única ocasió dels gironins, va ser avortada per la bona intervenció del meta espanyolista.



Amb aquest marcador, el conjunt espanyolista es classifica pels quarts de final que es disputaran dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a les 16:00 hores, just abans que comenci l’interessant encontre entre el RCD Espanyol i l’Athletic Club de Bilbao corresponent a la Copa del Rei de Juvenils, eliminatòria de quarts de final.

RCD Espanyol: Albert; Sergio, Adrián, Sergi Coll, Alex, Paul, Germán Collado, Hernán, Jaffar, Robert i Rafa Espinosa.
També han jugat: Chus Quintana, Marc Gelmà, Andrés Moj, Sergi Sánchez i Ricard, substituint a Sergio, Robert, Alex, Rafa Espinosa i Hernán respectivament.

Gols: 1-0: Jaffar, 2-0: Rafa; 3-0: Chus; 4-0: Ricard.

LA FCPE INSTA AL CONSELL
A QUE VALORI LA CONVENIÈNCIA DE CONVOCAR
UNA JUNTA GEN. EXTR. D'ACCIONISTES

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, reunida en Assemblea Extraordinària dijous passat 14 de maig de 2009 i després que l'equip hagi aconseguit certificar la permanència matemàticament, acorda manifestar el següent respecte a la situació actual del Club i a la decebedora temporada que està a punt de finalitzar:

Agrair a totes les Penyes, socis, i aficionats del RCD Espanyol, el suport incondicional que han donat a l'equip i felicitar al cos tècnic per la seva excel·lent tasca al capdavant del grup i als jugadors pel compromís i l'entrega exhibida aquesta recta final de la lliga. S'ha demostrat que tots junts podem assolir les metes que ens proposem.

Volem manifestar el nostre descontentament pel desenvolupament d'aquesta temporada que ha estat a punt de posar en perill la il·lusió i el futur esportiu, econòmic i social del Club en l'any més transcendental de la nostra història recent, amb el trasllat al nou estadi. I ens agradaria exposar la nostra preocupació per les causes que any rere any ens duen a cometre infinitat d'errors en algunes àrees de la nostra entitat.

Demanar al Consell d'Administració que valori molt seriosament la convocatòria d'una Junta General Extraordinària d'Accionistes ja que és l'únic fòrum legítim per a debatre en profunditat sobre aquestes causes, demanar responsabilitats concretes a qui correspongui, i sobretot buscar solucions i alternatives.

Ens agradaria finalment emplaçar a tot l'espanyolisme a reflexionar sobre el que ha succeït i els perquès, així com a participar activament a les reunions que, a tal efecte, puguin ser convocades cara a millorar l'avenir del nostre Club.

La institució té la necessitat de construir un nou projecte, que torni a formular el nostre futur i que uneixi a tot l'espanyolisme. Que ningú oblidi que el RCD Espanyol de Barcelona som tots. I únicament tots junts podem. Tal com acabem de demostrar.

LA JUNTA

L'HORA DE L'ADÉU...

RAMON PLANES, PRESENTAT COM A SECRETARI TÈCNIC DEL RCD ESPANYOL. SIGNA PER LES DUES PROPERES TEMPORADES





















Arriba l’hora de l’adéu. Respectem-lo !. Forma part de la nostra gloriosa història.

D’aquí a poc menys de vuitanta hores, l’Estadi Olímpic de Barcelona, o com el van batejar les autoritats municipals “Estadi Lluis Companys de Barcelona” - no entraré a qualificar-lo, ja sabeu que procuro no ficar-me en qüestions polítiques, respectant la sensibilitat ideològica de tothom qui llegeix aquest blog-, ens dirà adéu per sempre més.


No sé que voleu que us digui, però l’hem d’acomiadar amb nostàlgia, amb sentiment; no amb pena, per que anirem a una nova llar, que a més serà nostra, l’esperada, desitjada i anhelada llar de Cornellà-Prat de la que ara sembla serà veritat, ens fan lliurament de les claus el proper dia 5 de juny... Hauran cobrat ja el traspàs de Jordi Gómez?... Bé, he sigut dolent i malintencionat en aquesta pregunta que he deixat a l’aire... Dispenseu-me, però es que ens ho han dit tantes vegades, i sempre retardant-se, i se suposa (la veritat mai ens la diuen), que per culpa del vil metall...

Des de SENTIMENT PERICO, voldria fer-vos a tots un prec: Respecteu tots les instal·lacions en les quals l’Espanyol ha viscut els dotze anys en que ha arribat i guanyat dues finals de Copa del Rei, un subcampionat europeu de la Copa de la UEFA, hem viscut la emotiva jornada de la inauguració dels actes del Centenari de l’entitat, els partits davant Murcia, Real Sociedad, o els darrers davant Valencia i Athletic; partits en els quals ens ho jugàvem tot a vida o mort, i aquestes grades, aquestes parets, i aquesta gespa, han sigut testimonis de les nostres alegries, dels nostres patiments, en definitiva de nostra historia.

Des de SENTIMENT PERICO, us demano a tots una reflexió: Deixem que passin per salvatges (el que molts d’ells son), els que destrossen mobiliari públic, instal·lacions, i propietats privades, en les celebracions a Canaletes. Que quedin ells com el que molts d’ells son: L’autèntica vergonya de Catalunya.

