diumenge, 24 de maig del 2009

II PERICICLETADA DE LA GPE MANIGUA:
PUJADA AL PANTÀ DE VALLVIDRERA EN EL 54è ANIVERSARI

L'ESPANYOL "B" ENCARRILA L'ELIMINATÒRIA D'ASCENS A SEGONA "B" (2-0), PENDENT DE LA TORNADA A TENERIFE. EL FEMENÍ "A" EMPATA A DOS A VALENCIA A LA COPA DE LA REINA DAVANT EL LLEVANT. EL FEMENI JUVENIL-CADET ES CLASSIFICA PER LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA EMPATANT A DOS A ANDORRA (4-1 AHIR A SADRIÀ EN L'ANADA). L'ALEVÍ "A" GUANYA 10-1 L'ELIMINATÒRIA 1/8f. DEL CAMPIONAT DE CAT. ALEVÍ A PARTIT ÚNIC DAVANT EL FIGUERES.

















































Encara a la ment el 0-3 a Almería, amb el pes que tots ens hem tret de sobre al certificar la permanència desprès que l’equip arribés a estar vuit punts per sota del quart classificat faltant deu jornades per cloure el campionat, arrancàvem un dia molt ple d'esdeveniments, ja que les circumstàncies han fet que coincidís la 54è aniversari de la GPE Manigua, (per segon any consecutiu amb un dinar de germanor després d’una pujada en bicicleta al Pantà de Vallvidrera), amb el partit d’anada de la Promoció d’ascens a Segona B, i en el partit que el femení A, ha disputat a terres valencianes davant el subcampió de Superlliga i Copa, el Llevant.

Arribàvem al centre neuràlgic de Barcelona, la Plaça Catalunya, convertit en arribada de la Cursa del Corte Inglés. Just quan passaven uns minuts de les deu del matí, observant la línia d’arribada veiem que s’anuncia que els atletes arriben... I veiem un d’ells, el que marxa i arriba en primera posició, amb els colors de la històrica secció d’atletisme (a ratlles horitzontals blanques i blaves). S’anuncia per megafonia: “El guanyador, Benhmarka, del Club Atlétic Blanc i Blau, amb els colors del RCD Espanyol”... Continuava la nostra sort, després del triomf del Juvenil, i del primer equip a Almería...

Arribant a Les Planes, a l’estació (tercera foto) dels FGC. A pocs centenars de metres es troba el Restaurant La Font de les Planes.
Des d’allà i a través del Camí del Mas Guimbau, s’arriba al Pantà de Vallvidrera, àrea especial de protecció d’anfibis, que resa el cartell...un recorregut suau de 2.5 Km. d’anada i altres 2.5 km de tornada, uns amb bicicleta, altres caminant. Ja corre la noticia que l’Espanyol B guanya 2-0 al descans. Sobre el pont del Pantà, foto de família dels que han pres part en la pujada (fotos 16ena, 17ena i 18ena).

A la Font de les Planes, té lloc el dinar de germanor tradicional. No sol l’Espanyol B ha guanyat confirmant el resultat del descans, si no que l’equip de Morata, ha aconseguit empatar in extremis a dos gols en el Ciutat de Valencia, davant el Llevant... Continua la jornada històrica...

Prop de noranta persones es donen cita a l’acte central de la jornada. Les penyes de Gràcia Guinardó (Srs. Escribano), Incansables (Araceli Pérez), Moteros (Alberto Ariza i família), Egara-2006 (Pere Bosch) i Perico Ferroviari (Ramón Rius) hi son presents, sent obsequiats amb un record per la seva assistència.
Com a representant del Consell, el notari Sr. Enrique Beltrán, tot i que ens confessa que assisteix més com amic que com conseller.

