dissabte, 30 de maig del 2009

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS
DE LA PBB DE MONTCADA







Aquest vespre ha tingut lloc l’Assemblea de Socis de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, en la seu social del Bar “Punto de Encuentro” de la localitat vallesana.

S’han presentat les comptes anuals, i l’informe econòmic amb un superàvit de més de 700 euros, les quals han estat aprovades per unanimitat, i després ha tingut lloc la lectura de l’informe de gestió de la temporada, i s’ha fet un pormenoritzat repàs a tots els actes desenvolupats per la penya en aquest primer any des de que es va revifar després de llargs anys d’inactivitat:

Actes socials, (col•loquis, presentació de llibres i revistes periques, participació en altres actes de penyes, assistència a l’Assemblea de la FCPE), actes benèfics (campanya de Nadal de recollida de joguines), esportius (viatge a Vila-real), així com actes i temes de la pròpia penya (inauguració de la seu social, autocar per anar a l’Olímpic). Tot, exposat i explicat aprofitant les noves tecnologies en una pantalla.

S’ha parlat de la necessitat de fomentar l’ús de l’autocar per anar al nou estadi, degut a l’estat dels accessos que impossibilitarà l’ús dels cotxes particulars en els primers anys mentre no estigui acabada la famosa rotonda pel Ministeri de Fomento. També ha tingut lloc la presentació del nou format del carnet de la Penya per la propera temporada. A la taula estaven presents, el President de l’ambaixada perica a Montcada, David Gérboles, el secretari, Pedro Manzano, i el tresorer de la Penya, Norbert Sánchez.

Després del torn de precs i preguntes s’ha donat per conclosa aquesta Assemblea, i ha tingut lloc un pica pica, un refrigeri i amb una copa de capa per brindar pels èxits futurs del RCD Espanyol i de la PBB de Montcada, ha finalitzat l’acte.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M