dimarts, 13 de desembre del 2011

TRIOMF DEL FEMENÍ "B" (3-0)
EN UN DISCRET PARTIT DAVANT AT. VILAFRANCA



















RCD Espanyol Femení “B”: 3 – F.E. At. Vilafranca: 0

Triomf del RCD Espanyol Femení “B” per esborrar el mal sabor de la darrera derrota contra pronòstic davant el cuer de la categoria a Osca. Davant un feble At. Vilafranca en un ensopit partit, les noies de “Titi” Camúñez van resoldre per la via ràpida de la mateixa manera que el primer equip faria a l’estadi davant l’Atlético de Madrid. En set minuts guanyaven 2-0 i tenien encarrilat perfectament l’encontre davant un molt fluix Vilafranca que va evidenciar el mal moment que travessa i que se’n fa ressò la classificació.

Als quatre minuts una centrada des de l’esquerra a càrrec de Carla Cotado es rematada amb el cap al fons de la porteria per Alba Pomares. Es dona la circumstància que tant Alba com Brenda van jugar amb el filial i no van viatjar a Vigo. Dos minuts després, Laura Carriba resolia dins l’àrea amb un remat ras que superava la meta Vero. Una passada en profunditat de Mónica Orteu per Sara Navarro arriba abans llençant-se per la pilota la portera vilafranquina.

El quadre espanyolista tret de la sortida fulgurant, va fer un partit molt pobre en quant a joc en aquest primer temps. Tan sols un parell de xuts de Brenda intentant sorprendre (el més perillós al 43’ enviant Vero a còrner) i l’ocasió més clara al m.44 quan un embolic en l’àrea després d’una doble rematada de Brenda amb poc angle davant Vero, acaba amb un remat des de la frontal d’una jugadora espanyolista que treu la vilafranquina Joana sota pals.

En el segon temps, Titi va donar entrada a Mayra en lloc de Mónica Orteu que en aquest partit no va brillar com en ella és costum. L’Espanyol va sortir amb més mobilitat i més idees i va gaudir de diverses ocasions com al minut 48 una mitja volta de Laura Carriba que obté com a resposta la millor intervenció de la meta Vero enviant a còrner en una gran estirada.

Després d’un doble canvi al At. Vilafranca, una de les resen ingressades, Mariona fa jugada per la dreta del seu atac i la seva centrada és rematada per Lauri molt suaument. Les vilafranquines es van mostrar en atac molt innocents i Berta Noguera va ser pràcticament una espectadora més.

Laura Carriba que va buscar el doblet, va posar de nou a prova a Vero en el 71 amb un xut molt potent però massa centrat que va rebutjar la meta visitant com va pogué. A un quart del final, un servei de còrner va ser rematat per Mayra de cap, fora. Laura Carriba va llençar dos lliures directes en un breu interval de temps (el primer per sobre i el segon va ser rebutjat a còrner per la meta vilafranquina).

En les acaballes del partit, d’un xut des de fora de l’àrea, Brenda Pérez va establir el resultat definitiu, d’un partit en el que el millor van ser els gols fruït de l’encert i la superioritat espanyolista en moments concrets del partit, i els tres punts que els permeten seguir amb les il·lusions intactes per revalidar el títol de lliga.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Berta Noguera, Silvia Vila, Carla Cotado, Andrea Altmann, Sara García, Sandra de la Cruz, Sara Navarro, Mónica Orteu, Laura Carriba, Brenda Pérez i Alba Pomares.
Substitucions: Mayra per Mónica Orteu, m. 46; Mónica López per Sandra de la Cruz, m. 60; Eli per Alba Pomares, m. 81; Laura per Sara, m. 86.

F.E. At. Vilafranca: Vero, Miri, Lauri, Míriam, Bibi, Lau, Puig, Sofi, Zubero, Joana i Núria.
Substitucions: Cris per Miri, m. 59; Mariona per Bibi, m. 59; Villa per Núria, m. 71; Aida per Sofi, m. 75.

Àrbitre: Daniel Galera Serrano, de la delegació de Terrassa.

Gols: 1-0: Alba Pomares, m. 4; 2-0: Laura Carriba, m. 7; 3-0: Brenda, m. 80.