Nosaltres som altre cosa... Nosaltres podem dir ben alt, que celebrem títols després de seixanta anys, donant testimoni de la nostra cultura, educació, i civilització. Però ja sabeu que en tot col·lectiu sempre pot haver-hi algú que ho oblidi. Amb només un, entre 35.000 ja es suficient per encapçalar els informatius d’una sectària televisió pública, de la qual masses persones sentim vergonya aliena, de la que es dona més importància i minuts al futbol (un sol club i lo negatiu de l’altre) que a tot els demés temes polítics, legislatius, socials, econòmics, financers, sindicals, culturals, i de societat, tots junts sumats.

De la nostra ira justificada no en té la culpa el nostre estadi que ens ha acollit com un estadi fred, distant, però que ens ha acollit en definitiva. Els culpables els trobareu i s’han trobat en els despatxos d’entitats públiques, en els escons municipals, i en càrrecs polítics. En els comandaments de la guardia urbana, (si la que s’acollona junt als Mossos i es incapaç de garantir l’ordre en les Rambles, però si s’atreveix amb els cotxes aparcats en una muntanya).

Els trobareu en Barcelona Promocions o com dimonis es digui ara...
Ens han fer patir molt, no ens han volgut fer arribar el metro, no ens han volgut convertir l’estadi en una instal·lació més a prop de la gent, reformant les grades, substituint la desagradable pista d’atletisme (ho sento amic Joan Calero, ho tenia que dir tot i que em recordaràs si llegeixes aquestes línies que allà Maria Vasco i Jose Antonio González Corbacho van ser campions de Catalunya i van alçar als quatre vents senyeres blanc i blaves del RCD Espanyol...). Ens han putejat tot el que han pogut (ho dic clar i català), i tots tenim unes ganes enormes de marxar-ne d’una vegada.... Entre altres coses, per veure quants anys triga a ser un munt de runes, abandonat a la seva sort...

Es per això que us deixo aquestes fotografies, per que recordem on hem viscut dotze anys de la nostra història, les grades, la sortida d’accés al terreny de joc, les escales amb graons de color verd per on nostres jugadors han sortit en jornades inolvidàbles.... Els vestidors, (sobre tot el de nostre equip... Volia saber-ne que s’amagava darrera d’aquella porta, però ja sabeu tot que segons diu nostre President, allò es un “santuari” )... La llitera mecànica que ha retirat els lesionats... En definitiva, l’Olímpic de Montjuïc, part de nostra història.

EL JUVENIL "B" PARTICIPARÀ
AL TORNEIG INTERNACIONAL DE CHENOIS

Cartell oficial del torneig.



El Juvenil B del RCD Espanyol va finalitzar el campionat de lliga del grup setè de Lliga Nacional Juvenil, derrotant a domicili 0-4 a l’AE Prat en el Mpal. Saugnier de la localitat del Baix Llobregat.

El conjunt de Lluis Planagumà posa punt final al campionat, amb una clara segona part, molt lluny del líder, i amb avantatge clara de nou punts sobre el tercer classificat, el Nàstic de Tarragona, que assoleix l’ascens a Divisió d’Honor.

El quadre espanyolista viatja a Chenois (Suïssa) per disputar un torneig internacional, el 53è TOURNOI INTERNATIONAL DE FOOTBALL DU CS CHÊNOIS.

Els espanyolistes han quedat aparellats amb el Servette FC (al que s’enfrontaran dissabte a les 11:30), WAT Tlecem (dissabte a les 18:00 hores), i al O. Croix de Savoie 74 (diumenge a les 12:30 hores).
La final es disputarà el diumenge a les 17:00 hores.



.CLASSIFICACIÓ FINAL

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

94

34

31

1

2

115

19

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

71

34

22

5

7

76

42

3

C. GIMNÀSTIC

62

34

18

8

8

65

32

4

C.F. BADALONA "B"

60

34

18

6

10

51

37

5

C.F. DAMM "B"

59

34

18

5

11

54

42

6

U. E. CORNELLÀ "B"

55

34

16

7

11

65

55

7

TERRASSA C.F.

54

34

14

12

8

54

41

8

A.E.C. MANLLEU

54

34

17

3

14

69

76

9

U.E. CASTELLDEFELS

49

34

15

4

15

50

47

10

U.E. SANT ANDREU

47

34

14

5

15

41

48

11

C.E. MERCANTIL

44

34

13

5

16

51

56

12

A.E. PRAT

42

34

12

6

16

39

55

13

REUS DEPORTIU

40

34

11

7

16

47

65

14

C.E. EUROPA "B"

38

34

11

5

18

63

69

15

BORDETA DE LLEIDA

30

34

7

9

18

38

67

16

UNIFICACIÓ BELLVITGE

30

34

9

3

23

40

77

17

C.E. PREMIÀ

28

34

8

4

22

38

69

18

C.E. MANRESA

13

34

2

7

25

21

78



Efectes de classificació:

Perden la categoria de Divisió d'Honor Juvenil: La Salle Mallorca, CE Europa, Badalona CF, i CE Mataró.

Pujen a Divisió d'Honor: Gimnàstic de Tarragona, i Terrassa FC i UD Poblense, com a campió del grup balear.

Perden la categoria de Lliga Nacional, en el grup 7è: CE Manresa, CE Premià, Unificació Bellvitge, i Bordeta de Lleida. Els descensos de Badalona i Europa, fa que perdin la categoria arrossegats pels equips "A", els "B" d'ambdós conjunts, (Badalona B i Europa B), baixant a Preferent.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M