dimecres, 14 de desembre del 2011

L'ALEVÍ "B" I EL BENJAMÍ "B"
GUANYEN EL TORNEIG DE SENTMENAT

Aleví “B”
L’Aleví “B” espanyolista afrontava aquest diumenge el tercer torneig setmanal: Dimarts havia sigut tercer a Salou, dijous al torneig del Marianao Poblet a Sant Boi es van alçar amb el triomf i diumenge passat al torneig de Sentmenat, van repetir triomf.

Van derrotar al CF Maurina Egara per 3-1, a la Unió Esportiva Sabadell Nord CF per 3-1 i a la final van repetir guarismes, derrotant a la Unió Esportiva Sabadellenca.


Benjamí “B”
El Benjamí “B” també es va adjudicar el Torneig de Sentmenat dins la seva categoria de benjamins, derrotant a la final al Sant Quirze per 5-0.

Tant dijous al torneig del Santboià (II Torneig Leroy Merlín) que van ser eliminats a vuitens de final, com dimarts al Torneig Solidari Marató TV3 disputat al Mpal. de la Bòbila a Cerdanyola en el qual no van pogué arribar a la final, no van perdre cap encontre.

A Cerdanyola guanyant 6-0 a l’Alzamora, 0-0 amb el Mercantil, 2-1 amb el Montcada, i 2-1 amb el Cerdanyola, el millor gol-average del Mercantil (18-2) superant el de l’Espanyol (10-2) els van privar de disputar la gran final.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M