Incidències:
Encontre corresponent a la desena jornada de lliga a la Segona Divisió Femenina, grup tercer, disputat diumenge al migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià amb tretze minuts de retràs sobre l’horari previst al arrossegar un considerable retard de l’anterior encontre que s’havia disputat prèviament en idèntic escenari. Molt poc públic.








1 comentari:

Jose Carrera RCD Espanyol Fem. ha dit...

http://rcdespanyolfemfanclub.blogspot.com/2011/12/rcd-espanyol-b-3-0-fe-atletic.html

RCD Espanyol B 3-0 F.E. Atlètic Vilafranca 2 Divisió femenina Grup 3.
L'equip dirigit per Titi Camuñez contínua líder amb una nova golejada. El filial blanc-i-blau va començar molt fort i va resoldre el partit en els sis primers minuts amb un dos a zero. Les periquites van ser les propietàries del partit, Van tenir el domini, les ocasions i el joc. Les del Baix Penedès van arribar molt poc a porta. Com que el partit ja estava sentenciat des del principi, les espanyolistes no els va fer falta desplegar el seu millor futbol i l’encontre va estar una mica adormit. Hi va haver temps per fer quatre canvis, perquè les joves promeses del planter vagin adquirint experiència i protagonisme per poder jugar amb el primer equip.

Comença el partit. 1-0: Internada per la banda esquerra de Carla Cotado, centra a l'àrea a Alba Pomares que de cap marca ajustant la pilota pel pal esquerre.
2-0: Internada per la banda dreta de Carla Cotado que col · loca la pilota a Laura Carriba que marca xutant ajustat al pal dret. Xut de Brenda Pérez fregant el pal. Cop de cap de Laura Carriba a les mans de la portera. Xut llunyà de Brenda Pérez per sobre de la porteria. Xut de Carla Cotado fora. Centre xut de Brenda Pérez a les mans de la portera. Cop de cap de Laura Carriba que atura Vero. Xut llunyà de Laura Carriba que atura Vero. Xut de Brenda Pérez i rebuig a córner de la portera visitant. Dispar a boca de canó de Brenda Pérez i aturada de la portera. Xut de Laura Carriba propera al pal dret. Centre xut de Monica Orteu a les mans de Vero. Fi de la primera part.

Comença el segon temps. Xut llunyà de Carla Cotado que atura Vero. Ocasió clara de Laura Carriba que amb un xut fort dóna a l'escaire. Cop de cap d'Andrea Altmann que atura la portera. L'única oportunitat de les de la F.E. Atlètic Vilafranca, Lauri xuta a les mans de Berta Noguera. Xut d'Alba Pomares a les mans de la portera. Xut de Mayra Tarraga fora. Cop de cap de Mayra Tarraga per sobre de la porteria. Llançament directe de falta de Laura Carriba per sobre dels tres pals. Llançament directe de falta de Laura Carriba ben col · locat pel pal esquerre i aturada de la portera. Laura Carriba xuta a les mans de la portera.
3-0 Golàs de Brenda Pérez que va xutar des de fora de l'àrea amb una gran precisió, va introduir la pilota ajustat al pal esquerre. Centre de Brenda Pérez i cop de cap d'Andrea Altmann fora. Final del partit.
Alineacions:
RCD Espanyol: Berta Noguera, Silvia Vila, Carla Cotado, Andrea Altmann, Sara García, Sandra de la Cruz, Sara Navarro, Mónica Orteu, Laura Carriba, Brenda Pérez i Alba Pomares.
Canvis: Mayra Tarraga per Mónica Orteu, m. 46; Mónica López per Sandra de la Cruz, m. 60; Eli Sivera per Alba Pomares, m. 81; Laura Barrau per Sara, m. 86.
F.E. At. Vilafranca: Vero, Miri, Lauri, Míriam, Bibi, Lau, Puig, Sofi, Zubero, Joana i Núria.
Canvis: Cris per Miri, m. 59; Mariona per Bibi, m. 59; Villa per Núria, m. 71; Aida per Sofi, m. 75.
Àrbitre: Daniel Galera Serrano, del comité català.
Gols: 1-0: Alba Pomares, m. 4; 2-0: Laura Carriba, m. 7; 3-0: Brenda, m. 80.
Ciutat Esportiva Dani Jarque Camp nº 3.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M