dissabte, 17 de desembre del 2011

ELS GOLS DE THIEVY I SERGIO GARCÍA
DONEN UN TRIOMF MERESCUT A L'ESPANYOL (1-2)


EL FILIAL I EL JUVENIL "A" GUANYEN 0-2 ELS SEUS RESPECTIUS ENCONTRES A VIC I SARAGOSSA RESPECTIVAMENT. EL FEMENÍ SALVA UN PUNT EN L'AFEGIT DAVANT UN BARCELONA QUE NO HA POGUT AMB L'ESPANYOL (3-3), PERÒ QUE PRÀCTICAMENT TÉ LA LLIGA A LA SEVA BUTXACA.


Real Sporting: 1 – RCD Espanyol: 2

Tercera victòria a domicili del RCD Espanyol en el Molinón de Gijón en un encontre en el que l’Espanyol va posar coll avall amb un matiner gol de Thievy, però que en el segon temps després de no sentenciar, els locals empatant l’encontre ha posat molt difícils les coses a un Espanyol que no s’ha rendit, i ha acabat aprofitant una de les varies ocasions clares de gol que ha disposat per fer-se amb un triomf totalment merescut.

Els espanyolistes s’han avançat al minut dos quan en jugada per banda dreta, Weiss es desfà de l’escomesa de fins a tres adversaris, passa a Sergio García qui més al centre habilita per que Thievy d’una gran canonada a l’escaire dreta de la porteria asturiana, col•loqui el 0-1 en el marcador.

Els de Pochettino han pogut incrementar el resultat amb dues accions: Un mà a mà de Thievy i en una ocasió de Sergio García que atura la seva rematada el meta Juan Pablo. La primera acció dels locals, al minut 18’ de joc quan De Las Cuevas amb un gran xut ha posat a prova a Cristian Álvarez; l’argentí ha rebutjat a còrner. La segona jugada de perill del conjunt local ha sigut quan una centrada de De las Cuevas ha estat rematada per Castro a boca de canó estavellant l’esfèrica en un company d’equip al bell mig de l’àrea petita.

L’Espanyol no obstant, ha estat qui ha jugat més i millor en aquest primer temps, dominant a un Sporting superat. Una centrada de Romaric molt perillosa no hi arriba per ben poc Weiss. L’eslovac ha vist l’única cartolina dels espanyolistes (avui no hi era Forlín per sanció) i a la segona part el tècnic Mauricio Pochettino ha preferit deixar-lo a la banqueta per si de cas...

Tret d’una acció en la que Cristian ha hagut d’aturar en dues ocasions en una jugada embolicada, ha sigut l’Espanyol qui més a prop ha estat del gol. Una penetració fins la cuina de Sergio García ha acabat amb una passada de la mort que no ha trobat rematador. Joan Verdú en el llançament d’una falta directa a un pam de la frontal ho ha intentat però era massa a prop per pogué col•locar l’esfèrica a l’escaire. El propi Verdú al 40’ ha estat a punt de culminar amb èxit la seva jugada amb un xut que s’ha marxat a menys d’un metre del pal dret de la porteria asturiana. Per part local, una penetració per l’esquerra del seu atac tallada per Raul Rodríguez molt segur.

En el segon temps, la pluja ha fet aparició i com no, Rui Fonte també, fidel Mauricio Pochettino a la seva obsessió. No tenim res contra el tècnic argentí al que s’ha d’aplaudir ben fort per saber treure profit d’una plantilla a la que el Consell d’Administració se’n preocupa cada semestre que sigui de pitjor nivell i amb més joves valors que naturalment necessiten el seu temps per que madurin i donin fruït (que naturalment no deixarà ja que abans els vendrà). Però l’enamorament esportiu amb el portuguès (al que seguim sense veure-li res i sense aportar res al joc, inclòs quant surt fresc al terreny de joc com avui després del descans) no l’entenem i així exposem nostres reserves a aquestes decisions.

Altre cosa ben diferent es Galán. El madrileny era el tercer lateral dret de l’equip. Les lesions l’han fet titular i si no variem la ubicació natural de Jordi Amat passant-lo al lateral, no hi ha ningú més a la plantilla per ocupar aquesta demarcació. Ja no és cap novetat que tots els equips que s’enfronten al quadre espanyolista ho intentin per la banda esquerra del seu atac; es a dir, la dreta d’Ernesto.

