dijous, 28 de maig del 2009

L'INFANTIL, VENÇ 4-0 AL GIRONA.
A QUARTS, ES VEURA LES CARES AMB EL MERCANTIL










EL CADET ES CLASSIFICA PELS QUARTS DE FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA, EN VÈNCER 6-0 AL FIGUERES


RCDE Infantil “A”: 4 – Girona FC: 0


El RCD Espanyol Infantil s’ha classificat pels quarts de final del Campionat de Catalunya Infantil en vèncer en eliminatòria a partit únic disputat aquest vespre en la Ciutat Esportiva de Sadrià, al Girona FC, per 4-0.

L’Espanyol que dominava però sense avassallar, i un Girona que plantava cara defensant-se amb ordre. La primera ocasió ha arribat a pilota parada al llançament d’un servei de cantonada a càrrec de Sergio, rematant Jaffar dins l’àrea petita, acabant l’esfèrica colpejant al pal esquer de la porteria visitant. La segona acció, una jugada de Jaffar per banda dreta, i la rematada d’Hernán, surt lleugerament creuada a la dreta.

El conjunt de Magrinyà, s’ha avançat en una jugada amb molta fortuna, en la que el meta gironí en una pilota llarga i alta, no encerta en la seva sortida fora de l’àrea a rebutjar amb el camp, pentinant lleugerament i l’esfèrica li surt enrera; Jaffar seguia la jugada i en la boca de gol, “col•loca” la pilota un pam superant la línia de porta, a plaer i amb tot el temps del mon amb la porteria buida.

Abans del segon, una jugada de Germán per la dreta, que Rafa remata fluix. Precisament serà Rafa Espinosa qui materialitzarà el segon gol del conjunt blanc-i-blau, després una jugada iniciada per la dreta en la que es fa amb el refús després de la primera rematada de Jafar.

Aquests dos gols tot i ser de jugades amb certa sort, donen a l’Espanyol més seguretat i confiança al trobar-se ja pràcticament amb l’eliminatòria resolta.

En el segon temps, l’Espanyol tindrà bones ocasions per incrementar el resultat. Chus Quintana gaudirà de dues molt clares: La primera en una jugada de Jafar en la que Hernán li cedeix a la dreta a Chus, i tot sol encarant al porter ho intenta fer bonic, amb un intent de vaselina que surt un pèl desviat a la dreta del porter. La segona, un xut de l’exterior canari, que se’n va fora creuat. Rafa Espinosa també ho intentarà marxant-se el seu remat alt en altre jugada de perill dels locals.

A la tercera va la vençuda i Chus aconseguirà marcar després de rematar en primera instància Hernán, i recollir el refús.
Ricard, tancarà la compte golejadora al aconseguir marcar el quart gol, en acció de veritable davanter oportunista. L'única ocasió dels gironins, va ser avortada per la bona intervenció del meta espanyolista.



Amb aquest marcador, el conjunt espanyolista es classifica pels quarts de final que es disputaran dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a les 16:00 hores, just abans que comenci l’interessant encontre entre el RCD Espanyol i l’Athletic Club de Bilbao corresponent a la Copa del Rei de Juvenils, eliminatòria de quarts de final.

RCD Espanyol: Albert; Sergio, Adrián, Sergi Coll, Alex, Paul, Germán Collado, Hernán, Jaffar, Robert i Rafa Espinosa.
També han jugat: Chus Quintana, Marc Gelmà, Andrés Moj, Sergi Sánchez i Ricard, substituint a Sergio, Robert, Alex, Rafa Espinosa i Hernán respectivament.

Gols: 1-0: Jaffar, 2-0: Rafa; 3-0: Chus; 4-0: Ricard.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M