dissabte, 23 d’octubre del 2010

L'ESPANYOL "B" SUMIT EN UNA GREU CRISI,
TORNA A PERDRE (0-1)













RCD Espanyol “B”: 0 – CF Vilafranca: 1


El filial en greu crisi de resultats i el que és pitjor, de joc

Quarta jornada consecutiva que el filial espanyolista no guanya, primera derrota en Sadrià, i 18 punts sobre 30 que han volat en aquest retorn del conjunt espanyolista a la Tercera Divisió. Aquesta tarda, han donat un altre espectacle depriment en quant a poc futbol (sobre tot en el primer temps) i el Vilafranca ha pogut inclòs sentenciar el partit amb un segon gol amb els múltiples contracops que ha gaudit en el segon període.

Això és el que passa quan es diu per activa i per passiva que els resultats donen igual. Que l’únic que importa és formar jugadors. Naturalment que sí, però el que no es pot fer pregonar als quatre vents que dona igual pujar com no. Al final, poca exigència, poca motivació, rendiment nul i em pregunto amb aquest nivell exhibit, quins jugadors poden pujar al primer equip d’aquest Espanyol B del senyor Rovira com a tècnic, i de Urbano Ortega com a principal responsable tècnic de la confecció del mateix. Per que els resultats poden ser dolents, però el que no es pot permetre és el poc futbol, la poca il·lusió de masses jugadors i l’apatia en que durant molts minuts (però molts) hem tornat a veure avui a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

Per que dient que Gerardo (que al principi de la pretemporada estava a l’ombra de Dinu, Isaac o inclòs Edgar), ha estat el millor del conjunt perico, ja queda tot dit. I no em val que l’equip tingui baixes. Hi ha suficients jugadors en un ample planter com per que l’equip sàpiga a que juga, i al menys ho intenti amb lluita, amb constància i amb suficient motivació. Aspectes aquests que poc hem vist, si de cas, més amb el cor que amb el cap, l’atac del darrer quart d’hora quan ja tres punts volaven cap a la capital de l’Alt Penedès. Per que tot i que s’ha hagut d’improvisar una parella de centrals (Segarra- Az) i les baixes per lesió o sanció, també Rovira ha pogut recuperar a homes com Manu Molina, Joselu, Dani Nieto o Chuli. I això també cal dir-ho i tenir-ho en compte.

Tot i que la primera jugada de perill (una pilota en profunditat a la que s’ha avançat el meta Saperas) ha estat per l’Espanyol B, ha sigut el conjunt del Vilafranca qui sorprenentment ha anat mica a mica fent-se amb el control de la medul·lar. Així davant un Espanyol B que no podia ni sortir del seu propi terreny de joc, el conjunt visitant ha sigut un dels darrers equips que li ha perdut el respecte al conjunt de Rovira. A un conjunt que per historial, pressupost, qualitat, hauria en teoria lluitar per l’ascens i demostrar quelcom més al menys al seu propi camp. No ha estat així, i els quatribarrats han dominat gaudint d’una primera ocasió de Puchi amb un xut creuat que s’ha marxat a mig metre després que Gerardo toqués lo just per evitar el gol.

I la segona ocasió ha acabat significant l’únic gol del partit. Era el minut disset quan ha marcat de rematada creuada superant al meta espanyolista, ajustat al pal esquer. No obstant, els blanc-i-blaus tenien 75 minuts per donar-li la volta al marcador...

L’ensurt se l’ha endut l’Espanyol B en dues jugades que sortosament el jutge auxiliar ha estat ben atent i diligent aixecant la bandereta senyalant posició anti-reglamentària, quan el jugador visitant posava la directa cap a porta. En la primera d’elles després d’una monumental errada del jugador Azrack (primer draft perico 2009 i que pot dir que ha tingut l’honor de jugar a Primera Divisió)... El Vilafranca ha gaudit d’altre ocasió per fer el segon.