En el segon temps l’Espanyol podia i devia haver sentenciat. No ho ha fet i ha estat a punt de pagar-ho car. Primer, als 46’ Thievi Bifoumà ha tingut el 0-2 en les seves botes, però el seu xut ha estat rebutjat per Juan Pablo en el mà a mà.

L’Espanyol ha anat cedint terreny davant un Sporting que ha començat a empentar conscient que anava per sota en el marcador i que no podia permetre seguir deixant jugar als espanyolistes al seu aire. Els asturians donen el primer ensurt en una pilota centrada mal refusada per Raul (un dels pocs errors) corregit immediatament per Héctor Moreno.

Amb un Sporting ja més avançat, l’Espanyol ha trobat forces espais pel contracop. Aquest podia haver sigut letal si Thievy hagués estat més encertat de nou. Una gran jugada de Verdú passant a la frontal per Romaric que molt bé deixa d’esperó per la incorporació dins l’àrea del francès que queda tot sol davant Juan Pablo però erra en l’u contra u estavellant la bola al cos del porter.

No aprofitada aquesta pilota tant clara, l’acostumat patiment perico quedava garantitzat. Primer, una bona acció de Castro superat Galán, acaba amb un tret molt col•locat que obliga a Cristian a emprar-se a fons per refusar a còrner. Aquest es llença tocant en el primer pal David Barral que fica la cama enviant la pilota al lloc on ni Thievy sota pals ni Cristian poden arribar.

Era l’empat fruit d’un major domini local en aquest segon temps, i al no aprofitar les clares ocasions els jugadors espanyolistes. Cal dir que els de Pochettino s’han complicat bastant en defensa en pilotes controlades per no refusar l’esfèrica amb contundència i abusar de voler sortir amb la pilota controlada. Amb tot, i tret del forat per la seva dreta, la defensa espanyolista ha tornat a brillar a gran alçada com a primera línia de la que s'ha de fonamentar un equip.

Pochettino ha substituït un Thievy amb molèsties, i ha donat entrada a Álvaro Vázquez. Ha aportat frescor a l’atac, mobilitat, bons moviments, però altre cop massa individualista obsessionat amb el gol que no arriba i quan l’ha tingut ha errat amb definicions impròpies d’un davanter de primera divisió. Esperem que tingui millors encontres i pugui demostrar el que si ha demostrat en categories inferiors i per les que ara el seu representat (per ordre d’ell naturalment) demana el que l’Espanyol no li pot donar a nivell crematístic i el que no ha demostrat encara a nivell de professional a la màxima categoria.

Malgrat el domini local, l’equip espanyolista tindria ocasions força interessants per sorprendre al contracop al conjunt asturià molt bolcat en atac. Al 67’ una passada a l’espai de Sergio García (necessari a l’atac com el aire que respirem i l’equip ho va notar en el període d’absència per lesió) per Álvaro, acaba amb xut que bloca Juan Pablo. En el 73’ una bona acció individual d’Àlvaro arribant fins línia de fons i centrant, no arriba Rui Fonte i gairebé sense porter Verdú quan aconsegueix controlar i rematar ja li tapa un defensor i cobreix taponant la rematada. En altre acció d’Àlvaro, Sergio García no arriba per centímetres al remat. L’Espanyol no es conformava amb l’empat i semblava que havia aconseguit reconduir la situació produïda després de l’empat local.

Al 84’ un llançament llarg que pentina Verdú, li cau a Sergio García que no s’ho pensa dues vegades i d’un gran xut creuat per alt, supera a Juan Pablo, col•loca en avantatge als espanyolistes i catapulta a l’Espanyol al tercer triomf a domicili. Però abans del xiulet final, tocaven nou llargs minuts de patiment. Una rematada d’Eguren a la sortida d’una falta que s’estavella a la tanca, o un gol anul•lat per fora de joc clar a Ivan Hernández al 88 son els darrers embats del conjunt asturià. El quadre perico tindrà l’ 1-3 amb un contracop en el que Álvaro es marxa per velocitat tot sol i entrant a l’àrea xuta al cos de Juan Pablo malbaratant una ocasió que no es podia errar.

