dilluns, 25 de maig del 2009

LA CURVA DEMANA RESPONSABILITATS;
DESTITUCIÓ DE PEDRO TOMÁS, I QUE DANI MARXI QUAN TALLI LA CINTA DEL NOU ESTADI...


Comunicat de La Curva


La Curva del RCDE - col·lectiu que engloba a més de 3.000 socis del RCD Espanyol, una vegada certificada l´anguniosa permanència, vol manifestar el següent:

1. Agraïr de manera molt especial a tota l' afició del RCD Espanyol per la seva actitud de fidelitat i compromís total amb el Club. El seu suport, amor propi i capacitat de resistència en els moments més difícils de la temporada han estat, en tot moment, el motor de la miraculosa recuperació del primer equip.

2. Felicitar a Mauricio Pochettino i Feliciano Di Blasi per l'éxit aconsseguit. Han demostrat que amb treball, il.lusió i capacitat de lideratge eren capaços de lograr el repte de la salvació quan molts ens donàven per morts.

3. Fer constar la nostra disconformitat i la nostra més enèrgica protesta amb la que, al nostre parer, ha estat la causa profonda que ha conduït - un cop més - a aquesta desastrosa temporada, i a posar en risc el futur de la institució: la deficient administració i gestió general de la nostra entitat. Producte d'una falta de projecte i model de Club. I d' un abús intolerable de la improvitsació.

4. Exigir a qui correspongui la definitiva modernització i professionalització del Club que asseguri el nostre millor futur. I que aconsegueixi que la nostra entitat sigui administrada i gestionada pels millors professionals, mantenint únicament criteris de capacitat, coneixements i vinculació al club.

5. Sol·licitar, per coherència amb els anteriors acords, l' immediat cessament del Director General del Club, primer responsable professional de l'Espanyol i en la nostra opinió, responsable directe de la falta d' organització, i del despropòsit en l'àrea esportiva i econòmica. Juntament al seu cessament, esperem que es depurin totes les responsabilitats que siguin necessàries en les diferents àrees professionals pels errors comesos en aquestes darreres temporades.

6. Confiem que el president del Reial Club Deportiu Espanyol, després dels seus molts anys d'entrega i compromís desinteressat pel nostre club - que li agraïm -, compleixi amb la seva paraula i una vegada s'inauguri l'estadi i amb l'equip a primera divisió, deixi pas a que noves persones agafin les regnes de la nostra entitat amb noves idees i il·lusions renovades. I que juntament amb ell, renunciï la totalitat dels membres del Consell d' Administració del RCD Espanyol de Barcelona, S.A.D., com a màxims responsables que han estat de la situació de risc en la que han col·locat a la institució.

7. Convidar a tots els accionistes del RCD Espanyol, en especial als seus màxims accionistes, a impulsar a partir d' ara un projecte unitari, més ambiciós, més modern, més potent, i compartit per tots els sectors, que col·loqui al nostre Club allà on es mereix: entre els millors clubs d' Espanya i Europa.

PER UN RCD ESPANYOL MILLOR

La Curva RCDE 1900

NO ENS RENDIREM MAI !!!".

http://www.lacurvarcde.com/web08/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Be, ja era hora algú começa a possar el dit a la llaga, espere'm que altres entitats sumen a la proposta,i així deixar d'una puta vegada els xupoteros al carrer.
El normal seria una Junta d'accionistes, peró com el Presi, deu de tenir po, per l'assetjament dels seus contertulians, que pasi el temps i al Novembre "hablaremos del Gobierno de l'Espanyol".
Salut i força Espanyol
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M