Rovira ha substituït a un desconegut Lucas Porcar per Dani Nieto que reapareixia desprès de la seva lesió. No s’ha lluït gaire, però al menys ell i Chuli (que sortiria posteriorment avançat el segon temps) portarien el poc perill que els locals han protagonitzat en aquest encontre.

Un llançament de lliure directe a càrrec de Dani Nieto, superant la tanca defensiva acaba sent blocat pel porter visitant. I la jugada més clara una passada de Manu Molina en profunditat des de la frontal per Nieto, arriba abans el porter Saperas, rebutja en curt i Dani López sense porter però forçat davant un defensor, remata fora a la dreta de la porteria en l’única jugada clara de gol dels blanc-i-blaus en un primer temps per oblidar.

En el segon temps doble canvi al començament dels visitants, i l’Espanyol B que ha seguit en la mateixa dinàmica: Nervis, imprecisions en les passades, poca contundència i poc sacrifici en alguns jugadors, en definitiva un equip ara mateix sense ànima que no creu en les seves possibilitats. El Vilafranca ha continuat dominant amb un Espanyol B que li costava Déu i ajudes, travessar mig camp.

El dorsal cinc Ismael ha tingut la sentència quan en un u contra u ha estavellat l’esfèrica en el cos de Gerardo que ha salvat del segon als locals al minut 52’. Però és que un parell de minuts desprès el resen ingressat al terreny de joc, Roca, ha obligat a lluir-se a Gerardo col·locant una mà prodigiosa a un pam de la creueta quan l’esfèrica es colava per tot l’escaire esquerra.

Els espanyolistes han pogut empatar en una falta botada per Molina que ha rematat de cap el davanter centre Dani López, però s’ha marxat desviat.

En la recta final del partit l’Espanyol B s’ha bolcat sobre la porteria rival, deixant enormes forats en defensa que han estat a punt de ser aprofitats pel rival. Rovira ha substituït un davanter (Dani L.) per altre (Chuli) i ha disposat el conjunt local de varis remats (xut de Nieto fora, cop de cap de Chuli en una bona centrada de Grima per la dreta). Oscar Sielva ha sortit per Azrack quedant com home de tancament d’una defensa que ha patit i de valent en els darrers deu minuts de joc.

Amb una centrada de Víctor Álvarez rematada fora per Joselu i una remtada de Chuli desviada (pràcticament no han necessitat porter els visitants, ja que totes les rematades han anat fora dels tres pals), s’ha acabat tot el bagatge ofensiu dels locals.

Per contra, el Vilafranca ha tingut en el minut 92 un clar contracop amb superioritat numèrica en el que la darrera passada per Puchi, tot sol, no ha sabut batre a Gerardo que de nou ha realitzat una gran intervenció salvant al seu equip d’un resultat molt més deshonrós.
Al final, alegria en la grada de tribuna, poblada pràcticament per més gent de Vilafranca que d’espanyolistes (els darrers “grans èxits” del filial en aquestes darreres temporades estan contribuint al despoblament de les grades de gent espanyolista) i inclòs alguns tímids i minoritaris crits contra el tècnic.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Gerardo, Grima, Segarra, Víctor Álvarez, Azrack, Cervera, Joselu, Manu Molina, Dani López, Lucas Porcar, i Rui Fonte.
Substitucions: Dani Nieto per Lucas, m. 29; Chuli per Dani López, m. 69; Oscar Sielva per Azrack, m. 76. Altres suplents: Germán Pareño, i Palacios.

CF Vilafranca: Saperas, David, Ismael, Puchi, Eitan, Babaicoa, Moya, Molina, Rubén Ortiz, Aleix i Palau.
Substitucions: Roca per Moya, m. 46; Alabau per Molina, m. 46; Torrents per Roca, m. 65. Altres suplents: Xavi i Gerard

Àrbitre: Jordi Molina Fernández, del comitè territorial català, delegació de Sabadell. Ha mostrat cartolines grogues a Palau, m. 41, Ismael, m. 42, Roca, m. 60, Azrack, m. 64, Sielva, m. 77, Aleix, m. 79, Eitan, m. 82, Segarra, m. 86, Alabau, m. 91.