Dimarts, la tornada de la Copa del Rei davant un Celta que no vindrà pas de vacances nadalenques a l’estadi (0-0 a l’anada i l’eliminatòria a l’aire) i passat festes, el derbi de la màxima, també a l‘Estadi del RCDE.


Fitxa Tècnica:
Sporting Gijón: Juan Pablo, Andre Castro, Rivera, Novo, Gregory, Ivan Hernández, R. Canella, Damián, De Las Cuevas, Barral, i Trejo.
Substitucions: Bilic per Novo, m. 68; Eguren per Rivera, m. 80; Ayoze per Trejo, m. 86.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez (7); Galán (3), Raúl Rodríguez (7), Héctor Moreno (7), Dídac Vilà (6); Baena (7), Romaric (8); Verdú (8), Weiss (7), Sergio García (8); Thievy (7).
Substitucions: Rui Fonte (4) per Weiss, m. 46; Álvaro (5) per Thievy, m.62; Cristian Gómez (s.q.) per Sergio García, m. 88.

Àrbitre: Miguel Ángel Aiza Gámez, del comitè territorial valencià. Ha mostrat cartolina groga a Weiss, m. 25, Rui Fonte, m.76. Ha expulsat en el m. 53, al preparador físic del RCDE Jesús Pérez Pérez, per “protestar de manera airada i ostensible al quart àrbitre, arribant a agafar-lo pel braç en dues ocasions”. Un minut abans havia amonestat per protestar al tècnic Mauricio Pochettino.

Gols: 0-1: Thievy, m. 2; 1-1: David Barral, m. 60; 1-2: Sergio García, m. 84.

Incidències:
Encontre corresponent a la 17ena jornada de lliga (disputada) de 1a. Divisió, jugat a l’estadi del Molinón, Gijón, amb la pluja com a protagonista en el segon temps. L’Espanyol lluïa a les seves samarretes un eslogan de la “Marató de TV3”. Abans del començament de l’encontre s’ha guardat un minut de silenci en memòria d’un ex directiu del Sporting, mort recentment.

DESIGNACIONS ARBITRALS I POSTERIORS RESULTATS.



.
DESIGNACIONS
I
 RESULTATS

DIAHORA
EQUIP
EQUIP
ÀRBITRE
CAMP
17 D16:00U.E. VicEspanyol "B"0-2Jorge Pertegal MéndezZ.Esp.Mpal. Vic
17 D15:30R. ZaragozaJuvenil "A"0-2Carlos Frechoso BeltránC. Esp. Zaragoza
18 D10:00Juvenil "B"C.E. Mercantil4-0David Rovira CampàC. Esp. Sadrià
17 D18:00Cadet "A"C.F. Badalona3-1Javier Alonso VayC. Esp. Sadrià
17 D12:30Unificació BellvitgeCadet "B"1-4Martí Huertas VázquezMpal. L'Hospitalet
17 D10:30FC BarcelonaInfantil "A"1-2José A. Salas MontoroC.Esp. Gamper
17 D16:00Infantil "B"C.E. Europa 2-2Marcos López JiménezC. Esp. Sadrià
17 D14:30Aleví "A"C.E. Mercantil10-1Marcos López JiménezC. Esp. Sadrià
18 D10:00U.E. Vilassar MarAleví "B"1-3Aaron Mancera AntónXevi Ramon
.....
17 D09:00Damm C.F.Benjamí "A"0-3Ricardo Landeo MárquezClot de la Mel
17 D14:30Benjamí "B"C.E. Manresa1-2Javier Cortés RicoC. Esp. Sadrià
.....
17 D16:00Femení "A"F.C. Barcelona3-3Daniel Navarro JiménezC. Esp. Sadrià
18 D18:30C.E. EuropaFemení "B"2-1José A. Molina FernándezNou Sardenya
17 D16:30Santpedor C.F.  Femení "C"2-0Antonio Montes RodríguezJ. Guardiola
17 D20:00Femení Juvenil-C C.F. Molins de Rei1-2Raul Carrión FernándezC. Esp. Sadrià
17 D09:45Base Vilanova G.Cadet Femení2-3Esteban Blanchart LópezC.P. Esp. Garraf
18 D11:30Infantil A FemeníC.E. Mercantil10-3Edgar Boada HidalgoC. Esp. Sadrià
17 D12:15Igualada C.F.Infantil B femení3-3Ramon Sala VidalLes Comes
18 D10:00Benjamí FemeníC.D. Sant Gabriel1-3Edgar Boada HidalgoC. Esp. Sadrià


