dissabte, 17 de desembre del 2011

L'INFANTIL "A" DONA LA CAMPANADA
A LA HANS GAMPER I DERROTA AL BARCELONA (1-2)



FC Barcelona: 1 – RCD Espanyol Infantil “A”: 2



Gran triomf amb doblet de Carles Pérez


El RCD Espanyol Infantil “A” ha donat l’autèntica campanada en vèncer en la Ciutat Esportiva Gamper al FC Barcelona dels “coreans” en un gran primer temps on els de Dani Fernández han marcat en les dues primeres vegades que han arribat amb claredat a porta en dues grans accions d’atac.

El Barcelona que ha malbaratat el llançament d’una pena màxima tan sols un minut i mig després del primer gol visitant, ha portat el pes del partit, però davant s’ha trobat un gran Espanyol, molt tàctic, molt lluitador i sòlid sense fractures a excepció d’un parell de jugades al final del partit i en les que en una d’elles els culers han aprofitat per reduir diferències, ficar la por al cos i amb més cor que cap intentar l’empat. L’Espanyol s’ha refet anímicament i ha aguantat els quatre minuts que el senyor Salas Montoro ens ha obsequiat com a afegit.

L’equip perico ben plantat a la Gamper donava el primer cop mortal al seu rival quan al minut 9 de joc, Carles Pérez recull un servei llarg, se la emporta amb el cap superant al primer rival, entra dins l’àrea superant el segon i davant el meta Batalla li canvia el sentit a la trajectòria i li clava per la seva esquerra. Un gran gol.

Però l’alegria li durar ben poc al quadre perico ja que a la següent jugada, el col•legiat (com ja és habitual tenint a aquest rival davant) assenyala un molt rigorós penal a Carles Torrents al interpretar que desequilibra al davanter barcelonista en l’intent de saltar. El penal es llença tenint com a protagonista als dos Ayoub. El barcelonista el llença tant malament com sap i l’envia, ras, un metre a la dreta de la porteria espanyolista.

L’Espanyol respira i continua exhibint la seva solidesa i bon to que li permet fer front amb garanties a les escomeses d’un Barcelona que en cap moment ha superat a la cobertura espanyolista. El Barcelona disposarà d’una bona opció d’un xut barcelonista al que respon Ayoub cobrint molt bé el seu pal curt enviant a còrner. Als 26 minuts, un enviament llarg per Adrián Ayala, aquest entra per la lateral esquerra de l’àrea de càstig segons l’atac espanyolista, supera a Carles Puig i cedeix la pilota al centre per Carles Pérez, qui d’esquenes a porta, es gira molt bé i davant l’oposició d’un defensor, engalta un xut que es cola a l’escaire dreta de la porteria. Altre gol de bandera que val tres punts i dona el primer triomf espanyolista en els vuit derbis fins ara disputats en la present temporada als equips de Sadrià (comptant futbol base i femenins).

La rèplica, un minut després, per Dani Olmo que xuta fora a l’esquerra, alt. Minuts més tard, a la sortida d’un servei de cantonada mal refusat, la pilota li cau a la frontal a Olmo qui xuta ben dirigit, però el meta Ayoub molt bé salva el gol enviant a còrner al llençar-se a la seva esquerra.

El Barcelona realitza un doble canvi al començament del segon temps i entra el greg Georgios per mirar de dur a terme una remuntada bastant complicada a tenor del joc exhibit per uns i altres. Els intents de desbordar per banda a càrrec del coreà Lee sempre son avortats en darrera instància pels defensors espanyolistes.

El quadre perico es limita a mantenir el resultat defensant-se amb ordre i criteri amb les línies molt juntes i esperant alguna acció de contracop. En una d’elles trena molt bé però la darrera centrada d’Ayala és massa tancada i no dona opció, fàcil per Batalla.

El temps s’exhaureix i cada cop és més a prop el quadre espanyolista d‘assolir l’objectiu. Les coses encara és posen més coll avall quan Braima Fati veu la segona cartolina tallant en la frontal una perillosa acció. La cartolina és clara sense discussió malgrat la picabaralla que es produeix amb Lee com a principal protagonista, en un moment de tensió i nervis. La falta directa l’ha executa Ferran Barrera superant la tanca però massa centrada a les mans del meta local.

I quan més semblava que l’Espanyol no passaria angunies per mantenir el resultat, es produeixen dues errades seguides. La primera una pilota penjada per Morer que en mig d’una indecisió entre el meta Ayoub i Carles Torrents, aquest darrer refusa a còrner amb molt perill. Es llença el servei de cantonada, Ayoub no calcula bé la sortida i Lee remata de cap al fons de la porteria espanyolista.

Era l’1-2 i faltaven cinc minuts. L’Espanyol treu forces d’on pot, torna altre cop a pressionar fort, robar-li al cronòmetre segon a segon, Morales es té que retirar lesionat, doble canvi, quatre minuts d’afegit, i final del partit amb el resultat esmentat.

Amb aquest triomf l’Espanyol que es trobava a un punt dels barcelonistes, els supera a la classificació i continua invicte (ha cedit dos empats). Els blaugranes sumen la seva segona derrota. El líder Cornellà haurà de vèncer demà al Marianao Poble si no vol perdre aquesta condició en favor dels espanyolistes. Els del Baix Llobregat tan sols han cedit dos punts davant l’Espanyol a Sadrià.



Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Albert Batalla, Carles Puig, Oriol Rey, Edgar Pocorull, Adrià Guerrero, Braima Fati, Dani Olmo, Dani Morer, Lee SengWoo, Ayoub Abo-Oulam, i Jang Gyeolhee.
Substitucions: Georgios per Dani Olmo, m. 36; Maudo Diallo per Edgar, m. 36; Ion Perelló per Carles Puig, m. 54. Altres suplents: Adrià Piñol, Cristian Carbó (p.s.)

RCD Espanyol: Ayoub, Morales, Cesar Mont, Cucurella, Carles Torrents, Martí, Joan de la Hoz, Roberto Toro, Adrián Ayala, Ferran Barrera i Carles Pérez.
Substitucions: Alex Bermejo per Joan m. 36; Erik Sarmiento per Ayala, m. 49; Mariano i Gerard Nolla per Morales i Carles Pérez, m. 68. Altres suplents: Jaime (p.s.), Jesús, i Juli.

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro, de la delegació del Baix Llobregat. Molt rigorós en la senyalització del penal a favor del FC Barcelona. Ha perdonat la cartolina groga a un jugador local assenyalant molt bé la llei de l’avantatge (67’) però oblidant-se de sancionar amb cartolina la infracció. També en l’afegit li ha perdonat la groga a Ayoub per una dura entrada a Cucurella. Ha mostrat cartolines grogues a l’espanyolista Cucurella, m. 46, i al barcelonista Braima (m. 44’ i 60’) motiu pel qual ha sigut justament expulsat.

Gols: 0-1: Carles Pérez, m. 9; 0-2: Carles Pérez, m. 26; 1-2: Lee, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la dotzena jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Infantil disputat en la Ciutat Esportiva Gamper a Sant Joan Despí. Fort vent durant tot l’encontre. Com anècdota, el tècnic espanyolista Dani Fernández, que visitava en el darrer mes i mig per segona vegada la Gamper (primer ho va fer amb el Cadet A i avui altre vegada després del seu passi a l’infantil).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M