Gol: 0-1: Puchi, m. 17.

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. El millor del partit, l’homenatge que al descans han rebut tres exempleats del RCD Espanyol: Carles Roca, Alejandro Hernández i Fernando Bueno, que han estat guardonats amb una placa pel conseller de l’àrea esportiva Germán de la Cruz, en atenció a tota una vida treballant al servei de l’entitat espanyolista.
Tarda amb bona temperatura, calorosa inclòs, atenent a les alçades de la tardor en que ens trobem. Varis consellers en la llotja, i presència del Conseller Delegat, Joan Collet.

UN SANT GABRIEL, AMB
MÉS COLOR BLANC-I-BLAU QUE MAI...

Foto d'arxiu.
Meseguer en bona forma i demostrant en els darrers encontes, que la demarcació de migcentre , és cosa d'ella...


RCD Espanyol Femení - Sant Gabriel. Un derbi diferent...

Demà al migdia (coincidint amb l’encontre de Divisió d’Honor Juvenil al camp principal), l’Espanyol femení rep per primer cop a la història de la Superlliga, la visita del Sant Gabriel, l’altre equip de Sant Adrià del Besós.

El conjunt col•legial va obtenir l’ascens la temporada passada en quedar campió del grup tercer de Primera Nacional i superar la fase d’ascens a la Superlliga. Enguany, i sorprenentment, ocupa la tercera posició en el grup B en aquesta primera fase territorial de la màxima competició femenina, per davant d’equips com el Llevant o un desconegut Estartit sumit en les profunditats de la classificació.




Foto d'arxiu.
La darrera ocasió que el Sant Gabriel va visitar Sadrià, lluitava pel liderat davant l'Espanyol fem. "B" a Primera Nacional.



El conjunt del Sant Gabriel amb el pas del temps ha anat sumant jugadores en la seva plantilla que havien militat al RCD Espanyol. Als casos d’Erika Payarol (portera suplent en l’Espanyol 2006/07 procedent del propi Sant Gabriel), Núria Guardia (jugadora que del Sangra va emigrar a Itàlia, desprès va tornar a l’Espanyol, per acabar tornant al seu club d’origen), Carol Miranda (que va fitxar l’agost del 2009 per l’entitat col•legial), de Rocío Serrano (que va abandonar l’Espanyol a finals de setembre de la temporada 2009/10) o d’Eva Llamas (jugadora del C espanyolista que inclòs va jugar algun partit amb el “B” i que es va incorporar durant el principi de la passada temporada al Sant Gabriel), cal afegir-hi els ressents casos de Marina Marimón (la portera que l’Espanyol va fitxar en el seu dia del FCB i que ocupava la suplència primer de Cristina i desprès de Mariajo), i Chola (la històrica lateral esquerrana que no necessita cap dada per que el seu historial parla per si sol). També la ex de l’ Espanyol, i del CF Igualada, Marta Cubí, ha fitxat per l’entitat col•legial després del seu efímer pas per l’entitat barcelonista.

Però la presència de jugadores amb passat blanc-i-blau no s’acabava aquí... Ja que també dues jugadores del planter del Sant Gabriel van passar pel futbol femení espanyolista jugant en el seu filial fa ja moltes temporades: Gemma Ruano (ex del Sant Andreu, que formava part del filial perico en els anys 2003 i 2004) i Cristina González, que va acabar triomfant en la Penya Blanc i Blava de la Roca, d’on va fitxar per l’entitat col•legial.


Al marge de les citades amb passat blanc-i-blau, cal citar-ne també a jugadores de bon nivell futbolístic com Cristina Baudet, Marta Villagrasa, Alba Mena (aquestes dues amb experiència al FC Barcelona). Cal esmentar que Dori Apolo és la màxima realitzadora amb sis dianes, seguida de Cristina Baudet i Marta Villagrasa amb dues.

