divendres, 29 de maig del 2009

L'ESPANYOL "B", DIUMENGE,
POT SER EQUIP DE SEGONA "B"


El RCD Espanyol “B” té davant l’encontre definitiu per assolir l’ascens a la Segona Divisió B, categoria que per historial i qualitat mai hauria d’haver perdut.

Serà al Heliodoro Rodríguez López de Tenerife, a partir de les 12:00 hores (horari insular canari, les 13:00 hores a Catalunya), quan s’enfrontarà al conjunt del Tenerife “B”, amb una renda de 2-0, aconseguida en el partit d’anada disputat diumenge passat a la Ciutat Esportiva.

El conjunt entrenat per Josep Clotet només ha perdut tres encontres al llarg de la temporada en lliga, (dos com a visitant davant Rapitenca, 1-0. i Santboià, 2-1, i un com a local davant el Manlleu, 1-2). Només a la Copa Federació, un equip ha estat capaç de derrotar al conjunt espanyolista per més d’un gol: El CE Sabadell en el primer encontre de les semifinals de la fase catalana disputat en la Nova Creu Alta; llavors els arlequinats van aconseguir precisament un 2-0, que va quedar en simple anècdota al vèncer els espanyolistes per major diferència en la tornada.


En total, han estat sis encontres entre Lliga i Copa Federació (al marge de l’esmentat, cla sumar l’anada de 1/16 davant el Villarreal B, i el que va marcar l’eliminació del conjunt de Clotet, l’1-2 davant el Rayo Vallecano B).

Si els blanc-i-blaus son capaços d’aconseguir perforar la porteria del conjunt canari, els locals necessitarien marcar quatre gols per pogué guanyar l’eliminatòria. Recordem, que el vencedor d’aquest enfrontament puja directament a la Segona Divisió B. El perdedor per contra, haurà de disputar fins a dues eliminatòries per assolir l’ascens amb els vencedors de l’eliminatòria que estan disputant els equips que van finalitzar el campionat de lliga en segona, tercera i quarta posició.

Des d’aquest mitjà, desitgem a Josep Clotet i tot el planter que forma l’Espanyol B, la major fortuna cara a aquest encontre, i que es pugui celebrar l’ascens de l’equip, sense haver d’esperar a altres eliminatòries. Sort !!!

2 comentaris:

gausfred ha dit...

sr. josep maria, sóc un incondicional del seu web des de fa temps i ja no em puc estar de felicitar-lo com mereix, moltes, moltísimes gràcies per la seva dedicació, esforç i amor cap al nostre club. continuï en la mateixa línia. ETERNAMENT PERICOS!!!

Josep Maria ha dit...

Gràcies Gausfred. Un plaer. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M