divendres, 29 de maig del 2009

EL CADET ACONSEGUEIX PASSAR
AMB FORÇA COMODITAT DAVANT EL FIGUERES







RCD Espanyol Cadet: 6 – FE Figueres: 0


El RCD Espanyol s’ha classificat sense cap tipus de problemes pels quarts de final del Campionat de Catalunya Cadet, en vèncer en encontre disputat ahir dijous nit en el Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, a un feble Figueres que va restar a mercè del conjunt de Fran Navarro des d’un bon començament.

La primera acció un xut de Sergi rebutjat pel meta visitant. Gerard Muñoz va obrir el compte golejador en un partit molt fàcil i sense ambient, ja que pràcticament no hi havia públic (el matx ha començat a les 21:00 hores). El segon gol obra de Xavi Solé, deixava ja enllestit un encontre sense gens d’ historia.

Víctor Àlvarez fa el tercer d’un potent i col·locat xut a l’escaire. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

En el segon temps, Fran Navarro va moure la banqueta i l’equip encara anotaria tres gols més: El quart, obra d’Antonio, al culminar una jugada d’estratègia en el llançament de falta, rematant dins l’àrea petita la bona acció dels seus companys.
El cinquè, a càrrec de Gerard, al rematar molt oportú com sempre, una centrada per l’esquerra de Xavi Solé, i el sisè i darrer gol espanyolista una rematada creuada de Rufo després de rebre una assistència d’Hector.

L’Espanyol hagués pogut augmentar el compte golejador en accions de Rufo, (xut fora un pèl desviat), Jandro rematant fora una centrada de Nil, o una rematada de Víctor a la sortida d’un servei de cantonada.

L’Espanyol Cadet, disputarà els quarts de Final del Campionat de Catalunya Cadet, diumenge a partir de les 10:00 hores en la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant el CF Badalona, que ha deixat fora al CE Europa en vuitens.

RCD Espanyol: Víctor Cocera; Jaime, Héctor, Marc Molina, Víctor Álvarez, Sergi Darder, Jandro, Quilez, Gerard Muñoz, Xavi Solé i Gil.
També han jugat: David, Alex García, Antonio, Rubén, Joan Ángel i Nil Victòria.

Gols:
1-0: Gerard; 2-0: Xavi Solé: 3-0: Víctor Álvarez, 4-0: Antonio; 5-0: Gerard; 6-0: Rubén.

Incidències:
Partit disputat en horari nocturn en el Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb les grades pràcticament buides de públic. L’encontre era l’eliminatòria de vuitens de final del Campionat de Catalunya, que no es va poder disputar el cap de setmana anterior, ja que el conjunt espanyolista es trobava en Lloret de Mar disputant el Memorial Pomares, derrotant en la final al FC Barcelona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M