Les jugadores a les ordres del tècnic Pedro Martín son les següents:

        1. Erika Payarol
        13. Marina Marimón

        3. Olga Morneo
        4. Cristina Herruzo
        5. Laura Caballero
        16 Eve Moreno
        17. Alba García
        18. Rocío Serrano

        6. Alba Mena
        8. Carolina Mena
        10. Marta Vilagrasa
        15. Gemma Ruano
        19. Eva Llamas
        20. Núria Guardia

        7. Cristina Baudet
        9. Cristina González
        11. Dori Apolo
        14. Anna Cayuela
        12. Marta Cubí.



Com hem dit abans, el Sant Gabriel ocupa la tercera posició, mentre que les de Oscar Aja son segones a cinc punts del Barcelona que té un partit còmode davant el Nàstic. O al menys això pensava la passada jornada el CD Sant Gabriel quan s’enfrontava al conjunt grana i tan sols va poguè guanyar al minut 93 mitjançant un gol d’Anna Cayuela. La darrera confrontació entre ambdós conjunts va ser al Torneig dels Històrics i va acabar amb l'empat inicial (en partit de 45 minuts, cal fer aquest incís).

L’encontre entre el RCD Espanyol i el Sant Gabriel, donarà començament a les 12:00 hores i serà arbitrat per José Antonio Salas Montero, de la delegació del Baix Llobregat que enguany ha assolit l’ascens com a col•legiat de la Tercera Divisió.



divendres, 22 d’octubre del 2010

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE FEMENÍ

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL "C"

12

4

4

0

0

19

0

2

C.F. BADALONA

12

4

4

0

0

11

3

3

A.E. LA SALLE PREMIÀ

9

4

3

0

1

19

3

4

At. RIUDEPERES C.F.

9

4

3

0

1

17

6

5

C.F. PALAUTORDERA

9

4

3

0

1

10

6

6

At. MASNOU

7

4

2

1

1

14

7

7

U.S. CORRO D'AMUNT

7

4

2

1

1

9

8

8

C.F. AMETLLA DEL VALLÈS

6

4

2

0

2

8

11

9U.D. SANT QUIRZE BESORA441121112
10C.F. Sta. EULÀLIA RONÇANA44112414

11

P BLANC i BLAVA LA ROCA

3

4

1

0

3

9

13

12

C. ESP. PLA D'EN BOET

3

4

1

0

3

6

13

13

U.D. TARADELL

3

4

1

0

3

4

13

14

U.D. GURB

2

4

0

2

2

8

10

15

C. BELLAVISTA MILAN

2

4

0

2

2

8

13

16

C.F. TORELLÓ

0

4

0

0

4

2

24



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. L'ESTARTIT

62200140

2

C.D. SANT GABRIEL

6220072

3

C.F. SANTPEDOR6220051

4

FUND. P. ESP. At. VILAFRANCA

3210194

5

F.C. BARCELONA

3110040

6

C.E. EUROPA

3110021

7

VIC RIUPRIMER REFO F.C.

3210155

8

ESCUELA FUTBOL BONAIRE

3210146

9

C.E. MERCANTIL

1101011

10

C.F. REUS DEPORTIU

1101011

11

A.E.C. MANLLEU

1201123

12

R.C.D. ESPANYOL

1201114

13

F.C.CERDANYOLA DEL VALLÈS

0100124
14U.E. SEVA 0100105

15

F.C. SANTBOIÀ0200209

16

C.F. LES PRESES

02002213




FUTBOL 7 FEMENÍ



CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 2n.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1C.E. MANRESA82200122
2C.E. SABADELL F.C.82200135

3

R.C.D. ESPANYOL

82200102

4

C.E. EUROPA

82200104

5

P. BLANC BLAVA LA ROCA

52101711

6

A.E.C. MANLLEU

3201178

7

C.E. MERCANTIL

32011510

8

U.E. VILASSAR DE MAR2200239

9

C.F. SANTPEDOR

22002313

10

C.D. SANT GABRIEL "B"

1100112

11

U.D. CIRERA

1100127

12

C.P. SANT CRISTOBAL (Retirat)

0000000




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEM., Grup 1er.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SANT GABRIEL

