dilluns, 25 de maig del 2009

FÀCIL PER UN JUVENIL
QUE ACONSEGUEIX UN MARCADOR DE TENNIS





















RCDE Juvenil A: 6 –UD Montecarlo: 0


El RCD Espanyol va certificar la seva classificació pels quarts de final de la Copa del Rei de Juvenil en golejar per 6-0 jugant a mig gas a un Montecarlo que ja portava una desavantatge de tres gols del partit d’anada.

En l’onze de Guerrero, cal destacar diversos aspectes: Albert Blázquez jugant per la lateral esquerra de la defensa espanyolista, un altre encontre amb Jordi Amat (central i capità del Juvenil B) a l’eix de la cobertura, i la inclusió ja des del començament de l’encontre del romanès Max després de la lesió que va patir i que el va tenir allunyat dels terrenys de joc uns quants mesos. Guerrero va donar descans a Chuli, donant opció a Álvaro Vázquez, malgrat que el davanter centre perico no va estar massa fi cara a porta.

L’encontre sense historia. Un Espanyol que tampoc va forçar la màquina per pogué golejar a un conjunt molt feble, que va quedar també en tercera posició, però en un grup molt mes fluix. Al minut sis, una jugada d’Àlvaro per banda esquerra, s’escapoleix del defensor i s’interna, cedint en safata de plata a Lucas que en el mig de la frontal de l’àrea petita, marca a plaer.

Tot i que el joc no va ser gaire vistós, els de Guerrero no van tenir problemes; tampoc van tenir que patir jugades de perill de consideració, ja que en l’única acció de contracop seriós dels aragonesos, va ser avortada per Jordi Amat al tall creuant-se molt oportú, al minut deu de joc.

L’Espanyol va pogué ampliar l’avantatge en una preciosa jugada de Max, que acaba amb el xut potent de Lucas, però Chechu rebutja. Sergio Ginés va perdre una ocasió d’or de fer el segon dels espanyolistes al quedar-se sol en l’u contra u davant el meta Chechu, però no se’n va pogué sortir desaprofitant una molt clara ocasió de gol.

Medié Jiménez va anul·lar un gola Álvaro després de rebre una formidable passada de Lucas picant per sobre el defensor, però el davanter espanyolista va incorre en situació anti-reglamentària segons la decisió arbitral.

Max, que mica a mica anava entrant en joc (li va costar molt, però va acabar sent dels millors), envia una passada llarga a Sergio que per velocitat per banda dreta supera a un defensor entrant a l’àrea, però la seva passada enrera no es aprofitada per Molina que xuta defectuós, traient un defensor.

Max, convertit en el referent en atac de l’equip, assisteix en el darrer minut en profunditat a Álvaro que de nou tot sol en l’u contra u amb Chechu, intenta driblar-lo, i el meta aragonès li torna a guanyar fent-se amb l’esfèrica. El primer temps finalitza amb un llançament executat per Max, en un servei de lliure directe, al que respon Chechu amb una excel·lent intervenció, enviant a còrner.

Domini total en el segon temps. Als vuit minuts, Alvaro obre a l’esquerra on Max, dribla i supera la sortida del meta a la desesperada, però sense molt angle, xuta a la base del pal dret de la porteria aragonesa.

Àlvaro, molt actiu però sense fortuna, es fa una autopassada i envia una vaselina davant la sortida de Chechu, però aquesta surt per sobre el travesser.

En aquests moments, el joc degut a algunes accions puntuals del Montecarlo, comença a endurir-se i comencen a viure’s accions al límit del reglament, amb la recriminació per part de la grada espanyolista. Max, es objecte d’una molt dura entrada, mereixedora de vermella a càrrec d’Adrián.

Toni es a punt de fer el segon en una rematada de cap a la sortida d’un servei de cantonada, pròleg del segon gol blanc-i-blau.

Aquest arriba després que una passada de Max a l’esquerra i al primer toc sigui rematat per Álvaro marcant per fi el seu gol. Acte seguit deixa el seu lloc a Marc Mas, que completarà una molt bona actuació en els minuts que restaven.

El partit s’acaba trencant, quan una passada en profunditat al resen incorporat Marc Mas, es queda tot sol, intenta driblar al meta Chechu, i aquest el fa caure travant-lo. Penal clar i sense discussió, i targeta vermella al meta del conjunt aragonès.
El penal l’executa el mateix Marc Mas, fent pujar el tercer.

Amb el tercer gol, Guerrero aprofita per fer canvis, e inclòs Pol ocupa el lloc de Dinu a la porteria. Marc Mas tindrà el gol en les seves botes després d’una molt bona acció de Max, que xuta i rebutja el porter, però en aquesta acció no estarà gaire hàbil fent-se un embolic dins l’àrea petita, al intentar controlar.

El col·legiat es menjarà un clar penal sobre Max, en un llarg desplaçament d’Albert Mozó, quan el romanès se’n va del primer defensor, i posant la directa retalla al segon; l’excés del romanès al caure i exagerar l’acció, fa que Medie no assenyali el penal, i a sobre li mostri targeta groga.

El quart gol arriba després que Marc Mas trenqués el fora de joc, es marxés tot sol cara a porta, i molt bé, solidàriament, li servis el gol en safata de plata a Max tot sol que bat a Cubas. Faltaven set minuts i encara hi haurien més gols...

El cinquè, després d’un rebot, i un intent de refús del meta visitant, la pilota acaba allotjant-se dins la porteria aragonesa, després d’haver pentinat suaument Marc Mas. Poc desprès, altre entrada molt dura a Max, que fa que Pasamar vegi la targeta groga, i s’encengui encara més la grada en un encontre en el que no hi havia cap necessitat d’acabar d’aquesta manera...

El darrer gol, obra de nou de Marc Mas, aquest sense cap tipus de col·laboració com en l’anterior, culminant amb una bona definició una pilota a l’espai, retallant al meta i marcant en el darrer minut.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Dinu, Pere, Albert, Toni, Jordi Amat, Sergio, De Val, Molina, Álvaro, Max i Lucas.
Substitucions: Caballé per Molina, m.55; Marc Mas per Álvaro, m. 64; Mozó per Pere, Abraham per Lucas i Pol per Dinu, respectivament, al minut 69.

UD Montecarlo: Chechu, Sergi, Juan, David, Aldana, Adrián, Ramón, Rodri, Edu, Ramirez, i Alonso.
Substitucions: Moros per Ramírez, m. 16; Pasamar i Chuchu per Ramón i Juan, m. 64; Cubas (p.s.) per Alonso, m. 66; Moreno per Adrián, m. 75.

Gols: 1-0: Lucas, m. 6; 2-0: Álvaro, m. 63; 3-0: Marc Mas (pen.), m. 67; Max, m. 83; 5-0: Marc Mas, m. 86; 6-0: Marc Mas, m. 89.

Àrbitre: Medie Jiménez del col·legi català. Mostrar cartolines grogues a Moros, m. 37, i Ramón, m. 45, Aldana, m. 51, Adrián, m. 58, Max, 76 i a Pasamar, m. 88. Targeta vermella directa a Chechu, m. 66.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, Camp Principal. Partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa S.M. el Rei de Juvenils. Amplia representació d’aficionats del conjunt aragonès en la grada de Sadrià. Era el primer cop al llarg de la seva historia que accedien a disputar la copa del Rei. En els prolegòmens de l’encontre, membres de la Junta Directiva de la FCP del RCDE van desplegar una pancarta en la que es podia llegir “Tots junts, podem”. I en efecte, hem pogut...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M