L'INFANTIL "A" DONA LA CAMPANADA
A LA HANS GAMPER I DERROTA AL BARCELONA (1-2)



FC Barcelona: 1 – RCD Espanyol Infantil “A”: 2



Gran triomf amb doblet de Carles Pérez


El RCD Espanyol Infantil “A” ha donat l’autèntica campanada en vèncer en la Ciutat Esportiva Gamper al FC Barcelona dels “coreans” en un gran primer temps on els de Dani Fernández han marcat en les dues primeres vegades que han arribat amb claredat a porta en dues grans accions d’atac.

El Barcelona que ha malbaratat el llançament d’una pena màxima tan sols un minut i mig després del primer gol visitant, ha portat el pes del partit, però davant s’ha trobat un gran Espanyol, molt tàctic, molt lluitador i sòlid sense fractures a excepció d’un parell de jugades al final del partit i en les que en una d’elles els culers han aprofitat per reduir diferències, ficar la por al cos i amb més cor que cap intentar l’empat. L’Espanyol s’ha refet anímicament i ha aguantat els quatre minuts que el senyor Salas Montoro ens ha obsequiat com a afegit.

L’equip perico ben plantat a la Gamper donava el primer cop mortal al seu rival quan al minut 9 de joc, Carles Pérez recull un servei llarg, se la emporta amb el cap superant al primer rival, entra dins l’àrea superant el segon i davant el meta Batalla li canvia el sentit a la trajectòria i li clava per la seva esquerra. Un gran gol.

Però l’alegria li durar ben poc al quadre perico ja que a la següent jugada, el col•legiat (com ja és habitual tenint a aquest rival davant) assenyala un molt rigorós penal a Carles Torrents al interpretar que desequilibra al davanter barcelonista en l’intent de saltar. El penal es llença tenint com a protagonista als dos Ayoub. El barcelonista el llença tant malament com sap i l’envia, ras, un metre a la dreta de la porteria espanyolista.

L’Espanyol respira i continua exhibint la seva solidesa i bon to que li permet fer front amb garanties a les escomeses d’un Barcelona que en cap moment ha superat a la cobertura espanyolista. El Barcelona disposarà d’una bona opció d’un xut barcelonista al que respon Ayoub cobrint molt bé el seu pal curt enviant a còrner. Als 26 minuts, un enviament llarg per Adrián Ayala, aquest entra per la lateral esquerra de l’àrea de càstig segons l’atac espanyolista, supera a Carles Puig i cedeix la pilota al centre per Carles Pérez, qui d’esquenes a porta, es gira molt bé i davant l’oposició d’un defensor, engalta un xut que es cola a l’escaire dreta de la porteria. Altre gol de bandera que val tres punts i dona el primer triomf espanyolista en els vuit derbis fins ara disputats en la present temporada als equips de Sadrià (comptant futbol base i femenins).

La rèplica, un minut després, per Dani Olmo que xuta fora a l’esquerra, alt. Minuts més tard, a la sortida d’un servei de cantonada mal refusat, la pilota li cau a la frontal a Olmo qui xuta ben dirigit, però el meta Ayoub molt bé salva el gol enviant a còrner al llençar-se a la seva esquerra.

El Barcelona realitza un doble canvi al començament del segon temps i entra el greg Georgios per mirar de dur a terme una remuntada bastant complicada a tenor del joc exhibit per uns i altres. Els intents de desbordar per banda a càrrec del coreà Lee sempre son avortats en darrera instància pels defensors espanyolistes.

El quadre perico es limita a mantenir el resultat defensant-se amb ordre i criteri amb les línies molt juntes i esperant alguna acció de contracop. En una d’elles trena molt bé però la darrera centrada d’Ayala és massa tancada i no dona opció, fàcil per Batalla.