82200133

2

FUND. P. ESP. At.VILAFRANCA

8220080

3

C.F. PALLEJA

62110107
4C.E. SABADELL F.C. "B"5210186

5

C.F. VILANOVA GELTRÚ

52110810

6

F.C. BARCELONA 4110050

7

F.C. SANTBOIÀ

4110062

8

R.C.D. ESPANYOL "B"

32011510

9

P. BLANC BLAVA VILADECANS

22002311

10

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

22002210
11C.F. IGUALADA22002413


CLASSIFICACIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENÍ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

OAR VIC

16

4

4

0

0

23

3

2

C.D. SANT GABRIEL

16

4

4

0

0

20

1

3

C.E. SEAGULL

16

4

4

0

0

32

14

4

R.C.D. ESPANYOL

16

4

4

0

0

23

5

5

U.E. VILASSAR DE MAR

124300208

6

U.E. TONA

10

4

2

0

2

12

11

7

CF.B. MAS CATARRO

10

4

2

0

2

20

21

8

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

9

3

2

0

1

13

6

9

U.E. SANT ANDREU

7

4

1

0

3

14

21

10UNIFIC. CF. Sta. PERPETUA74103922

11

P. BLANC BLAVA LA ROCA

6

3

1

0

2

7

16

12

U.E. SANTS

5

2

1

0

1

11

9

13

ESCUELA F. BONAIRE

5

4

0

1

3

5

16

14C.E. SABADELL F.C.54013419

15

ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 4110053

16

P. BLANC BLAVA VILADECANS

4

4

0

0

4

7

20

17

CERDANYOLA del VALLÈS FC

3

3

0

0

3

7

22

18

C.E. CANYELLES

3

3

0

0

3

2

17

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP .ESPANYOL "B" .JUVENIL "A".
OSVALDO2ÁLVARO VÁZQUEZ3PIRULO5
DÁTOLO1LUCAS PORCAR2ERIC4
CALLEJÓN1DANI NIETO2SERGI DARDER3
ÁLVARO1RUI FONTE2THEIVY3
LUIS GARCÍA1MANU MOLINA1BONILLA2
..SERGIO GINÉS1GIL1
....KILIAN1
..MIRAVENT1
....BLAZQUEZ 1


JUVENIL "B"FEMENÍ "A".FEMENÍ "B".
ALBARRÁN5ERIKA8LAURA CARRIBA6
PEDRO4WILLY5DEBORA4
JAFFAR2VERO5NÚRIA 3
RUFO2MONFORTE4BRENDA2
LUCHO1SILVIA MESEGUER2MARTA YAÑEZ1
VERDÚ1SANDRA VILANOVA1ANNA1
ADRIÁN RUIZ1....



FEMENÍ "C"*JUVENIL-CAD. FEMENÍCADET "A"
ARIADNA3ANDREA1RUBÉN DUARTE4
ESTER3..SALINAS2
SARA N.3..PEDRO2
SANDRA DE LA CRUZ2..ADRIÁN H.1
CARLA B.2..ALEX 1
MONTSE1..HERNÁN1
MÒNICA BÁCTER1..CANTI1
XÈNIA1..ROBERT1
ELENA1..TORITO1
+2..Pròpia Porta1



CADET "B"*INFANTIL "A"INFANTIL "B"
MULA2CARLOS CANO4

WUBA

3
TORITO1JOAN EZOMO3NOYA2
IVAN1JAVI NAVARRO2ALEX BERMEJO2
ADRIÀ1AARON2FERRAN1
+3DAWID2JOAN1
..FERRÁN ARNAU2..
..MANCHÓN1..
..ALEJANDRO L.1..
..SERGI S.1..







Nota: Els golejadors d'altres categories pendents, s'aniran oferint a mesura que es vagin resolent dubtes en certs partits, així com completar els gols que falten a aquestes dades.


CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1F.C. BARCELONA "B"164400173
2C.D. SANT GABRIEL164400196
3R.C.D. ESPANYOL164400163
4U.D. CORNELLÀ134301134
5U.F. B. JABAC I TERRASSA1343011610
6C.E. L'HOSPITALET1042021311
7C.F. DAMM104202109
8FUND. PR. ESP. MATARÓ "B"1042021414
9U.D. At. GRAMANET "B"1042021213
10U.E. VILASSAR DE MAR 84112810
11U.E. SANT ANDREU "B"84112510
12U.D. MARIANAO POBLET741031015
13C. GIMNÀSTIC MANRESA "B"74103511
14C.E. MERCANTIL "B"74103920
15VIC RIUPRIMER REFO F.C.440041123
16E.C. GRANOLLERS "B"44004218



CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 1er.


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

F.C. BARCELONA

164400203
2

C.D. SANT GABRIEL "B"

164400206
3

U.E. VILASSAR DE MAR

144310178
4

U.E. SANT ANDREU

1343011714
5

U.D. At. GRAMANET

114211126
6

U.D. MARIANAO POBLET "B"

11421175
7

R.C.D. ESPANYOL "B"

1042021212
8

U.D. CORNELLÀ "B"

94121109
9

U.F.B. JÀBAC I TERRASSA "B"

9412188
10

E.C. GRANOLLERS

84112912
11

C.E. L'HOSPITALET "B"

74103814
12

FUND. PRIV. ESP. MATARÓ

74103511
13

VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B"

74103519
14

C.F. DAMM "B"

640211014
15

C. GIMNÀSTIC MANRESA

64022511
16

C.E. MERCANTIL

44004215


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ DE BENJAMINS, Grup 3r.


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA14431062
2C.D. PREMIÀ DE DALT1343011610
3U.D. At. GRAMANET134301159
4C.D. SANT GABRIEL134301118
5R.C.D. ESPANYOL123300172
6E.C. GRANOLLERS124220158
7C.F. MOLLET U.E.114211127
8P. BARCELONISTA S. CELONI1142111311
9C.F. BADALONA10420285
10C.F. PARETS84112713
11F.C. PALAU SOLITÀ i PLEGAMANS74103918
12C.F. SILS74103920
13U.E. CANOVELLES74103517
14U.E. VILASSAR DE MAR631021011
15C.F. TORDERA44004711
16C.D. BLANES440041220


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ DE BENJAMINS, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

C.E. MANRESA

164400152
2

R.C.D. ESPANYOL "B"

164400154
3

C.F. JUNIOR

134301165
4

F.C. SANT CUGAT ESPORTS "B"

134301146
5

U.D. At. GRAMANET

134301135
6

C. GIMNÀSTIC MANRESA

134301125
7

F.C. BARCELONA "B"

123300164
8

U.E. SANT ANDREU "B"

1043011311
9

C.F. PREMIÀ DE DALT "B"

10420299
10

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA

104202812
11

C. NATACIÓ TERRASSA

74103711
12

F.C. FRUITOSENC

74103715
13

CFU. CAN RULL RÓMULO TR.

44004416
14

C.ESCOLA F. GAVÀ "B"

44004219
15

U.E. RUBÍ

44004222
16

C. E. MERCANTIL

33003310


CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ DE BENJAMINS, Grup 7è.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL "C"

82200133
2

ESCUELA CF PERMOMANCE

82200122
3

P. BARCEL. COLLBLANC SANTS

82200102
4

A.F. VETERANS CATALUNYA

8220092
5

F.C. BARCELONA "D"

82200116
6

C.E. CANYELLES

5210197
7

U. At. HORTA

5210175
8

CERRO P.BLAUGR- TRINITAT VELLA

5210187
9

P. BAR.VILLAVERDE-PENITENTS

5210189
10

C.F. BARCELONETA "B"

2200229
11

U.E. LLONGUERAS SANT CRIST

22002312
12

C.D. PUJADAS

22002313
13

C.F. ALZAMORA "D"

22002111
14

ESC.F. GUINARDÓ SF AL. "B"

1100136
15

GRAN P. ESPANYOLISTA MANIGUA

1100105






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M