El premiat de luxe, amb el PERICOLLIMONA, escollit per votació popular per Internet, per la seva gestió nefasta al front de l’entitat, el Sr. Pedro Tomás Marqués, entre les absències destacades. Tenia un casament d’un familiar....
Tampoc el Sr. Giralt, president de la PBB de Lloret, ha pogut estar present per idèntic argument. Avui sens dubte, era un dia complicat, amb tants punts importants en l’actualitat dels espanyolistes, tant a Sadrià com als altars, amb tants casaments.

L’equip Infantil de la GPE Manigua en ple, amb el seu cos tècnic ha estat homenatjat, i han rebut el poster de l’equip (foto darrera), i han signat tots com a record de l’ascens i campionat aconseguit. També la noia del Restaurant (penúltima foto) ha comptat amb un present dels organtizadors de l'acte.


Després de l’àpat, i dels sorteigs de regals, han tingut lloc els parlaments de Dani Bosch com a President de la GPE Manigua, del President de la FCP del RCDE, Alberto Ariza, del Conseller del RCD Espanyol, Enrique Beltrán que un cop més ha estat al costat de les penyes, i ha donat la cara al igual que tots aquests mesos en els que masses consellers no ho feien, en que masses consellers aterrats en el moment en que els seus ulls veient la crua realitat en una classificació que no enganyava, s’amagaven...

A bon segur, que seran els primers en que avui s’hauran deixat veure per la llotja de Sadrià amb el messies i salvador Pochettino al seu costat... Coses del futbol, quan la pilota entra tots en primer pla... Quan et deixa prop de l’infern, homes com el Sr. Beltrán son els que donen la cara, ens situacions que ens demostren que en aquesta vida hi ha massa falsedat i massa hipocresia en molta gent...

Encara ha continuat fins a quarts de sis ja de manera informal l’acte, amb les clàssics xerrades entre els socis presents, aquests “corros” en que es parla de tot allò que succeeix al nostre estimat club... Son aquells moments en que tots intentem “arreglar” els problemes de l’entitat... En definitiva, els moments en que tots tenim nostres solucions, nostres queixes, nostres esperances, nostres il·lusions... Temps per assabentar-nos que Ramon Rius ja deixa de patir al saber que l’Andrea al capdavant de l’equip Juvenil Cadet Femení, s’ha classificat per la final del Campionat de Catalunya, en empatar a Andorra a dos gols amb l’ENFAF... Ahir guanyaven 4-1 a Sadrià. L’home, content, com no!. En definitiva, un dia feliç per a tots els pericos. .. I naturalment, per qui us parla, per sobre de simples anècdotes d’absències i desafeccions, que tan sols son això, anècdotes... que mai no poden enterbolir, un gran cap de setmana.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Al Sr.P.Tomas se le ha visto por la ciudad deportiva. Lo que no he visto han sido los novios jajajaja.

Josep Maria ha dit...

Esas eran también mis informaciones, aunque sin confirmarlas totalmente. Grácias.

Anònim ha dit...

Josep Mària,

Gràcies per tot el teu esforç envers tots els equips base femenins; si ahir vaig patir, el proper dia 6 de juny a Montmeló a la final de la Copa Catatlunya (10H Infantil que s'enfrontarà al Sant Gabriel i 11H45 Juvenil-Cadet que s'enfrontarà al Barça) em moriré de tant patiment; espero que puguis fer el possible i venir a animar i a fer el reportatge dels equips femenins pericos. Força Espanyol!!! Una abraçada Ramon

Josep Maria ha dit...

Hola Ramon. Vaig molt endarrerit de temes, entre comunicats, i trucades per tfn als amics per tot el tema de la salvació. Una mica de paciència demano als lectos, i anirem penjant tot lo referent a la resta d'equips base i femenins, entre ells el gran resultat de l'empat del A a Llevant, i com no el juvenil-cadet fem.
Salutacions.

Josep Maria ha dit...

En quan al tema de les finals, si no hi ha altres encontres programats de major categoria, juvenil, femení A, o altres històries, espero pogué estar present i poguer seguir a aquests equips. El que està clar, que a varis llocs al mateix temps no puc estar.
A veuri si hi ha sort.
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M