El temps s’exhaureix i cada cop és més a prop el quadre espanyolista d‘assolir l’objectiu. Les coses encara és posen més coll avall quan Braima Fati veu la segona cartolina tallant en la frontal una perillosa acció. La cartolina és clara sense discussió malgrat la picabaralla que es produeix amb Lee com a principal protagonista, en un moment de tensió i nervis. La falta directa l’ha executa Ferran Barrera superant la tanca però massa centrada a les mans del meta local.

I quan més semblava que l’Espanyol no passaria angunies per mantenir el resultat, es produeixen dues errades seguides. La primera una pilota penjada per Morer que en mig d’una indecisió entre el meta Ayoub i Carles Torrents, aquest darrer refusa a còrner amb molt perill. Es llença el servei de cantonada, Ayoub no calcula bé la sortida i Lee remata de cap al fons de la porteria espanyolista.

Era l’1-2 i faltaven cinc minuts. L’Espanyol treu forces d’on pot, torna altre cop a pressionar fort, robar-li al cronòmetre segon a segon, Morales es té que retirar lesionat, doble canvi, quatre minuts d’afegit, i final del partit amb el resultat esmentat.

Amb aquest triomf l’Espanyol que es trobava a un punt dels barcelonistes, els supera a la classificació i continua invicte (ha cedit dos empats). Els blaugranes sumen la seva segona derrota. El líder Cornellà haurà de vèncer demà al Marianao Poble si no vol perdre aquesta condició en favor dels espanyolistes. Els del Baix Llobregat tan sols han cedit dos punts davant l’Espanyol a Sadrià.



Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Albert Batalla, Carles Puig, Oriol Rey, Edgar Pocorull, Adrià Guerrero, Braima Fati, Dani Olmo, Dani Morer, Lee SengWoo, Ayoub Abo-Oulam, i Jang Gyeolhee.
Substitucions: Georgios per Dani Olmo, m. 36; Maudo Diallo per Edgar, m. 36; Ion Perelló per Carles Puig, m. 54. Altres suplents: Adrià Piñol, Cristian Carbó (p.s.)

RCD Espanyol: Ayoub, Morales, Cesar Mont, Cucurella, Carles Torrents, Martí, Joan de la Hoz, Roberto Toro, Adrián Ayala, Ferran Barrera i Carles Pérez.
Substitucions: Alex Bermejo per Joan m. 36; Erik Sarmiento per Ayala, m. 49; Mariano i Gerard Nolla per Morales i Carles Pérez, m. 68. Altres suplents: Jaime (p.s.), Jesús, i Juli.

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro, de la delegació del Baix Llobregat. Molt rigorós en la senyalització del penal a favor del FC Barcelona. Ha perdonat la cartolina groga a un jugador local assenyalant molt bé la llei de l’avantatge (67’) però oblidant-se de sancionar amb cartolina la infracció. També en l’afegit li ha perdonat la groga a Ayoub per una dura entrada a Cucurella. Ha mostrat cartolines grogues a l’espanyolista Cucurella, m. 46, i al barcelonista Braima (m. 44’ i 60’) motiu pel qual ha sigut justament expulsat.

Gols: 0-1: Carles Pérez, m. 9; 0-2: Carles Pérez, m. 26; 1-2: Lee, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la dotzena jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil disputat en la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí. Fort vent durant tot l’encontre. Com anècdota, el tècnic espanyolista Dani Fernández, que visitava en el darrer mes i mig per segona vegada la Gamper (primer ho va fer amb el Cadet A i avui altre vegada després del seu passi a l’infantil).

divendres, 16 de desembre del 2011

GOLEJADORS FUTBOL -7

FUTBOL-7


ALEVÍ "A"ALEVÍ "B"BENJAMÍ "A"
TONI PAREDES13MAXIM9ORIOL13
JOSEP VIÑAS10ADRI7RUBEN12
DANI RIBELLES9AMADOU6DERECK8
MIGUEL MARTÍNEZ9MARCO3AYE DIOP7
SAMPER SEGURA8JOEL TOLEDO3LUCAS5
MARC RODRÍGUEZ6ARNAU PUIGMAL3ISMAEL5
JORDI5KILIAN 3GERARD6
JOAN ROJAS3JOAN REFUSTA3XAVI4
BRUNO2DANI VILLAHERMOSA2ERIC2
SERGI BOIRA2SOTO2OSCAR1
IGNASI ORTEU1SERGI BENITEZ2Pròpia porta1
ALEIX1JULEN ÁLVAREZ2
pròpia porta2
   
BENJAMÍ "B"PREBENJAMÍ
CADET- INF. FEMENÍ
JUNIOR5ÁNGEL ALARCÓN15NEREA GÓMEZ24
J. MIGUEL4ANTONIO15SARAY9
ELISEO 4MIKE LUKA KAMENI9LAIA TORRES9
TXUS3IVAN GARRIDO7MARTA MOLINA8
JONATHAN3ALEJANDRO3IRINA URIBE7
IAN3XAVIER2ARI FONT4
JORDI2MARC AGUILAR2BERTA RIERA3
JULEN1ADRIÁN PEÑA1CHARI3
FACUNDO1VÍCTOR1ALBA DEL OJO3
MARC1Pròpia Porta1SARA CRUZ3
MERITXELL2
GEORGINA2
JENNI1
pròpia porta3

INF.-ALEVÍ FEM. "A"+31INF-ALEVÍ FEM "B"AL.-BENJAMÍ-PREB FEM
IRINA URIBE22NAIARA CABALLERO13CARLA SÁNCHEZ23
ARI FONT10CRISTINA GARRIGA8PAULA MARTÍNEZ14
CRISTINA PÉREZ5IRENE FDEZ.7CLAUDIA PINA10
CARLA MARTÍNEZ6ANNA TORRODÀ6MÍRIAM JIMÉNEZ8
ANDREA LÓPEZ6MÓNICA MAYORGAS5NEREA CHAVES8
PAULA GERBOLES5ANDREA PEÑA4JULIA GUERRA8
SHEILA GONZÁLEZ5CLAUDIA M. "BISS"4SABINA PALACIOS4
LAURA ROMERO5ANDREA FERRER4NEUS BRAVO5
CRISTINA CHAVERO4AINARA NAVAS3ENNIA3
ALBA GARCÍA4NICOLE3JULIA MANRIQUE3
NATÀLIA GÓMEZ3MIREIA LÓPEZ2ANA RÓDENAS1
MARIA DEL PILAR 1CLAUDIA PEDRAZA2ANNA FUSTÉ1
MARÍA MOLINA2Pròpia porta1
Pròpia porta3


Nota: A l'equip Infantil-Aleví "A" Femení, falten per comptabilitzar el 31-0 del partit davant el Martorelles CF de data 27/11/2011. Si algú té coneixement exacte del repartiment d'aquests gols, restaré agraït si m'ho fa saber.


JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES

dijous, 15 de desembre del 2011

GOLEJADORS FUTBOL-11

FUTBOL-11

 

PRIMER EQUIP .ESPANYOL "B"  .JUVENIL "A"
SERGIO GARCÍA4CRISTIAN ALFONSO8RUFO15
PANDIANI2BAKARI7BRIAN6
ÁLVARO2PIRULO3KILIAN4
HÉCTOR MORENO2SERGI DARDER2JOAN JORDÁN3
VERDÚ2THIEVY2BONILLA2
ROMARIC2TAUFIC2RUBEN DUARTE2
JAVI LÓPEZ1PAU SENENT1ADRIÁN RUIZ1
ERIC1MIRAVENT1
ZOU1GIL1
CRISTIAN GÓMEZ1JOSU1
TONI CUNILL1ARROYO1
pròpia porta1CANADELL1


JUVENIL "B".CADET "A"CADET "B".
CRISTIAN SERRANO8ERIC9SANTI  FERRER5
SALINAS7IVAN ÉCIJA4SERGI SANTIESTEBAN4
LUIS VIOQUÉ5GAMISSANS4AARON3
JAVI3ANDREU4ADRIÀ ÁLVAREZ3
RAMON SAAVEDRA2IAGO4ADRIÁN RIVAS2
MARC NAVARRO2CARLOS CANO2ALEX2
SERGI COLL1KIKE1SAMU2
FORTIÀ1POL MIKEL1
GERARD1JAVI NAVARRO1
Pròpia porta1


INFANTIL "A"INFANTIL "B".FEMENÍ "A"
ADRIÁN AYALA6FODE6MARI PAZ21
CARLES PÉREZ5ARNAU4WILLY10
MARIANO4JUAN2DÉBORA5
SERGI DONAIRE4MARC BERNILS2LIANNE SANDERSON5
NOLLA3JOEL1
BRENDA
4
JULI3JOSEP1SARA SERNA4
ERIK SARMIENTO3MATEO1MONFORTE3
MARTÍ3GAKU1VANESA1
FERRAN BARRERA3DANI REINA1
MARTA YAÑEZ
1
GONZALO2JOANNA LOHMAN1
JOAN GÓMEZ2Pròpia porta1
ALEX BERMEJO1
JESÚS1
NIL AYATS1


FEMENÍ "B"FEMENÍ "C".FEMENÍ  JUVENIL-CAD.
LAURA CARRIBA7ARI FORMENT7ANDREA GÓMEZ7
MÓNICA LÓPEZ5ANNA PASCUAL 4SUBI6
NÚRIA MENDOZA3CARLA BORRÁS4SONIA4
SARA NAVARRO2MÓNICA BÁCTER3CARLA TORRES2
ANDREA ALTMANN2ANNA LÓPEZ2MARTA MOLINA1
MÓNICA ORTEU1JUDITH FRESQUET2MARÍA GARRIDO1
JASMINA1ESTHER SÁNCHEZ1ALBA DEL OJO1
XÈNIA 1SANDRA ANGLADA1SARAY1
ALBA POMARES1XÈNIA 1EULÀLIA 1
BRENDA 1
   


VICTÒRIA DE LÍDER, DEL CADET FEMENÍ (7-0)











RCD Espanyol Cadet Femení: 7 – FC Terrassa: 0


L’equip Cadet Femení del RCD Espanyol va vèncer diumenge al FC Terrassa, en encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga del 6 de Novembre, ajornat per la intensa pluja caiguda a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Ho va fer contundentment (7-0), en un partit que ja al descans dominaven les espanyolistes per 2-0. La protagonista del partit va ser l’espanyolista Laia Torres que va aconseguir quatre dels set gols del seu equip. Amb aquest resultat consolida la primera posició del grup primer de la categoria Femení Cadet Infantil.  


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Paula Bonay, Chari, Sara Cruz, Laia Torres, Saray, Meritxell, i Georgina.
Suplents: Marina, Lucía, Nerea Gómez, Marta Molina, Berta Riera i Laura (p.s.)

FC Terrassa: Desiree Rodríguez, Marta Granados, Noelia Cuadrado, Raquel Santiago, Andrea Acevedo, Jana Pascual, Andrea Delgado. Suplents: Laura Sánchez, Jana Reig i Noelia Alonso.

Àrbitre: Daniel Pulido Sánchez-Carnecero.

Gols: 1-0: Saray, m. 3; 2-0: Laia, m. 18;3-0: Saray, m. 41; 4-0: Laia, m. 57; 5-0: Laia, m. 61; 6-0:  Laia, m. 65; 7-0: Nerea Gómez, m. 75. 

Incidències: Encontre endarrerit corresponent a la cinquena jornada de lliga del grup primer de Cadet-Infantil Femenina disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en la modalitat de Futbol-7. Matí fred, cel parcialment cobert amb núvols i clarianes per les que el sol s’acabà imposant.


CLASSIFICACIÓ CADET-INFA- FEMENÍNA, GRUP 1er.

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1R.C.D. ESPANYOL2287108110
2
P. BLANC.BLAVA VILADECANS
1876014614
3
C.F. REUS DEPORTIU
1595045725
4FP. U.E. BASE VILANOVA i G.1565013313
5
C.E. SEAGULL
1585034633
6
ESCUELA F. BONAIRE "B"
1364112912
7
U.E. SANT ANDREU "C"
1264022919
8
F.C. TERRASSA
1083141932
9
C.E. ESPARREGUERA
973044139
10
ESCOLA F. VILADECAVALLS973042226
11
UE STA. COLOMA CERVELLÓ
682062470
12
C.E. CANYELLES
471152541
13
J.E. SANT JAUME DOMENYS
371062071
14
C.F. RIPOLLET
080081178






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M